kléni
|
|
« Válasz #825 Dátum: 2011.02.27 11:20 » |
|
Mi ezt értjük, de te is értsd már meg, hogy leszarjuk.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Royal
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #826 Dátum: 2011.02.27 13:22 » |
|
DT nézd már meg, nem vagyunk valahol a Fülöp-szigeteken? Maradj is ott, nézd meg alaposan kérlek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #827 Dátum: 2011.02.27 13:24 » |
|
Öhöm... részemről az ügy lezárva
"Always Look on the Bright Side of Life..." Mást nem tudtam erre mondani.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #828 Dátum: 2011.02.27 13:31 » |
|
Öhöm... részemről az ügy lezárva
"Always Look on the Bright Side of Life..." Mást nem tudtam erre mondani. Tehát WIN!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SnowFlake
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
[FC] Már 1 Éves!
|
|
« Válasz #830 Dátum: 2011.03.02 17:26 » |
|
Tisztelt klántagok! Már egy ideje, legalábbis a klánunk első születésnapja körül érlelődik bennem a gondolat hogy a Fight Clubnak is szeretném ha indulhatna egy saját klánfórum. Néhány levélváltást, és fórumbeli nyilatkozást is tettem ez ügyben, ahol e kezdeményezéshez támogatást, ill. ennek ellenzését is kaptam. Viszont kaptam egy javaslatot is, hogy a fórummal rendelkező klánokat, illetve azok vezetőit keressem meg ez ügyben, és a válaszuk függvényében vihetnénk tovább a dolgot a döntéshozókig. Erre a legjobb mód, ha itt a fórumon kereslek meg titeket, és remélem nem zavar hogy erre használom a fórumotok. Tudom hogy egy jó ideje le lett állítva az új fórumok nyitásának lehetősége, de talán éppen ezért lehetne újra felhozni ezt a témát. Én sem szeretném hogy minden sebtében összehozott klánnak fórumot lehessen létrehozni, de talán [FC] a maga 14 hónapos létével már kinőtte ezt. A klán sok személyi változáson ment keresztül régebben, próbálltam aktív harcosokat, új reménységeket, és régebbi barátokat csábítani hozzánk, hogy a top listán is céljaink teljesüljenek. ( TOP 10 ) Ami azért azzal is járt hogy cserélődtek a stickek lehet sűrűbben mint ahogy elvárható, de ez a folyamat már megnyugodni látszik. A klán helyzete stabil, és most már jobban meg lehet szűrni hogy kit vegyünk fel, nincs olyan nyomás a klánon hogy fel kell verekedni magát minden áron, és csak a kp számítson. Szeretném a támogatásotok kérni hogy korrekt feltételekhez kötve, vagy akár csak próbaidőre, klánom a Fight Club fórumhoz jusson. üdv: SnowFlake
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
Mindíg minden körülmények között?
|
|
« Válasz #831 Dátum: 2011.03.02 17:41 » |
|
Inkább Bolintot, vagy Admin-t kéne kérdezned a külön fórumról.
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
Pisti
|
|
« Válasz #832 Dátum: 2011.03.02 17:51 » |
|
Azzal a -[H.G.]- is szarul járt...
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #833 Dátum: 2011.03.02 17:56 » |
|
Itt már nem lesz több klánfórum, csak majd az új accrendszerben. Ott amúgy úgy lesz, hogy minden klánnak lesz saját fóruma nyilvános/zárt témákkal (azt, hogy hogyan lehet majd csekkolni a sok fórumot, valahogy még megoldjuk).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #834 Dátum: 2011.03.02 18:01 » |
|
Oli,tudod te hogy mennyi klán van összesen?KB:100 biztos. Mindnek lesz fóruma?Akkor lesz csak Kuruc világ itt a fórumon,ha a sok kis Pisti beszabadul ide saját fórummal.
EDIT:Már értem mit akart írni Oli,de az acc rendszeren most is van minden klánnak fóruma,csak éppen a klántagokon kívül nem láthatja más.Ennek az acc rendszeri fórumnak lesz zárt és nyitót része is?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.03.02 19:15 írta fradi »
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #835 Dátum: 2011.03.02 19:00 » |
|
Nem mondta, hogy ott lesz a fórumuk, mint most.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #836 Dátum: 2011.03.02 21:44 » |
|
hogy minden klánnak lesz saját fóruma nyilvános/zárt témákkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #837 Dátum: 2011.03.17 16:01 » |
|
Kléééni. Teeee humorherold. *Sensui kedveli ezt <3* *Sensui nem kedveli hitlert.*
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
Rudi
|
|