-MH- Mark575
|
|
« Válasz #120 Dátum: 2010.12.06 14:30 » |
|
Egyébként inkább azt ajánlom, hogy a klán összes tagjával beszéljetek meg ilyen taktikát, mert az, hogy ti ketten taktikáztok, attól még valószínűleg a társaitok nem (tisztelet a kivételnek), és ők könnyű pontszerzési lehetőségekké válnak. Úgyhogy gyúrjatok még rajta, van rá idő.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #121 Dátum: 2010.12.06 14:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
Tigerdash
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #122 Dátum: 2010.12.06 15:07 » |
|
Befostamésfalmögül támadok?wtf?egyszerűen nem vagyok rusher low.
|
|
|
Naplózva
|
"HADJÁK,ELLENFELEITŐ,HAGGYA,PROBÁLT,MÉRT,MERT?!,BAL[Ađz,NYUGOT,SEGTSÉGÉRT,ÁLJ,TANÚLTUNK,felhúzod a vizet,moovie maker,stódiójában,MAGYARSZÖVEG,élletbenmaradásért,vágógép,felvevő program" - by xpisti, thx 2 Bennnii
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #123 Dátum: 2010.12.06 15:41 » |
|
Látom már megy a szócsata. Csak aztán ám a hivatalos sajtótájékoztatón ne essünk egymásnak Ha lesz egy -ELIT- - -MH- küzdelem akkor az lesz a Wrestlemania27 téli bajnokság main eventje!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanos
Rendszeres látogató
Nem elérhető
"\[O_o]/"
|
|
« Válasz #124 Dátum: 2010.12.06 16:03 » |
|
Egy balos csigától egy jobbos marktól micsoda csata tölgyeim,nyúlaim xD Na de komolyra forditva ténleg ne essetek egymásnak...MÉG NE
|
|
|
Naplózva
|
...És lám világosság jő a Földre. . .vagy egy meteorit? Nehéz eldönteni.
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #125 Dátum: 2010.12.06 16:09 » |
|
Mikor estünk mi egymásnak? Tigerrel szoktuk egymást cseszegetni, ugye lagger barátom? ^^
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #126 Dátum: 2010.12.06 17:18 » |
|
Ha lesz egy -ELIT- - -MH- küzdelem akkor az lesz aWrestlemania27 téli bajnokság main eventje!
Addig el is kell még jutni,én nem becsülném le az FC klánt.Snow barátom rendesen össze hozza a társaságot,bár Istent felvenni nagy örültségnek tartom.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Csiga
|
|
« Válasz #127 Dátum: 2010.12.06 18:00 » |
|
Nincs itt semmiféle egymásnakesés. Mi csak megbeszéljük itt a dolgokat Fokozzuk az izgalmakat :D De ugye nem lehet Quadrozni a cw-ken? Mert akkor inkább kihagyom. Arra nem vagyok kíváncsi, hogy ki milyen szinten tud quadozni. Azt még az 5 éves unokahugom is tudja kezelni. A másik meg az m8. Kempkirályok.
|
|
|
Naplózva
|
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #128 Dátum: 2010.12.06 19:55 » |
|
Nincs itt semmiféle egymásnakesés. Mi csak megbeszéljük itt a dolgokat Fokozzuk az izgalmakat :D De ugye nem lehet Quadrozni a cw-ken? Mert akkor inkább kihagyom. Arra nem vagyok kíváncsi, hogy ki milyen szinten tud quadozni. Azt még az 5 éves unokahugom is tudja kezelni. A másik meg az m8. Kempkirályok. Stick bajnokságon is volt quadrozás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mand.
1337 tag
Nem elérhető
Mandi Family Member ^^
|
|
« Válasz #129 Dátum: 2010.12.06 20:00 » |
|
Nálunk ott van Mark , egyedül "lebont" mindenkit , csak , hogy a te szavaddal éljek Nem ez a lényeg, hanem hogy te még éjfélkor is kockulsz??« Válasz #117 Dátum: Ma - 00:18 » ezt tőleg szedtem. én 00:00kor má' inkább csucsukálok. Erőt gyűjtök a másnapra Éljen a körmérkőzés! hogy ne legyen off.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #130 Dátum: 2010.12.06 20:35 » |
|
Éljen a körmérkőzés! hogy ne legyen off.
Hogy nelegyen off ez maga az offtopic
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #131 Dátum: 2010.12.06 21:20 » |
|
Hééé hogy mertétek a betonkezű elé tenni ezt a fórumot???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aron65
1337 tag
Nem elérhető
A BSC 2 és a Stickman bújócska győztese
|
|
« Válasz #132 Dátum: 2010.12.06 21:31 » |
|
Engem nem zavar, már megszoktam, hogy legalul vagyunk .
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
Márk
|
|
« Válasz #133 Dátum: 2010.12.06 21:58 » |
|
Elkellne itt egy kis rendszabályozás.
|
|
|
Naplózva
|
A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #134 Dátum: 2010.12.06 22:00 » |
|
Elkellne itt egy kis rendszabályozás. Akkor mire vársz még? 1,2 nyomás, vagy különben a Mikulás elveszi a csokikat, és csak a virgácsot hagyja meg.!
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
|