-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #525 Dátum: 2011.02.28 15:52 » |
|
RTF-re megyek szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #526 Dátum: 2011.03.01 15:59 » |
|
...tehát dózsás. Fradi! Te is jó embereket "nevelsz", skorpiót melengetsz a kebleden.
Jel ,ne aggódj,majd én átnevelem őkelmét.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
SnowFlake
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
[FC] Már 1 Éves!
|
|
« Válasz #527 Dátum: 2011.03.02 17:27 » |
|
Tisztelt klántagok! Már egy ideje, legalábbis a klánunk első születésnapja körül érlelődik bennem a gondolat hogy a Fight Clubnak is szeretném ha indulhatna egy saját klánfórum. Néhány levélváltást, és fórumbeli nyilatkozást is tettem ez ügyben, ahol e kezdeményezéshez támogatást, ill. ennek ellenzését is kaptam. Viszont kaptam egy javaslatot is, hogy a fórummal rendelkező klánokat, illetve azok vezetőit keressem meg ez ügyben, és a válaszuk függvényében vihetnénk tovább a dolgot a döntéshozókig. Erre a legjobb mód, ha itt a fórumon kereslek meg titeket, és remélem nem zavar hogy erre használom a fórumotok. Tudom hogy egy jó ideje le lett állítva az új fórumok nyitásának lehetősége, de talán éppen ezért lehetne újra felhozni ezt a témát. Én sem szeretném hogy minden sebtében összehozott klánnak fórumot lehessen létrehozni, de talán [FC] a maga 14 hónapos létével már kinőtte ezt. A klán sok személyi változáson ment keresztül régebben, próbáltam aktív harcosokat, új reménységeket, és régebbi barátokat csábítani hozzánk, hogy a top listán is céljaink teljesüljenek. ( TOP 10 ) Ami azért azzal is járt hogy cserélődtek a stickek lehet sűrűbben mint ahogy elvárható, de ez a folyamat már megnyugodni látszik. A klán helyzete stabil, és most már jobban meg lehet szűrni hogy kit vegyünk fel, nincs olyan nyomás a klánon hogy fel kell verekedni magát minden áron, és csak a kp számítson. Szeretném a támogatásotok kérni hogy korrekt feltételekhez kötve, vagy akár csak próbaidőre, klánom a Fight Club fórumhoz jusson. üdv: SnowFlake
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #528 Dátum: 2011.03.02 19:42 » |
|
Fradi, nyílt kérdést intézek hozzád: hogy sikerült FÓRUMON is szerezni 60 eltöltött napot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #529 Dátum: 2011.03.02 20:04 » |
|
Talán úgy,hogy én fél évig nem voltam távol a fórumtól,hanem itt vagyok fent szinte minden nap több órát.Hogyha nem hiszed kérdezd meg Pl.Márkot,vagy akik sokat fent vannak.Egyébként miért kérdezed?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #530 Dátum: 2011.03.02 21:21 » |
|
Csak úgy. Egyébként ezt az accot is többen toljátok vagy ezt egyedül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #531 Dátum: 2011.03.02 21:33 » |
|
Kisbarátom.Ezt az accot,és a játékbeli accomat is egyedül tolom.Lehet nem hiszed el,de én lehóvirágozom mit gondolsz.Vágod?
Lentre:Pisti egyszerűen csak nem akartak csúnya szót írni,bár szívem szerint azt írtam volna,de türtőztetem magamat még.Viszont ha Rudi barátunk nem állít magán,akkor többé nem kell az Elit topikjaiba írnia.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.03.02 21:41 írta fradi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pisti
|
|
« Válasz #532 Dátum: 2011.03.02 21:37 » |
|
Rudi, leállhatsz. Nem kell mindenkibe belekötni... Fradi, te meg túl komolyan veszed a virágcenzúrát
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
SnowFlake
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
[FC] Már 1 Éves!
|
|
« Válasz #533 Dátum: 2011.03.02 22:42 » |
|
Ja bocsi Fradi már tegnap akartam szólni hogy vigyázz ha szombathelyen busszal közlekedsz, mert azt mondták a híradóban hogy ott az bizony veszélyes! Remélem még nem késő! Menj autóval, vagy bicaj, gyalog, vagy maradj a monitor előtt !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #534 Dátum: 2011.03.02 22:44 » |
|
Snow barátom.Meg nyugtatlak,hogy én mindenhova kerékpárral járok.Autóm nincs ,a buszt egyenesem rühelem.Akkor inkább már gyalog megyek. A fórumos felvetéseden meg gondolkozom,nincs elfelejtve nyugi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #535 Dátum: 2011.03.02 23:26 » |
|
Te is zöld vagy? Teljes hangerőn nyomasd fülesen bringázás közben a Blues Company: Részegen a kerékpáron-t (link most nincs, youtube); és legyen nálad 100 ropi szabálysértési bírságra! Irigyellek, mert 10'C alatt én szenvedek az ízületeimmel, Demszkygrád útjai pedig szét is rázzák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #536 Dátum: 2011.03.02 23:41 » |
|
Szombathely útjai sincsenek jobb állapotban mint Pesti útjai Jel,tehát az évi1-2 kereket azt elfogyasztom szépen.Néha hallgatok zenét,de nem jelemző a kerékpáron,mivel az autósok mennek ész nélkül,és nekem kell rájuk figyelnem ,nem pedig fordítva.Megbüntetni igazából egyszer tudtak,mert nem volt lámpám/otthon maradt a fránya/.Az én izületeim pedig hála istenek még rendben vannak,de érzem már hogy nem vagyok 8 éves.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #539 Dátum: 2011.03.03 12:39 » |
|
Nálatok is esett a hó, vagy csak nálunk..? :S
Nalunk is hullot.Az volt jo a benne hogy a csajokat lehetet dobalni.Egyik baratom Valagon dobta oket (Tudom hogy most azt mondanatok,szanalom)
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
|