[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #480 Dátum: 2011.04.24 22:03 » |
|
Úgy van hogy vannak a normál angol betű amiket látok is de pl. az é betű a ":;" gomb alatt van!
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
aNdRiS^^
|
|
« Válasz #481 Dátum: 2011.04.24 22:08 » |
|
Dávid, ne ide írd már az életed, mert megin orrbarúgás lesz a vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #482 Dátum: 2011.04.24 22:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #483 Dátum: 2011.04.24 23:39 » |
|
Angol billentyűzet?! é betű meg ezek?
| |
Egyébként párezertől kapni jóféle vezeték nélküli billentyűzet+egér kombót. Én pl. a Logitechemet 4500-ért vettem. Nem bántam meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #484 Dátum: 2011.04.24 23:50 » |
|
A szabályzat egy új ponttal bővült: 12. A TV2 és RTL Klub által készített műsorokról a beszélgetés, vagy azokra utalás szigorúan tiltott a fórum egész területén, és keményen büntetendő!
TV2 és RTL Klub által készített műsornak minősül a Való Világ, Csillag Születik, A nagy duett, és az összes többi ehhez hasonló szenny.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #485 Dátum: 2011.04.24 23:52 » |
|
Mielőtt elkezdenétek mondani, hogy "mé, az eleje tök jó volt, sok paraszt", akkor igen, valóban, de mostmár nem az elején vagyunk, hanem a gyomorforgató celebcsináló résznél. Aki meg ilyenekről szeret beszélgetni, megteheti privátban, skype-on MSNen, fáccsén, stb.
Itt azért valamiféle intelligenciaátlagot tartsunk.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #486 Dátum: 2011.04.25 00:29 » |
|
Erős ököl vas ököl, ott bannöl ahöl köll!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #487 Dátum: 2011.04.25 00:41 » |
|
Tomi te Szögödi vagy?>.< A szabályzat egy új ponttal bővült: 12. A TV2 és RTL Klub által készített műsorokról a beszélgetés, vagy azokra utalás szigorúan tiltott a fórum egész területén, és keményen büntetendő!
TV2 és RTL Klub által készített műsornak minősül a Való Világ, Csillag Születik, A nagy duett, és az összes többi ehhez hasonló szenny. Akkor beszéljünk az ÉdenHotelről..xĐ Bár egy részt se láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pisti
|
|
« Válasz #488 Dátum: 2011.04.25 00:58 » |
|
Tomi te Szögödi vagy?>.< Ehm, végülis majdnem. győri
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #489 Dátum: 2011.04.25 01:16 » |
|
Szegedi csaj nem azt kéri, hogy mégegyszer, hanem még öccör.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
[Fight Club] david rossz
Veterán tag
Nem elérhető
Kerepes!
|
|
« Válasz #490 Dátum: 2011.04.25 07:41 » |
|
Csak 1 kérdés a Verne könyvekből szerintetek melyik a legjobb?
Nekem a Nemo kapitány tetszett a legjobban!
|
|
|
Naplózva
|
"Hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned." by:Michael Schumacher
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #491 Dátum: 2011.04.25 07:43 » |
|
Csak egy baj van:Nem fogok átmenni magyarba egy billentyüzetért Joe számbol vetted ki a szot.
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #492 Dátum: 2011.04.25 09:07 » |
|
Miután nincs tiltólistán e tv-csatorna, filmajánló következik! (én sajnos kihagyom, mert nincs az előfizetői csomagban, de) akinek van a Filmmúzeumhoz hozzáférése az ma délután 16.25-kor tapadjon a tv-re megnèzni "A lator" című filmvígjátékot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #493 Dátum: 2011.04.25 11:08 » |
|
Nem témába való hsz:
Nincs valaki aki tech KlánBázison, és szívesen csatlakozna egy bázishoz? Sok a gun:|
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #494 Dátum: 2011.04.25 11:17 » |
|
Nem témába való hsz:
Nincs valaki aki tech KlánBázison, és szívesen csatlakozna egy bázishoz? Sok a gun:|
http://stickman.hu/forum/index.php?topic=1415.0Tudom, bazi régi topik, de hát élesszétek újra és kész.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
|