nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #424 Dátum: 2010.09.27 17:39 » |
|
Magamról? Tudod, ez olyan mint a felsorolásban. Amikor megkérdezik, hogy te voltál focizni, akkor olyan sorrendben mondod, hogy te maradj utoljára. Legalábbis én így szoktam, mivel szerintem ez így illő. A tagokról csak a színtiszta igazat írtam, és ha már annyira érdekelt, feltüntetem a saját jelzőimet is. Koltay Attila vagyok, a játékban Kolta néven ismerhettek meg. Az egyesülést még anno én kezdeményeztem, ami későbbre (mostanra...) ért össze egy normális, és véleményem szerint igényes klánná. Lassan a tizenötödik életévemet töltöm be, és büszkén szurkolok a Szombathelyi Haladásnak. Szabadidőmben szívesen focizok, sportolok, lógok haverokkal (értsd úgy, ahogy akarod :]). A klánon belül szeretek komoly munkát végezni, a leírást fejleszteni, és barátkozni a többiekkel. A játékban már kevésbé találsz meg, de azért Szentelek rá időt. Minden vágyam, hogy egyszer majd fórumon is előrébb léptessenek, és minek halogassam? Én azon embereknek vagyok a hívei, akik őszinték. Egyébként nem engedek meg semmiféle kiszorítást, és kiközösítést, a szavazásokban pedig nagyon szigorú vagyok, ezt értsd komolyan, eddig 90%-ban Nem-eket osztogattam, és nem azért, mert "Kolta tróger", hanem a klán érdekében. És ha valakit elutasítok, akkor két verzió van. Vagy nagyon nem akarom, vagy egy kis dolog hiányzik, tehát később vissza kell jönnie. Amúgy tiszteletben tartom mások döntését, és egyenrangúnak érzem magam a klán valamennyi tagjával, hiába vagyok vezér. Én ilyen típus vagyok. Ez van, ezt kell szeretni, szőröstül bőröstül. Weöres Sándor mondá: "Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.". Szerintem nagyon illik ez a mai és a jövő világra is. Ezt különösen azon játékosoknak küldtem, akik nem ismernek, de megszeretnének ismerni. Köszönöm a kedves szavakat, és valóban: Előre Mortals, Előre Stickman! Ja és még valami: "Köszönöm szépen" a minusz karmát, a sok okosnak, aki el sem olvassa, hogy én mennyire tisztelem a társaimat. De tudjátok mit mondok? Engem ez már nagyon nem hat meg! Egy a lényeg, érezzem jól magam a klántársakkal, és azokkal, akik kedvelnek, tisztelnek, és barátként látnak engem!
Szerk.: Mark sokak hitték ezt. Tisztázzuk a dolgokat: Komoly céljaim vannak!
|