Stickman Warfare: A játék

2024.04.20 05:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
 
 
Oldalak: [1]   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: -ELIT-Bemutatkozás  (Megtekintve 11254 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
kalló peti
Teljesértékű Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 83


« Dátum: 2011.01.15 21:40 »

Itt mutatkoznak be az elitesek.
« Utoljára szerkesztve: 2011.01.16 17:34 írta kalló peti » Naplózva
kalló peti
Teljesértékű Tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 83


« Válasz #1 Dátum: 2011.01.15 22:03 »

Szevasztok!Peti vagyok szombathelyről.14 éves vagyok.Nagyon szeretek sportolni,sokat focizok,gördeszkázok,pingpongozok és biciklizek.Sportoláson kívül még szeretek gépezni,tv-t nézni,és nem utolsó sorban hegedülni.Kedvenc focicsapataim a Real Madrid és az Arsenal.Nekem egy haverom mutatta meg ezt a játékot,de eleinte nem tetszett,később kezdtem vele komolyabban játszani.Azóta rendszeresen játszok vele.Gyakran fórumozok,de inkább csak olvasgatok.Szeretem az állatokat,és van is 2 kutyám.Nyáron szinte minden nap lemegyek a pályára focizni a haverokkal.Legtöbbször ezeket a csatornákat nézem:discoveri,digi sport,rtl,sport1.Szeretem a jó filmeket.Nem sokat,de szoktam zenét hallgatni főleg rockot hallgatok.Kedvenc együttesem a Green Day.Röviden ennyit rólam.
« Utoljára szerkesztve: 2011.01.15 22:08 írta kalló peti » Naplózva
Szandií^^
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 277


Hmm


« Válasz #2 Dátum: 2011.02.09 22:10 »

Ahoj=Đ Na akkor én is bemutatkozok.A játékbeli nevem Sunny,de láthattok Sünimanó néven is.A való életben Csirmaz Nikolett-nek hívnak és Mezőkövesden lakok.15 éves vagyok.Hát hogy sportolni...sokat biciklizek,korizok,szeretek kosarazni-kézizni,6 éves német-juhász kutyámmal játszani és egyéb tánc-oktatásokra is járok.Hobbimként tartom számon a netezést,tv nézést,rajzolgatást...és el nem maradhat a mindennapos zenehallgatás is   Ha már zene,kedvenc külföldi előadóim/együtteseim: Linkin Park, Rammstein, Simple Plan, Three Days Grace, Children Of Bodom, Eminem, Cypress Hill, Pitbull, Apocalyptica, Nightwish, Pendulum és még sorolhatnám. Kedvenc magyar együttesek/előadók pedig: Children of Distance, Mes,Anti Fitnes Club és még jó pár...Nincs kimondott stílus,amit szeretnék..ami elsőre megtetszik Mosolyog Bár mostanában sokan mondják,hogy mostanság inkább a rocker-módi felé húz a stílusom,ami tán több,mint igaz. Vigyorog Ezt a játékot tesómtól Calmarius-tól ismerem,sokszor figyeltem,hogy hogyan játszik(mikor még folyamatosan 'nyomta'),utána megtetszett nekem is.Először Player néven játszottam,majd regisztráltam,azonban nem volt saját gépem..1,5 év kihagyásom volt,így kezdtem újból a nyári szünet elején kevesebb,mint 100 killről.Na azt hiszem,ennyi bőven elég rólam:D
Naplózva

~Először figyelembe sem vesznek, aztán nevetnek rajtad, aztán harcolnak ellened, és aztán nyersz.*

De igaz ez.. http://www.demotivalo.net/pic/1312069182-aR9tRk.jpg
sTofii™
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 213


Legenda.?


« Válasz #3 Dátum: 2011.02.23 21:19 »

Teljes tag vagyok lassan két hónapja, (hopp itt egy pezsgő kinyílt.) ezért írok egy szép kis bemutatkozást.

Becsületes nevem: Ilniczki Kristóf. 15 éves vagyok. Miskolcon élek. Az Avasi gimnázium tanulója vagyok. Szeretek bulizni és bulizni, csajozni. Régen fociztam de a tanulmányi eredményeim romlása miatt abba kellet hagynom. Zenei stílusom nem meghatározott mindent meghallgatok. Házi állatom nincsen. Divatosan öltözködök. Kedvenc football csapatom a Barcelona. Az Sw-t mostanában hanyagolom. Nagyon sok barátom van szeretek velük lenni. Sokat szoktunk baromkodni iskolában és azon kívül is. Nagyon sokat járunk együtt ide-oda. A családi hátterem nem igazán boldog nagyon sokat veszekednek a szüleim. De ez magánügy nem szeretnék senkit belekeverni.


Ha kíváncsiak vagytok még valamire -> Facebook.
« Utoljára szerkesztve: 2011.02.25 16:28 írta -ELIT- sTofii™ » Naplózva

Fuck the system. :|
Nincs több kérdésem: http://www.demotivalo.net/view/22338/nem-azert-iszok
Csiga
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 173


« Válasz #4 Dátum: 2011.02.25 10:44 »

A nevem Haffner András. 19 éves vagyok és jelenleg Budapesten tanulok, az Óbudai Egyetem falain belül, villamosmérnökként. A játékot egy barátom (Pistu) mutatta nekem és eleinte nem is tetszett, de aztán sikerült rákockulnom... Mosolyog  Környén lakom, ez Tatabánya mellett van. Színes egyéniség vagyok, szeretek zenét hallgatni és készíteni is egyaránt. Minden stílusból szeretek zenéket, nincsen külön műfaj. Ezenkívül Környe NB3-as csapatában focizok, jobb csatárként, így a góllövés szerepe rám hárult Vigyorog Imádom a focit, minden téren, legyen az kispálya, betonos , műfüves, terem vagy akár nagypálya. Kedvenc csapatom a Chelsea. Itt játszik legnagyobb példaképem is, Didier Drogba. Vigyorog  Motorra  5 éve, személygépjárműre 2 éve van jogosítványom. A vezetésnél nincsen jobb élmény, de a motorozást nem múlja felül az autó által nyújtott luxusok sorozata sem. Van egy piaggio-m, ami igazából kismotor papírokkal van ellátva, de egy kicsit azért meg lett pöccentve Vigyorog:D Ezen kívül rengeteget járok szórakozni a barátaimmal, néha úgyérzem, hogy kicsit túlzásba is viszem. De hát ilyen az élet, ha az embernek Pesten is és szülőfalujában is vannak barátai.  A barátaim számomra a legfontosabbak, értük a kezemet is tűzbe tenném, emiatt már belekeveredtem egykét kissebb nagyobb konfliktusba is... 
Két lány testvérem van, mindketten idősebbek nálam.  Szeretek utazgatni, legutóbbi kiruccanásom Amszterdam volt, 4 barátommal mentünk ki. Ebből következtetni lehet, hogy milyen hobbym van még Vigyorog Ha éehet ezt hobbínak nevezni.  A legjobb itt környén a minden lvben megrendezett kocsmatúra, ahol a falu összes kocsmáját végigjárjuk és mindenhol iszunk egy sört és egy rövidet. 17 kocsma van Környén, csak úgy mellékesen Vigyorog:D:D:D Ezek jól szoktak sikerülni... Vigyorog Jelenleg Pesten angyalföldön a 13. kerületben élem koleszos napjaimat. Egy tanács az életre. Úgy tanuljatok, hogy mehessetek továbbtanulni, és albérletet el kell felejteni! Mindenképpen koleszosak legyetek, nem véletlenül mondják az idősebbek is, hogy az egyetemi/ főiskolai évek a legszebbek. Mosolyog
Kb ennyi elég is lesz... Ha vkit érdekel még egysmás, várom a kérdéseket Kacsint
Naplózva

Idézet
" Nem az a fontos,hogy mit csinálsz. Hanem az, hogy amit csinálsz, azt jól csináld!"
SzÉcSi97
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 214


SAJTfőzelék^^


« Válasz #5 Dátum: 2011.03.17 09:59 »

Helló! A becsületes nevem: Szécsi Tamás, 13 éves Heves megyei lakos vagyok. Szeretek kézizni néha focizni és F1-et nézni (Sebastian Vettel is the best ). Amikor csak tehetem zenét hallgatok: Sum41, Tankcsapda, David Guetta, néha AC/DC, Paul Kalkbrenner - Aaron tehát szeretek mindenféle zenét kivétel (Jazz, Blues meg ilyen temetős zenék).
HA valaki akar vegyen fel Skype-ra: Tewe013 MSN-re: szecsitamas@hotmail.com vagy kövessetek Twitteren: www.twitter.com/Tewe013. Most kb. ennyi lenne.

Helló!(Vigyorog)
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.15 17:35 írta SzÉcSi97 » Naplózva


Tomi[]
Egy gondolat bánt engemet, kádban bálnák közt halni meg. xD by Petőfi Sándor
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 363


Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²


« Válasz #6 Dátum: 2011.04.08 22:28 »

Szevasztok! Nagy Tibor a nevem, 18 éves ceglédi ember. Itt járok a Kossuth Gimibe(mellesleg mi nyertük meg a HVGt ). Szeretek sportolni, főleg gyúrni. Állandó sportom 3 éve a duathlon (futás, bicikli). Nézni sokfélét szeretek: forma1, minden téli sport, atlétika, focit nem, mer utálom. Zene stílusom is eltér az átlagtól mivel főleg gépzenét hallgatok, amibe beletartozik pl a techno, tecktonik, electro, hardstyle, jumpstyle, trance. Előadókat nem sorolok fel mert úgysem ismeritek egyiket sem :Đ A vezetés élményétől tényleg nincs jobb. Jogsim már háromnegyed éve van autóra, és imádok vezetni. A napokban rájöttem hogy nemis szeretem a sört, mert szar íze van, hanem inkább vörösbort és az édes pezsgőket. Barátokkal elszoktunk néha menni ideoda. Továbbtanulásban RTFre szándékozok menni közrendvédelmi szakra. Ennyi.
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.20 13:33 írta -ELIT- Sheffield » Naplózva


Oldalak: [1]   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  


Az oldal 0.025 másodperc alatt készült el 19 lekéréssel.