ricsi12alma
Veterán tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2010.05.21 17:26 » |
|
Strandpapucs  Meg szeretném taposni a GUNOK fejét 
|
|
|
Naplózva
|
  Imperare sibi maximum imperium est. /Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás./
|
|
|
Ádám
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2010.05.21 20:13 » |
|
Intimbetét, gumicsizma, WC papír, WC kefe, lábtörlő, fésű, vibrátor, kutyatál, kuka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó

Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2010.05.21 20:15 » |
|
Egéralátét, órarend, füzet, radír, naptár.
|
|
|
Naplózva
|
 ,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester  ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit  " xDDD By: cakko
|
|
|
aron65
1337 tag

Nem elérhető
A BSC 2 és a Stickman bújócska győztese
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2010.05.21 20:28 » |
|
Kutyas**rszedő lapát. Egyébként én pólót és/vagy sapkát lehet hogy rendelnék.
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
Zsolt998
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2010.05.21 20:39 » |
|
Egy pólót és egy kulcstartót esetleg egy sapkát vennék 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor

Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2010.05.21 21:00 » |
|
Matrica, hűtőmágnes. Na meg valami kaja, a legtöbb étteremből már lehet rendelni országon belül akárhova.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D.T.E.- Jani
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2010.05.21 21:25 » |
|
Cipő,kutyafűrdetősampon,hajpánt.Amúgy egy sapka az nekem is kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bilux
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2010.05.22 01:43 » |
|
Én maximum egy tollat vennék. Na meg egy igazi MPG-t. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolint99
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2010.05.22 18:31 » |
|
A hatalmas érdeklődést tekintve a következő termékek VÁRHATÓAK: Kulcstartó Naptár Falióra CD-tartó Bögre Póló, pulcsi Baseball sapka Esernyő (?) Kéztörlő (?) Vélemény? A kérdőjelesek nem biztosak, főleg arról írjatok véleményt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2010.05.22 18:33 » |
|
A pulcsit ti kötitek?  Akkor póló, kulcstartó, naptár, sapka. A pulcsin elgondolkodok, ha megmondod milyen.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
[TIM] cakko
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2010.05.22 18:33 » |
|
Kéztörlő: helyett inkább takaró vagy pléd. Esernyő: Hát ez most jól jönne  , de szerintem fölösleges A többi mind okés 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2010.05.22 18:38 » |
|
A hatalmas érdeklődést tekintve a következő termékek VÁRHATÓAK: Kulcstartó Naptár Falióra CD-tartó Bögre Póló, pulcsi Baseball sapka Esernyő (?) Kéztörlő (?) Vélemény? A kérdőjelesek nem biztosak, főleg arról írjatok véleményt  Naptárnak nem sok értelmét látom, akkor inkább néhány fajta választható poszter esne jól (amit még rendelnék is). A falióra egy érdekes ötlet, gondolom valami klasszikus műanyag keretes cserélhető hátlapúra kell gondolni, ahhoz lehetne csinálni egyedi SMWF "betétet". A CD tartó alatt mire kell gondolni? 10 darabos vászontok? Vagy mi? Ezt azért jó lenne tudni. A két kérdőjeles ... Esernyő? Az ilyen promó termékek minőségét ismerve pocsék lenne az esernyőé is, szóval nem hiszem, hogy aki rendel valamit, így akarná tönkrevágni. Kéztörlő helyett meg inkább valami tisztességes törölközőt képzelne el szerintem az ember fia. Poénos lenne a strandra kifeküdni SMWF törölközővel, viszont szerintem a kutya se törődne egy kis kéztörlővel ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel. 
|
|
|
8th4
1337 tag

Nem elérhető
Az elismert balf*sz
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2010.05.22 18:39 » |
|
Hát esernyő az nem igazán, de kéztörlő helyett valami strand törölköző jó lenne  . Sapit, majd lehet h én is veszek. (meg ha lesz törölköző akk azt is  )
|
|
|
Naplózva
|
 Let's play!
|
|
|
[M] Kecsappp
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2010.05.22 18:40 » |
|
Nekem jól esne egy cipőfűző, bár ti döntötök az ilyenről. 
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
Bolint99
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2010.05.22 18:46 » |
|
A hatalmas érdeklődést tekintve a következő termékek VÁRHATÓAK: Kulcstartó Falióra Naptár CD-tartó Bögre Póló, pulcsi Baseball sapka Törülköző (Majd megpróbálok szerezni valamelyik cégnél, mert ez nem biztos, hogy gyárt...) Vélemény? (Ezt egy cég csinálja, nem én találtam ki a termékeket  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|