[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #210 Dátum: 2010.12.06 22:02 » |
|
tetszik a körmérkőzés is akár... 2x15 ( vagy 20 ) percet is elégnek tartok egy cw-re, mert láttam hogy 1/2 óra ill 1 óra is volt már felvetve. számlálnak jelentkező meg már volt fórumon is gondolom lenne, és a két fő / cw kell szerintem is jó lenne.
Én is így vagyok ezzel!
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #211 Dátum: 2010.12.06 23:15 » |
|
Szerintem legyen egyenes kieséses, nem ér rá mindenki egész nap szerintem Ez eldöntötte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #213 Dátum: 2010.12.06 23:25 » |
|
De, legyen. Így egyszerűbb.Sandában is ez van, ha sokan vagyunk egyenes kiesés.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #214 Dátum: 2010.12.06 23:27 » |
|
De egyenes kiesés lesz. Így is-úgy is össze fogtok futni valamelyik nagyklánnal, és így sokkal gyorsabban le lehet zavarni a versenyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #215 Dátum: 2010.12.06 23:30 » |
|
Hát köszi szépen mi kaptuk ki az ELITET legalább is Snow ezt mondta! (mondjuk így is úgy is mi nyerünk csak jól bekel hogy melegítsünk! XD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 2010.12.06 23:32 » |
|
Tudod, mi a sorsolás alapja? Hogy VÉLETLENSZERŰEN fognak összekerülni a játékosok. Az ELIT-et kaptátok, ez van. Majd a következő bajnokságon jobbat fogtok kapni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #217 Dátum: 2010.12.06 23:36 » |
|
Hát legalább Fradi-tól majd nagyon sok killt fogok kapni mert ha M8-cal vagyok akkor csak úgy eszem a qadosokat! Mi nyerünk!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #218 Dátum: 2010.12.06 23:40 » |
|
Könyörgöm bármit, csak quadrot ne lehessen használni!!! Nem az a lényege. Azt bárki tudja használni és énis többet tudnék vele ölni, mint bármelyik fegyverrel, de nem szeretnék lámulni. A stickman bajnokságot is ez rontotta el, mivel mindenki tudja, hogy ott nem Szőke lett volna az igazi nyertes. A menetek hosszáról pedig annyit, hogy minél hosszabb annál nagyobb a killkülönbség a végén. Ha 15 perces lenne, akkor szoros lenne a végeredmény és nem feltétlenül a jobb klán nyerne, hanem éppen a makkosabb. Minél hosszabb annál jobb.
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #219 Dátum: 2010.12.06 23:43 » |
|
Lehessen Qadro mert akkor M8-cal nem tok killelni! Noob a legjobb fegyver a világon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 2010.12.06 23:43 » |
|
Könyörgöm, ne használjatok LAW-ot, mert az robban! M82-t se, mert az kemper fegyver! X72-t se, mert azt mindenki tudja kezelni! Nem erről szól ez. Ha a Quadro annyire idegesítő lenne, már kivették volna a játékból. Mégis benne van lassan már 1,5-2 éve. Minden fegyvert lehet majd használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #221 Dátum: 2010.12.06 23:45 » |
|
Kíváncsi leszek, hány MPG-s lesz -.- Meg majd a kemperkedés is nagy divat lesz M8-al. Biztosan élvezhető lesz. Node mindegy, ezt te tudod.
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #222 Dátum: 2010.12.06 23:48 » |
|
A fegyver az fegyver. A Quadro azóta nem lett változtatva a lövési formáján (Max az, hogy kövön csúszva nem lehet lőni), amióta bekerült, és régen egyáltalán nem volt vele gond. Egyszerűen megtanulták az emberek használni, mint ahogy a többi fegyvert. Ennyi erővel a csipa is "overpowered", mert amíg azzal jó messzire el lehet látni, addig az ellenség meg keresheti bárhol, mert vagy eltakarja a "képesgenerálás", vagy nem jelenik meg még az a kis pixel se. Vagy az MP5, aminél szinte csak a lövedék észrevevésénél (meg max a halk MP5 lövésnél) tud reagálni a célpont. A SB-t meg itt hanyagoljuk. Ha rám gondoltál elsőnek, akkor hagyjad, én szúrtam el a késés miatt (1O perc, annyi idő alatt be tudtam volna még előzni, egyébként nekem tökéletes a II. helyezés is).
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #223 Dátum: 2010.12.06 23:49 » |
|
X72-vel én nem tudok killelni mert állandóan kilövöm magam azt nyugottan kilehetne venni a játékból is na mindegy. (mindenki azzal megy amivel a legjobban tud azt kész)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #224 Dátum: 2010.12.07 00:16 » |
|
Igen rád gondoltam, mivel te vagy a legjobb játékos és te MPG-ztél, Szőke pedig quadrozott. Késés vagy nem késés, ezt neked kellett volna nyerned. Tudod, a második a legnagyobb vesztes!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|