A nevem Haffner András. 19 éves vagyok és jelenleg Budapesten tanulok, az Óbudai Egyetem falain belül, villamosmérnökként. A játékot egy barátom (Pistu) mutatta nekem és eleinte nem is tetszett, de aztán sikerült rákockulnom...
Környén lakom, ez Tatabánya mellett van. Színes egyéniség vagyok, szeretek zenét hallgatni és készíteni is egyaránt. Minden stílusból szeretek zenéket, nincsen külön műfaj. Ezenkívül Környe NB3-as csapatában focizok, jobb csatárként, így a góllövés szerepe rám hárult
Imádom a focit, minden téren, legyen az kispálya, betonos , műfüves, terem vagy akár nagypálya. Kedvenc csapatom a Chelsea. Itt játszik legnagyobb példaképem is, Didier Drogba.
Motorra 5 éve, személygépjárműre 2 éve van jogosítványom. A vezetésnél nincsen jobb élmény, de a motorozást nem múlja felül az autó által nyújtott luxusok sorozata sem. Van egy piaggio-m, ami igazából kismotor papírokkal van ellátva, de egy kicsit azért meg lett pöccentve
:D Ezen kívül rengeteget járok szórakozni a barátaimmal, néha úgyérzem, hogy kicsit túlzásba is viszem. De hát ilyen az élet, ha az embernek Pesten is és szülőfalujában is vannak barátai. A barátaim számomra a legfontosabbak, értük a kezemet is tűzbe tenném, emiatt már belekeveredtem egykét kissebb nagyobb konfliktusba is...
Két lány testvérem van, mindketten idősebbek nálam. Szeretek utazgatni, legutóbbi kiruccanásom Amszterdam volt, 4 barátommal mentünk ki. Ebből következtetni lehet, hogy milyen hobbym van még
Ha éehet ezt hobbínak nevezni. A legjobb itt környén a minden lvben megrendezett kocsmatúra, ahol a falu összes kocsmáját végigjárjuk és mindenhol iszunk egy sört és egy rövidet. 17 kocsma van Környén, csak úgy mellékesen
:D:D:D Ezek jól szoktak sikerülni...
Jelenleg Pesten angyalföldön a 13. kerületben élem koleszos napjaimat. Egy tanács az életre. Úgy tanuljatok, hogy mehessetek továbbtanulni, és albérletet el kell felejteni! Mindenképpen koleszosak legyetek, nem véletlenül mondják az idősebbek is, hogy az egyetemi/ főiskolai évek a legszebbek.
Kb ennyi elég is lesz... Ha vkit érdekel még egysmás, várom a kérdéseket