kléni
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2010.12.30 14:29 » |
|
Tudtommal ha a realmon mindenki ugyanazt a modot használja, akkor lehet majd ölni.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
stukker01
1337 tag
Nem elérhető
Barátok Közt Fan
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2010.12.30 19:38 » |
|
Tudtommal ha a realmon mindenki ugyanazt a modot használja, akkor lehet majd ölni.
Félreértések elkerülése végett hozzátenném (mivel ezt olvastam valamikor), hogy ezek az ölések nem érnek majd pontot. Nem kapsz érte killt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2010.12.31 16:02 » |
|
az lenne fain, ha admin megcsinálná, hogy külön számolná a killeket minden modban.
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Morzan
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2011.01.01 19:48 » |
|
Hú! Vagy félóráig olvastam az egészet! Sadypisten ötlete jó, de ha teleportolással két gond van. 1. Teleportolás után 3 mp-ig halhatatlan vagy. Igaz lehet izgi lenne a dolog de senki se tudna ölni... 2. Mostanában Pityuli szeróján ha teleportolsz mindenki eltűnik és azután csak várhatod míg valaki megjelenik fél perc után. Szóval az ötlet jó de nem lenne életképes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2011.01.02 13:31 » |
|
Okosnak akarsz tűnni azzal, hogy félkövérrel írod a betűket, de fogalmak tisztasága a fejedben nulla?
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2011.01.02 13:35 » |
|
Hú! Vagy félóráig olvastam az egészet! Sadypisten ötlete jó, de ha teleportolással két gond van. 1. Teleportolás után 3 mp-ig halhatatlan vagy. Igaz lehet izgi lenne a dolog de senki se tudna ölni... 2. Mostanában Pityuli szeróján ha teleportolsz mindenki eltűnik és azután csak várhatod míg valaki megjelenik fél perc után. Szóval az ötlet jó de nem lenne életképes.
Először is szüntesd meg az aláírásod. Vagy valamelyik adminisztrátor fogja. Másodsoron kb 3 ötlettel jöttem. Ezek közül egybe tudtál belekötni. Harmadszor pedig ez a probléma nem áll fenn mindenkinél, lehet jó lenne szétnézned a házad táján főleg az internetkapcsolatod miatt.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Morzan
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2011.01.02 14:37 » |
|
Először is szüntesd meg az aláírásod. Vagy valamelyik adminisztrátor fogja. Másodsoron kb 3 ötlettel jöttem. Ezek közül egybe tudtál belekötni. Harmadszor pedig ez a probléma nem áll fenn mindenkinél, lehet jó lenne szétnézned a házad táján főleg az internetkapcsolatod miatt. Először is miért szüntessem meg az aláírásomat? Igen 3 ötlettel jöttél ebben teljesen igazad van még abban is, hogy egybe tudtam belekötni. De a netkapcsolatomat miért kritizálod? 60 megabit/s le 15megabit/s fel. Szóval nem a legroasszabb. Okosnak akarsz tűnni azzal, hogy félkövérrel írod a betűket, de fogalmak tisztasága a fejedben nulla?
Nem akarok okosna tűnni és nem nulla a fejemben a fogalmak jelentése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2011.01.02 14:48 » |
|
Attól, hogy 60/15-ös a neted (amilyet magyar szolgáltató asszem nem is árul), még lehet pocsék. Teljesen mindegy a sebesség, ha nem tud valamilyen okból kifolyólag összeszinkronizálni a szerverrel és a többi játékossal ... De ez már el lett mondva, és ne ezt a témát offold szarrá, ha megkérhetlek.
Az aláírásod meg azért szüntesd meg, mert semmilyen animált dolgot nem szeretünk benne, zavaró, epilepsziát okoz, és mellesleg az animált aláírás még tilos is (emiatt IS lett pl a berakható képek mérete lekorlátozva). Szóval légy szíves.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Morzan
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2011.01.02 15:15 » |
|
Okok kiszedem. De amúgy az UPC árul ilyet. Mondjuk a részleteket nemtom mert apám fizeti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hehe88888[Danana006]
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2011.01.03 15:44 » |
|
Hát elég sokba kerülhet kb 20000 havonta??Vagy több?És am nézd meg a tűzfaladat...
|
|
|
Naplózva
|
VóótMeghóót!
|
|
|
Morzan
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2011.01.03 16:10 » |
|
Annyiba nem. Mert apám fizeti ő meg a tipikus spórolós ember. Tűzfal: Windows Tűzfal Fenn van a NOD32 csak lejárt a próbaidő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2011.01.03 16:16 » |
|
Te ellenben olyan vagy, mint a jó kocsmáros, aki vastagon méri a habot: bőkezűen szórod az offokat (a troll haveroddal egyetemben) a cw-mapról szóló meglátásaid helyett.
Dani! Mekkora az általad tervezet pálya alapterülete?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
haha123
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2011.01.03 18:34 » |
|
jó az ötlet de lehetne [akkora marha vagyok, hogy az oLYant oJannak írtam] is ,hogy két klán lét frontvonal egyméssal szemben és őrtornyok mint két védmürendzer.
. . . . . . . . -- -- * * --* *-- . . . .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frg/10
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2011.01.03 20:56 » |
|
/off ez mehetne fórum aranyköpésekbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2011.01.03 21:03 » |
|
Te ellenben olyan vagy, mint a jó kocsmáros, aki vastagon méri a habot: bőkezűen szórod az offokat (a troll haveroddal egyetemben) a cw-mapról szóló meglátásaid helyett.
Dani! Mekkora az általad tervezet pálya alapterülete?
~600m^2
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
|