Black
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Profi travianos and game makerező :)
|
|
« Válasz #45 Dátum: 2008.05.07 15:59 » |
|
Tényleg hummerrel kell nyomni az iramot mert az antigravnak tök8 merre megy,nem lassul le... És a buckalakós ötlet jó,szivesen leszek stick buckalakó vagy esetleg versenyző?? még nemtom :S
|
|
|
Naplózva
|
(-PRO-)Black 08.05.07-én (-PRO-) klántag lett.
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #46 Dátum: 2008.05.20 13:26 » |
|
Vagy az amit egyszer csináltunk, h a techesek a gyár mellett mellett összegyűlnek, és antigravba szállnak, és meg kell kerülni a piarmist. Az első nyer! és a nehezítés: a gonosok végig lövik őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #47 Dátum: 2008.05.20 14:01 » |
|
Hetente szerintem nem jó, mert múltkor is beléptem, és nem tudtam játszani, mert midnenki vagy versenyzett, vagy őket lőtte, és me megöltem valakit, akkor elkezdtem ****ozni (mintha tudnom kellene egyből, hogy mi van), aztán elmagyarázták, és így elég sokat kellett várnom, hogy megint játék legyen... ha ez lenne hetente... Banán: már más a pálya, csak közlöm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008.05.20 14:05 írta -MH- Foxy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Deimos
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 2008.07.05 11:25 » |
|
Sok hülye miatt egyáltalán nem lehet forgatás. Tegnap is mindenki állt a helyén, 1-2 hülye betoppant, és semmi nem lett belőle "szinte". Mindenki kilépett... Remélem lesz egy szervezett forgatás is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #49 Dátum: 2008.07.05 19:05 » |
|
nem kell,nyugi,megoldom,ez a blackdragon senkit nem érdekel,pont úgy vágom a filmetr,hogy épp ne legyen benne nem kell vele foglalkozni,majd abbahagyja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #50 Dátum: 2008.07.07 10:05 » |
|
nem kell,nyugi,megoldom,ez a blackdragon senkit nem érdekel,pont úgy vágom a filmetr,hogy épp ne legyen benne nem kell vele foglalkozni,majd abbahagyja Kérjétek Admintól, hogy rakjon át egy másik "dimenzióba". Egyébként, ez egy öldöklős játék, szokjatok hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #51 Dátum: 2008.07.07 11:30 » |
|
kaptunk másik dimenziót, csak a sok f*sz oda is követett
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Kitty
Vendég
|
|
« Válasz #52 Dátum: 2008.07.08 12:56 » |
|
sziasztok szeretnék jelentkezni a fear lordsba csak nem tudom hogy hol kell írni ide irtam ha nem baj!(remélem bevesztek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #53 Dátum: 2008.07.08 13:14 » |
|
Szerintem írj egy privátot TOMI-nak. Egyébként Admin, megadhatnád már neki a moderátor jogot a Fear Lords témában.
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #54 Dátum: 2008.07.08 19:49 » |
|
(Ezeket a nagy animgifeket kivehetnétel az aláírásotokból. Nagyon zavaró.)
|
|
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #55 Dátum: 2008.07.08 19:51 » |
|
nekem most csak 3 van és tök picik de darké bazi nagy XD
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
TheBuzogány
|
|
« Válasz #56 Dátum: 2008.07.08 20:27 » |
|
megfelel??
|
|
|
Naplózva
|
Játszik a fa×om ezzel a szarral xD abbahagytam:)))
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #57 Dátum: 2008.07.08 21:01 » |
|
igen csinálj olyat amilyen nekem van az tuti
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008.07.08 21:02 írta Leo »
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #59 Dátum: 2008.07.14 10:05 » |
|
Nekem nem tölti be Leo avatarját, örüljek ennek, vagy bánkódjak?
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész
|
|
|
|