noigen...
Kungfus baszod ne kapkodjál már ha eddig kibírtuk 1évig tgf nélkül akkor most nem kell mindenkit ész nélkül felvenni. Várjunk... Legalább Joe még él agyilag
Mellesleg :a majdnem mindenki.. nem mindenki és ha azok akik csak eddig szavaztak a majdnem-ből és azok sem egyhangúan egy ember iránt akkor már eleve zsákutca a téma hogy egy illető jöhet vagy nem, szerintem. nem???
UI:1: Gabi te mint talán az egyetlen talán értelmesebb ember így sok idő után már nem tudom bocsi... de megkaphatod részemről is a próbaidőt , megérdemled asszem...
ui:2: A Nagy N-betűssel is ugyan úgy vagyok mint Joe sőt rosszabbul is mert én felis akasztanám..szal a Nem az Nem részemről és nincs pofa most arról többet hogy megváltozott stb, az is lehet hogy igen de lehet hogy nem és és miért inkább nem mint igen? Mert egyszer már kiálltam mellette mert "Megváltozott" és a következő amire emlékszem az a kamion a pofámban amikor A nevén nem szólítjuk N-betűs Igent mondott valamire..-.-"""" szal ezen indokból kiindulva eljutni arra a pontra neki hogy ő akkor is csak most Mást Fűz meg ez esetben Kung-ot Nem probléma ahogy engem is megfűzött..Kung a tenyeréből eszik és egy ágyban.. hozzám képest, szal..:
UI:3: Nem!
ui.: Kung ha tgf-et akarsz nyitni kérd ki a klán véleményét, és a klán nem áll meg a mindenki szónál 2-őn! keresd fel őket kutakodj, írj nekik itt is levelet fb-én is meg ahol csak kell hogy elérd a kívánt hatást, ne pedig öntörvényűen elkezd megnyitni a topicokat csak mert valaki igen mély benyomással aszondta neked hogy Dekár hogy elszúrtam régen, de te tudod hogy meg változtam kérlek vegyél fel..stb.. mire kilyukad hogy nyisd meg kicsit tgf-et..stb..
piciui:) : Ahoyy! vagyis Sc mizu emberek rég nem láttam itt senkit, magamat sem:D