Mélyen tisztelt klántagok, klánvezér(ek)! Tisztelt -|H.S.P.C.|- klán!
"Sok helyen jártam, sok helyen elítéltek, sok helyen megszerettek, sok helyen jól éreztem magam. De egyszer mindennek vége szakad." (
nemtomki )
Nos mint ahogy azt láthatjátok (aki nem látja nyissa ki a szemét), ez egy jelentkezés akar lenni. A jelentkezésemet éppen azért ide adom be, mert szeretném megtalálni azt a klánt, amelyikben stickes "karrierem végét leélhetem". Egyszer abba fogom hagyni, de az nem mostanság lesz.
A játékbeli nevem Sensui. Valós életben Váthy Szilárd a becsületes nevem, 15 éves szorgos, tanuló vagyok, aki lenni akar valami az életben. Jelen pillanatban amikor ezt írom 15 éve és 6 napja 11 órája 9 perce 37 másodperce tart az evilági életem. Sárváron pengetem életem vidám napjait, és természetesen itt is lakok. Szombathelyen tanulok a
Gépipari, Informatikai és Műszaki Szakközépiskola és Kollégium-ban. Arról hogy milyen tanuló vagyok nem beszélnék ha nem baj, de annyit elárulok, hogy 4.0 felett volt mindigis az átlag. (legratyibb 4.3 idei félévkor
) Életem célja az égvilágon annyi hogy a többi embert "boldogítsam". Ezen felül hobbijaim közé tartozik a bringázás, görkori, jégkori, foci és persze a gépezés. Kedvenc időtöltésem az interneten kóborolni, Xfire-en lógni. Kedven könyve(i)m a Harry Potter sorozat, és a tudományos témájú ismeretterjesztő kiadványok. Ezen kívül egy PS2 játékkonzol boldog tulajdonosa vagyok. Legtöbbször BF-ezni szoktam, természetesen többjátékos módban. Gépen többnyire CoD4-el játszok, amit teljesen ki is játszottam. Ezen kívül természetesen szeretem a többi részt is. Magamról még annyit, hogy a kedvenc színem a
hupilila cián-zöld. (van ilyen?
) Zenei stílusom változó. Hogy úgymondjam kockazene. Tehát amire jól lehet lövöldözni.
Nos ennyi lenne szerény személyem, és most a játékbeli karakteremről, "Sen"-ről beszélnénk. A névadás réges-rég (egy messzi-messzi galaxisban) történt. Ezt nem szándékozom firtatni, ugyanis én magam se tudom honnan jött. (
sokak szerint egy japán rajzfilmsorozatban egy "csicska" neve volt) A játékot már nem űzöm komolyan (Warning! low+++ a skillem
) Jelen pillanatban azt hiszem 13k-nál egy kicsivel több killem van. Klánok szempontjából nincs mit nagyon mesélni, de azért igyekszem. Legelső klánom az E.L.I.T.s volt. Itt töltöttem a legkevesebb időt. (~0kill-3000) Ez után következett a [TIM] Itt töltöttem a legszebb időmet. (~3000-5400) Mivel az egyesüléses dolog nem jött be, ezért volt egy kilépés, szép jelenkezés és [M]-es lettem. (~5400-7000) Innen egy félreértés végett kirúgtak. Magányos farkasként töltöttem ezután egy jó időt. Jött a stickalálka, fradival egy csomó duma. Fradi felvett az Akadémiára (~8100-9700). Jeliztem az E.L.I.T.-be de nem vettek fel. Azóta magányos farkas vagyok. A fegyverszaktudásomról nem beszélnék, úgy gondolom hogy minden fegyverrel jó vagyok. (Kivéve a NOOB). Köszönöm hogy időt fordítottatok, arra hogy elolvastátok.
A legjobbakat:
Sensui
Elérhetőség:Skype: vathy.szilard
MSN: -
Xfire: hellshothun