Bilux
Vendég
|
|
« Dátum: 2010.09.29 15:34 » |
|
Ha jól emlékszem, régebben volt egy ilyen téma, csak rejtélyes módon eltűnt.
Kezdeném is:
Egyik spanomnak a pólójára volt ráírva, hogy Supralux. Mivel a vezetéknevem Bilinszky, kitalálta, hogy legyek Bilux. Azóta ez a nevem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2010.09.29 15:39 » |
|
Az enyém a fantázia segítségével vált híressé ismerté.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
F.E.A.R.
Veterán tag
Nem elérhető
MQE tag
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2010.09.29 15:41 » |
|
Nekem: 1.: Dark Templar.. Hadd ne részletezzem.[SC] 2.: DARK GENERAL: A DT-ből jött, és éppen előzőnap néztem a(z) SW-t 3.: Buddy: Képzelet szüleménye - illetve az EBuddy-ból jött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2010.09.29 15:46 » |
|
JoeBlack----> Ha eljön Joe Black c. filmből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2010.09.29 15:46 » |
|
GamehunteR - Végül is a képzeletem torz, de annál értelmesebb "szüleménye". Azután Travianon láttam ilyet és perpill jobb ötletem nem volt. Ezért ezt használtam. Mostanra már meguntam, régebben (MMORPG-t játszottam) ott találták ki nekem a shokkát. És mostanában ez a favorit. Ha meg lehetne változtatni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2010.09.29 15:49 » |
|
6 éve még eléggé bírtam a V, W, X, vagy Z betűket tartalmazó, jóó hosszú neveket. Ezután 1-másfél évig "Jani05" néven voltam elérhető majdnem mindenhol. Amikor regisztrálni akartam Club Penguinre (3 éve), akkor a Jani05 névvel nem engedett regisztrálni. Így előkotortam a régi neveimet, és belevágott a fejembe a "Womredon" név. Egy évig használtam, aztán elkezdett becézni az egyik netes ismerősöm Wominak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Cody
1337 tag
Nem elérhető
-D-ani's "petsinthekeyboard" Lover ♥
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2010.09.29 15:49 » |
|
A Cody-t már nem is tudom honnan jött,de már az accrendszer előtt is azzal játszottam.A KillerMadafaka háát..:Ha annyit mondok hogy nagyon rajongtam a House zenéért,és hogy Riverside akkor már mindent elmondtam.
|
|
|
Naplózva
|
[18:59:31] DenDo728: Olyan Egod van ami ha fényt bocsátana ki nem kellene nap "Titokság van!!" Dani
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2010.09.29 15:50 » |
|
Az enyém a fantázia segítségével vált ismerté.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2010.09.29 15:51 » |
|
Az enyémet hosszú ideig tartó gondolkodás után találta ki a citromail.hu névajánlása. Még úgy 5.-6. osztály környékén. 2007 előtt annyira nem használtam ezt a nevet, a legtöbb játékban valami marhaságot találtam ki, voltam már " ", Dominick (Mesterlövész ), stb.. Végül mondtam, hogy nekem tökéletes lesz a Mark575 is, azóta is használom, bár hozzácsaptam az elejére egy [HUN]-t más játékban.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
gulyko
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2010.09.29 15:52 » |
|
Nekem a Gulyásból jött először Gulyás Gulyi majd végül lett a Gulyko mindenki így hív az osztályba vagy pedig Gulyásnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2010.09.29 15:56 » |
|
EE = ÍÍ one = ván. Gondolom érthető. =]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.09.29 16:50 írta EE.one »
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
stickpetya97
Felfüggesztett
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2010.09.29 15:57 » |
|
Mivel az én nevem peti, és nem vok túl testes, az iskolában mindenki stickpetyának szólít a 97 meg a születési évem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
8th4
1337 tag
Nem elérhető
Az elismert balf*sz
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2010.09.29 16:12 » |
|
Hát. Az én nevem egy véletlen kombináció. Hirtelen ezt a 4 billentyűt ütöttem le. (Bár, amikor youtube-ra akartam regisztrálni kiderült, hogy nem csak az én agyam szüleménye, mert már volt ilyen nevű felhasználó.)
|
|
|
Naplózva
|
Let's play!
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2010.09.29 16:14 » |
|
Egyértelmű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Croissont
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Pék
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2010.09.29 16:18 » |
|
Huhh... Call of Duty 2-ben egyszer voltam egy szerón, ahol volt két játékos, az egyiknek Kenyér, a másiknak zsemle volt a neve. Nekem megtetszett ez a stílus és aztán Hagyma lett a nevem kb két hétig, de meguntam, és az első ami az eszembe jutott, az a Croissant volt.
|
|
|
Naplózva
|
Merve merek merve merni merni! Te tetted e tettetett tettet, te tettetett tettek tettese, te! Kép by Kolta
|
|
|
|