szakic
Veterán tag
Nem elérhető
Legbénább a bújócska döntőjében XD
|
|
« Válasz #30 Dátum: 2010.10.10 15:36 » |
|
Miért nyavajog mindenki, hogy messze van? innen Nyíregyről még Szombathely sem mondható messzinek, nem hogy Pest...
Ok de ez az utazás nem ingyen van és anyámék tuti nem adnának rá egy vasat sem nekem meg most üres a pénztárcám. Bár postán is el lehetne küldeni csak az is pénz.
|
|
|
Naplózva
|
Két művelt nép háborúja összeesküvés a civilizáció ellen /Carmen Sylva/ [img]ht
|
|
|
Dragon123
1337 tag
Nem elérhető
Cheesewhale
|
|
« Válasz #31 Dátum: 2010.10.10 17:45 » |
|
Én is jelentkeznék (de nem értem az a 20 embere aki vasárnap a legtöbbet öli az jut be a... vagy mi ? kérlek világosítsatok fel!) előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
Kérsz egy head shotot a lábadra? by:én Egy világ omlott össze benned? Építsd újra! Grig,grigor,drag,drog,dragi,dragcsíí <3,dragon,keksz,kekszi.
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #32 Dátum: 2010.10.10 17:46 » |
|
Nahát ez marhajó Nekem ez a hír bőven megteszi (bár énse ilyesmire számítottam) .lol. Legalább tényleg összemérhetem a tudásomat más gamerekkel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rotáció(s kapa)
Veterán tag
Nem elérhető
42.000
|
|
« Válasz #33 Dátum: 2010.10.10 21:59 » |
|
Mark?! Sheff?! Esélytelen.. inkább a lustaságom domináljon mint az, hogy veszítsek..
|
|
|
Naplózva
|
"I beleive, i can fly!"
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #34 Dátum: 2010.10.10 22:06 » |
|
Naa Bolint, ezt már mondtad rég. xD Hát, jelentkezek de meg kell beszélni szülőkkel. Hiába nem lakom olyan messze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
láng láger
1337 tag
Nem elérhető
Na aki beszó' annak szó' a kép.
|
|
« Válasz #35 Dátum: 2010.10.11 14:20 » |
|
Bolint,megosztok veled egy titkot,már volt Admin általal szervezett bajnokság:)(na azért az ennyire nem volt megszervezve hogy egy helyen legyenek az emberek).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hph01
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
SW Bajnokság 61.-ik
|
|
« Válasz #36 Dátum: 2010.10.11 17:28 » |
|
Majd lehet, én is megpróbálom. DE nekem lenne egy jó ötletem: Nem klánok csatáznának, hanem megyék.pl. Pest megye, Vas megye...+Budapest. És csapatonként lenne 5 ember. De egy megyéből több csapat is lerhetne!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #37 Dátum: 2010.10.11 17:54 » |
|
Te hatalmas tévedésben vagy barátom. Nem a klánok csatáznak itt hanem az emberek egymás ellen. A legjobb 20 ember jut a döntőbe. Nem klán, ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #38 Dátum: 2010.10.11 18:34 » |
|
Majd lehet, én is megpróbálom. DE nekem lenne egy jó ötletem: Nem klánok csatáznának, hanem megyék.pl. Pest megye, Vas megye...+Budapest. És csapatonként lenne 5 ember. De egy megyéből több csapat is lerhetne!
Amiről te beszélsz az a téli bajnokság nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szakic
Veterán tag
Nem elérhető
Legbénább a bújócska döntőjében XD
|
|
« Válasz #39 Dátum: 2010.10.11 19:46 » |
|
Biztos elromolt a gps-e amúgy szerintem nem hülyeség amit mond. De tavasszal vagy nyáron lenne jó megcsinálni mert az őszi és a téli szünet is elég zsúfolt.
|
|
|
Naplózva
|
Két művelt nép háborúja összeesküvés a civilizáció ellen /Carmen Sylva/ [img]ht
|
|
|
killerricsss
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 2010.10.11 21:24 » |
|
Deh amúgy nem lenne egyszerűbb ha a 20 nyertes a döntőt otthon maradna mert a szünetek sem jók nekem és az 1. helyezettnek a Stickman-es pólót meg elpostázzuk+a játékot.Szerintem így egyszerűbb sokkal mert ha valaki Szerbiában van akkor nem túl olcsó eljutni Bp-re,és ha meg van a Bajnokság napj azon a napon csak az a 20 ember tudna csak bemenni,más nem hogy ne zavarja a játékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #41 Dátum: 2010.10.12 16:14 » |
|
Fegyveres korlátozások lesznek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hph01
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
SW Bajnokság 61.-ik
|
|
« Válasz #42 Dátum: 2010.10.12 18:56 » |
|
Te hatalmas tévedésben vagy barátom. Nem a klánok csatáznak itt hanem az emberek egymás ellen. A legjobb 20 ember jut a döntőbe. Nem klán, ember.
Nem ehez a bajnoksághoz gondoltam, hanem a téli bajnokságra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #43 Dátum: 2010.10.12 18:58 » |
|
Nem ehez a bajnoksághoz gondoltam, hanem a téli bajnokságra! És akkor miért ebbe a topicba írtad... Amúgy ez már 100% ,hogy meg lesz tartva ,vagy a jelentkezőktől és a körülményektől függ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #44 Dátum: 2010.10.12 19:01 » |
|
Szerintem az elődöntő tuti meg lesz tartva, csak leszünk 20-an. Ha Bolint szervál termet akkor szerintem a döntő is meg lesz tartva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|