|
kléni
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 2011.06.25 22:22 » |
|
Használjatok valamilyen chatprogramot, megkönnyíti a kommunikációtok
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 2011.06.25 22:49 » |
|
Amúgy meg Szabesz te japán fan vagy, nem?
Őőő, úgy is mondhatjuk, mondjuk annyira nagyon nem vagyok mániás. :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 2011.06.26 13:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
SL Zotee *.*
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-.-
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 2011.06.26 13:40 » |
|
Szevasztok! Ma azon gondolkodtam,hogy lehetne e egy Stickman Warfare közösségnek előállított Counter-Strike 1.6 szerver. A kérdés az lenne: Hányan Cs-znek? Milyen szerver kéne? (public,kz,surf..) Tudnánk e hírdetni? (persze nem csak Stickmanesek játszanának rajta). És a legfőbb: támogatna e minket Admin. Mármint hírdetés szempontból. Esetleg az új honlapon egy fanmade szerverek menüpont. Szóval mindenki írja le a magáét.
|
|
|
Naplózva
|
StickLows
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #1086 Dátum: 2011.06.26 13:42 » |
|
Ahogy már tudod, cs-zek és kz-t akarok . De mivel ahhoz olyan tudás kell ami valószínűleg nincs meg mindenkiben, lehet jobb lenne egy pub.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 2011.06.26 13:56 » |
|
Szevasztok! Ma azon gondolkodtam,hogy lehetne e egy Stickman Warfare közösségnek előállított Counter-Strike 1.6 szerver. A kérdés az lenne: Hányan Cs-znek? Milyen szerver kéne? (public,kz,surf..) Tudnánk e hírdetni? (persze nem csak Stickmanesek játszanának rajta). És a legfőbb: támogatna e minket Admin. Mármint hírdetés szempontból. Esetleg az új honlapon egy fanmade szerverek menüpont. Szóval mindenki írja le a magáét.
Én azt se tudom mi az a CS.:O x3 Grt, most már hivatalosan is kocka lettél. Amúgy meg Szabesz te japán fan vagy, nem?
Őőő, úgy is mondhatjuk, mondjuk annyira nagyon nem vagyok mániás. :DD De azért Gacktet ismered, nem.?: DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 2011.06.26 15:53 » |
|
Grt.Mennyi idő után sikerűlt?
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 2011.06.26 16:02 » |
|
KZ szerót kérünk. Gackt? Azt a mocskos buzit? Perszee.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 2011.06.26 16:31 » |
|
KZ szerót kérünk. Gackt? Azt a mocskos ****t? Perszee. Most lesz valamikor koncertje Mo-n. Én azt az egyetlen japán előadót szeretem.xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #1091 Dátum: 2011.06.26 16:52 » |
|
Szerintem, csak a pub lenne megfelelő.Igaz nincs bajom a kzval de megosztja a közösséget, nemhogy a stickesek között.És ha nem olyan szervert akarnánk ahol 14 slotból jó ha 5en vannak akkor a pub a legmegfelelőbb.Ezen belül meg amit akarunk:warmap,fun,awp..!Ha kell amúgy a fizetésbe is tudnék segíteni.Mondjuk most 22k-t költők cs-s cuccokra de még úgyis megyek dolgozni a nyáron.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
|
|
« Válasz #1092 Dátum: 2011.06.26 18:06 » |
|
Hát, ha lenne pénzem én is fizetnék egy olyan 10k-t..[ na yo annyit nem.;b ] Amúgy meg ya, pub az pont yo. Ilyen yo kis mapokkal..*-----* [ pl mill, strike, fire, forge, tuscan, russka, mirage.. , clan2_fire.. ]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #1093 Dátum: 2011.06.26 18:12 » |
|
Yo akkor egy véleményen vagyunk.Ya és akkor valami normális hostingtól.. easyprohostingleszvalamikorby:lala
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
SL Zotee *.*
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-.-
|
|
« Válasz #1094 Dátum: 2011.06.26 18:18 » |
|
Public lesz warmap (dust2 és inferno esetleg train és amiket lala mondott),awp és néhány fun map. Synhosting.eu,16 slot Sőt most akció is van Pénzt pedig meglehetne oldani úgy,hogy megrendelem,és mondjuk admin első hónapban 500 ft. Edit: Most néztem synhosting 12+4 slot ajándék 6+4 hónapra 7140 FT! Az rohadt jó!
|
|
|
Naplózva
|
StickLows
|
|
|
|