Crysis96
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #360 Dátum: 2010.12.29 22:13 » |
|
Először is grat a Betonkezűnek a győzelemhez! Másodszor LegenDaryshoz szólnék: Leg igaz hogy akarsz egy CW-t velünk? Ha igen, akkor légyszíves írd meg az időpontot meg a többit!
|
|
|
Naplózva
|
,, Cry te böszme állat! XD " by: Sunny
,,Cs PedoCry!" by: CocaColaBoy
|
|
|
[FC]Me
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #361 Dátum: 2010.12.30 11:06 » |
|
Nagy grat a Betonnak, nem gondoltam volna, hogy ez lesz... Mostanában a Betonosok elég inaktívok voltak, de a tudás örök, és nem múlandó.xD Hajrá ELIT s 3. meglessz!
|
|
|
Naplózva
|
A tanítás szenvedélye, a tudás örökkévalósága! By Me Te szemét hátba lőttél!!! Nyugi legközelebb csöngetni fog! By aron65
|
|
|
.:LeGeNdArYs:.
1337 tag
Nem elérhető
Ha ma 0° van s hnap 2xer ennyi, hnap mennyi° lesz?
|
|
« Válasz #362 Dátum: 2010.12.30 11:24 » |
|
Ezt nem itt kell megbeszélni Crysis. Am még az előzőhöz: Crysis mivel ott voltál a CW-n és mivel ott van a neved elött a (-LegenĐ-) szócska, ezáltal képviseled a klánt, és amit teszel az kihathat az egész klánra. Most kihatott az egész klánra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #363 Dátum: 2010.12.30 11:27 » |
|
Gyengébbek kedvéért akkor újra leírom.A CW-n nem Crysissel volt a gond,mert ő becsülettel harcolt a Waron,és ki is harcolta volna a továbbjutást.Gond a két oda nem íllő emberkével volt,nevezetesen Tian és Hun 8148 al volt a gond.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
.:LeGeNdArYs:.
1337 tag
Nem elérhető
Ha ma 0° van s hnap 2xer ennyi, hnap mennyi° lesz?
|
|
« Válasz #364 Dátum: 2010.12.30 11:29 » |
|
Bocs, én nem voltam ott, viszont Crysis szavaiból az vehető ki, hogy minden az ő hibája, mindegy akkor nekik szolt a beszédem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[FC]Ron
Rendszeres látogató
Nem elérhető
http://
|
|
« Válasz #365 Dátum: 2010.12.30 11:45 » |
|
Gratulálok a betonkezüeknek nem kis teljesítmény egy elitet leverni, bár az elitnek nem volt jó napja de ez is kellett nekik.
|
|
|
Naplózva
|
"Nudli" by PIZZA "Gúglidzsumpi" by Huni
"Figyelj, aki a valóvilágot szereti (vagy rosszabb, hogy elhiszi, hogy "való"), és azért szereti, mert szerinte milyen jó (pl. győzike sót azért bírtam, mert akkora baromság), az egy BUTA SZAR EMBER. És én a buta szar embereket utálom. Szóval így függ össze." Admin
|
|
|
Crysis96
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #366 Dátum: 2010.12.30 11:49 » |
|
Jólvan na azér küldtem el HUN nak meg Tiannak is az adatokat mer tudtam hogy szeretnék látni+ annyi ember lépett ki hogy nem tudtam melyikük volt benne a kezdőcsapatba és ezt éjfélkor már nem is nézem meg. Ha nem jönnek akk másképp alakul .De a téma le lett zárva. Amugy Leg azt nem mondtam hogy ide írd le a dolgokat. XD
|
|
|
Naplózva
|
,, Cry te böszme állat! XD " by: Sunny
,,Cs PedoCry!" by: CocaColaBoy
|
|
|
SnowFlake
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
[FC] Már 1 Éves!
|
|
« Válasz #367 Dátum: 2010.12.30 12:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #368 Dátum: 2010.12.30 16:02 » |
|
Úgy kellett volna hogy mindenki játszik mindenkivel, és amelyik összesen a legtöbb pontot éri el az nyer. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #369 Dátum: 2010.12.30 16:12 » |
|
A PRO vs. MH bajnokság jan. 2-án 19:00-kor lesz. Bocs, hogy az elődöntő egyik napjára lett rakva.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #370 Dátum: 2010.12.30 16:17 » |
|
Úgy kellett volna hogy mindenki játszik mindenkivel, és amelyik összesen a legtöbb pontot éri el az nyer. xD
Ezt hívják körmérkőzésnek,és tényleg így kellett volna,akkor nem csak a pillanatnyi forma döntene,hanem több meccs alapján mennének tovább a legjobb klánok.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #371 Dátum: 2010.12.30 18:01 » |
|
Ezt hívják körmérkőzésnek,és tényleg így kellett volna,akkor nem csak a pillanatnyi forma döntene,hanem több meccs alapján mennének tovább a legjobb klánok. Esélytelen. Lényegesebben több mérkőzés, Womit szétb***** az ideg, fél év mire lebonyolítod, hogy minden klánnak jó legyen. És még sorolhatnárn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #372 Dátum: 2010.12.30 18:15 » |
|
Ezt hívják körmérkőzésnek,és tényleg így kellett volna,akkor nem csak a pillanatnyi forma döntene,hanem több meccs alapján mennének tovább a legjobb klánok. Esélytelen. Lényegesebben több mérkőzés, Womit szétb***** az ideg, fél év mire lebonyolítod, hogy minden klánnak jó legyen. És még sorolhatnárn. Ő vállalta hogy lebonyolítja.(pont)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #373 Dátum: 2010.12.30 18:49 » |
|
Igen, ebben a formában.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #374 Dátum: 2010.12.30 18:58 » |
|
Érdemes lenne átfogalmazni az első hsz-t , hiszen amikor a bajnokságra való jelentkezés indult az -ELIT- még nem volt nagyklán , azaz nem rendelkezett fórummal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|