Gaz ne mondd már..."Hűséget fogadtam..." Jujj...Égeted te magadtól is a klánt.És megszólaltam,erre bepánikoltatok. (Kolta,Gaz.) Szóval csak van benne valami igazság,hogy ha ez a reakciótok.Nem magyarázkodik az,aki nem csinált semmit.
Örök barátok...Se**nyalátor noname senki vagy.
/
Nem hittem volna hogy valaha is ilyet mondok rád,de ez most megtörtént,lehet gondolkozni hogy miért./
Na, PONT az szólalt meg, akinek 5 figyelmeztetése van.
Neked biztos jó a ürülék leveskanállal való kevergetése, de azért nézzünk csak meg pár dolgot.
mada olyanokat mondott
Hogy márnak negatív a véleménye koltáról, meg hogy engem most úgy lefogy járatni
hogy összehívja a nagyokat
és kicsesz velem
Meg hogy ilyet 3 hónaponta csinálnak
hogy összeülnek a nagyok
mintha ő ott lenne -.-"
nade mind1
megin elmondott mindennek
valaki eltüntethetné már a világról
azt a *********************
Ezt Blueboy írta egyébként, nekem is úgy másolták be.
1. Volt egy negatív véleményem Koltáról, azt el is mondtam neki. De az is csak azért, mert a "s asszonyaink ételt készítve" résznél sokkot kaptam.
2. Nem leégetni akarjuk Blueboyt, csak leleplezni, hogy mit evett tavaly nyárson.
3. "Összehívni a nagyokat" Sokszor van ilyen összehívás, mindennap kb. 20-30-szor.
4. "3 hónaponta csinálnak ilyet". Nem, nem ezt csináljuk. Elmegyünk néha a Nevada sivatagba, hogy egy ottani ház (ami igazából pottyantós) előtt sz*rjuk le szó szerint a napot. Csak elég nehéz addig "kilőni", azért csináljuk ezt 3 hónapos ciklusokban.
5. "Összeülnek a nagyok". Ez igaz, találkozgatunk egymással a Bagolyban (=veszprémi kocsma). Néha annyira elszórakozunk, hogy teleporttal kell hazamennünk (=pár felest meg kell inni, és másnap otthon ébredsz!)
6. Igen, ott van, Dani a titkos kéme, akit pénz helyett leginkább gépzsírral fizet ki.
No de komolyra fordítva a szót, Cody, ha ennyire rühelled a klánt, akkor mit keresel még itt? Az elhasznált kotont? Szerintem már a többiek rég kidobták (valószínűleg 2 méter hosszú botot használtak hozzá), nem kell azért aggódni. Ha veszekedni támad kedved nyílvánosság előtt, akkor arra van kitalálva Joshi Bharat műsora. Ott nagyobb sikert érhetnél el.