hph01
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
SW Bajnokság 61.-ik
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2010.10.04 16:49 » |
|
Nekem úgy jött, mikor az e-mail címemet csináltam, gondolkodtam, mi legyen! Mivel a teljes nevem (nem röhög) Horváth Péter Henrik, így jött a hph, a 01 pedig pluszba, mert volt már ilyen név. Néha megtalálható vagyok hph01jsf néven. A jsf=Jeux Sans Frontieres=Játék Határok Nélkül. Ez egy jó műsor volt 1993-1999-ig atták az M1-en!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dragon123
1337 tag

Nem elérhető
Cheesewhale
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2010.10.04 17:44 » |
|
Véletlenül feltörtem a haverom ikariamját "véletlenül" és ez volt a jelszava  meg amugy is kedvelem a sárkányokat főleg a rajzolt képeket+másféleképpen nem engedte az account regisztrálást ! 
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
EtosLampele
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2010.10.12 20:47 » |
|
Hát egy időben eléggé focimániás voltam, úgyhogy amikor kellett egy felhasználónév akkor előjött ez: Lampard+Pele=Lampele Az Etos meg az Eto'o ból jön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dodo10
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2010.10.13 19:28 » |
|
mivel nekem Dominik a nevem csak ez a becészésem van de csak igy Dodó mivel már mondtam onnan jött hogy mindenki igy becéz családban,osztályban szval ez lett a nevem Dodo10
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manotv
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
(-PRO-) százados , WAZAAAA
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2010.10.16 12:07 » |
|
Osztálytársam mondta még anno hogy regisztráljak a könyvtárba mert ingyenesen lehet gépezni ! Elmentem regisztráltam és leültem egy géphez. Mondta hogy van egy olyan netes játék hogy Dragon Fable és regisztrálja rá. Mondtam hogy oké de nem tudtam hogy milyen nevem legyen. Manónak hínak (Molnár József Manó (valódi név)) és mondta hogy az legyen a nevem, de már volt ilyen és kitalálta hogy rakjak hozzá egy tv-t és így lettem Manotv ! A rövidülés azért van mert ez egy angol játék és nem lehet benne ékezeteket írni ! Manotv 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chicken
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
A Csirke az állati [url=http://kephost.hu/share-3E
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2010.10.23 21:34 » |
|
Nekem a Chicken hát... Polgármester választás volt a faluba a polgármester beceneve csirke megtetszet és az amcsik hívtak így a counter strike-on mert folyton csirkét ötem! XD becsületes nevem regős bendegúz Amúgy tóth alex (sokan vagyunk) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SnowFlake
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
[FC] Már 1 Éves!
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2010.10.23 21:53 » |
|
Igen, esett a hó mikor regiztem, és lassan megint fog... Hogy repül az idő! Meg a hópihe 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2010.10.23 22:02 » |
|
^.^ Az én nevem még 3.-as, 4.-es koromra 2004-re esik vissza, amikor ez egyik ismerősöm lusta volt kimondani, hogy Lacika(igen igy hivtak xD) és ő nevezett el Lalának. És azóta lett ez a nickem játékokba, általánosba osztálytársamék Lalának hivtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Surveyor
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
Big Tower Challange Modder
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2010.10.27 10:34 » |
|
Én karácsonyra kaptam egy könyvet, amiben a naprendszerünk bolygói, és a körülöttük forgó űrszondák le vannak írva részletesen. A bolygók/holdak nevei nem tetszettek, és átlapoztam a szondákhoz. A-Z-ig voltak sorrendben, és elkezdtem olvasni őket... Fú azt hittem hányok olyan ocsmány nevek voltak benne, és akkor rátaláltam erre : [/glow](  ) Ez azonnal megtetszett nekem de volt egy vetélytársa de annak a nevét már nem tudom. Én így találtam rá és vált ismerté a játékban  . (Beceneveim: Survi, Suraaaa, Susnyák xD, Siller, és a többire meg már nem emlékszem...)
|
|
|
Naplózva
|
Az ember több annál, mint amit alkotni tud! (Balázs Ferenc)
|
|
|
Frg/10
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2010.11.03 23:26 » |
|
Linkin Park zenekartól. Van egy olyan albumuk hogy Reanimated, amiben a régebbi számaikat dolgozták fel, és hogy ne lehessen összetéveszteni, át is nevezték azokat. Van egy olyan számuk hogy Forgotten, ami nekem nagyon tetszett, és a Reanimated-ben pedig Frgt/10-nek volt elkeresztelve. Regisztrációnál nem tudtam hogy pontosan mi is a neve, így Frg/10 lett belőle. Azóta sok helyen használom, de ahol nem lehet "/" jelet írni, ott csak simán Frg10.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SgtChris
Vendég
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2010.11.04 23:06 » |
|
Katonás game ket szeretem pl.: CoD És innen jött az Sgt (Sergeant) És Krisztián vagyok szal kicsit "nemzetközibben": Chris SgtChris
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
flyboy
Új
Nem elérhető
1. Stickman bajnokság elődöntő: 7.-ik helyezés
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2010.11.17 18:49 » |
|
A nevem egy kód a Dreamcast-os Re-Volt-hoz, megtetszett és használni kezdtem felhasználónévként.  Szóval innen való: http://cheats.ign.com/ob2/068/013/013219.html
|
|
|
Naplózva
|
 szar mobil net -_-"
|
|
|
WasdMan
Új
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2010.11.19 13:22 » |
|
Az én nevem: WasdMan a WASD mint irányító gombok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2010.11.20 16:21 » |
|
Hát még anno a japánokról néztem egy filmet a világháborúban,és ott volt a Kamikaze mutatvány a Dr meg a képzeletem szüleménye csk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-[H.G]- NO.1
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
Fuck Yeah..l.. Etióp kisebbségi onbucman elnöke.
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2010.11.20 16:48 » |
|
Nekem mindenhol ez a nevem de csak úgy jött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|