Oli
|
|
« Válasz #1215 Dátum: 2011.07.11 19:58 » |
|
Vagy a Facebookot. Ne :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #1216 Dátum: 2011.07.12 08:37 » |
|
De, nyugodtan, az úgyis gané.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
-MH- Zaknod
1337 tag
Nem elérhető
Szájkaratetanonc
|
|
« Válasz #1217 Dátum: 2011.07.12 08:55 » |
|
De, nyugodtan, az úgyis gané.
Ott a pont.És megvan az előnye a notepaddel szemben hogy nem foglal helyet a C-n. EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=SvmjFl7jDPk&feature=player_embedded4:13--->Zaknod just get pwned.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.12 14:21 írta -MH- Zaknod »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #1219 Dátum: 2011.07.12 10:04 » |
|
Az lenne a kérdésem hogy a klánnál hogy lehet alapítóként írni a leíráshoz.
Nem jött össze, és ezért jelentkeztél hozzánk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #1220 Dátum: 2011.07.12 10:05 » |
|
Valamint a letöltött fájl, mivel nem csak a szöveget tölti le, többet is. De egy biztos: Nem csak az fb, meg a notepad létezik, ahova el lehet menni, csak találtok egy ideálisat
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #1221 Dátum: 2011.07.12 11:49 » |
|
A notepad akkor helytakarékos igazán, ha el se mented amit leírtál. Úgysem vész kárba semmi értékes.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
[N] Djibril_Cissé
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1222 Dátum: 2011.07.13 09:08 » |
|
ÚÚÚbázzéé! Dodival 8,5 órát SMWF-eztünk alvás helyett mi beteg fanatikusok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[FC]Ron
Rendszeres látogató
Nem elérhető
http://
|
|
« Válasz #1223 Dátum: 2011.07.13 09:58 » |
|
Most inkább menjél aludni.
|
|
|
Naplózva
|
"Nudli" by PIZZA "Gúglidzsumpi" by Huni
"Figyelj, aki a valóvilágot szereti (vagy rosszabb, hogy elhiszi, hogy "való"), és azért szereti, mert szerinte milyen jó (pl. győzike sót azért bírtam, mert akkora baromság), az egy BUTA SZAR EMBER. És én a buta szar embereket utálom. Szóval így függ össze." Admin
|
|
|
|
ricsi12alma
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1225 Dátum: 2011.07.13 11:36 » |
|
Átolvastam az utóbbi egy év összes (nem törölt vagy moderált) hsz-emet és rájőttem, én nem is vagyok olyan alpári bunkó, mint ahogy sokan leírnak és belém mesélik. Csak egy ici-picit sokat jár a szám és ez zavarhat mindenkit (pl.: beleszólok egy más beszélgetésébe, vagy kicsit káromkodom, de istenem, majd másfél év múlva kinövöm [VÉGE LESZ A KAMASZ KORNAK JEE]) addig is, vagy megváltozok, vagy az Admin Alex bácsi bannol az idők végezetéig XD. Na jó nem, lájkolom én az öreg rókát, főleg a Pizzás Sticktalálka után, ahol el tudott beszélni egyedül 3 órát, úgy, hogy senki se kérdezett olyan aktívan mint Bálint vagy Oli XD.
U.I.: kléni megtanultad már a jelbeszédet, mert én már tanulom és akkor videón keresztül beszélhetnénk!
|
|
|
Naplózva
|
Imperare sibi maximum imperium est. /Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás./
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #1226 Dátum: 2011.07.13 11:38 » |
|
Wtf?! Eltünt 100 hsz-em a semmibe mi történt itt a fórumon? Pár napja Alex takarított fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
ricsi12alma
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1227 Dátum: 2011.07.13 11:57 » |
|
IQ-m k*rvára nem tudom, de kikészítettem egy pszihológia szakon végzett Magyar korrepetálót, és egy 60 éves Magyar tanárt. Magyar tanár agyvérzésben meghalt meggyújtottam érte egy gyertyát, kimentem a temetésére. Azért mert bosszantottam én is még ember vagyok. Talán nem kellett volna annyira felbosszantani (280 kiló tömörgyönyör), hogy a tanteremben végigkergessen. Nyugodjon Békében! Requiescat in Pace! Rest in Peace!
|
|
|
Naplózva
|
Imperare sibi maximum imperium est. /Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás./
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #1229 Dátum: 2011.07.13 23:12 » |
|
kléni ideírok még egypárat:
1 illetékes Humor Harold, akinek mindenről egy vicc jut eszébe, elmondja hány rendőr kell egy villanykörte cseréjéhez 3 őrült szexmániás, akik sunáznák a villanykörtét, és a hozzászólókat 6 szarrágó, akik elmondják hol lehet 5 fttal olcsóbban megszerezni a villanykörtét, bónuszos az e-bayes vásárló 4 zöld hozzászóló az energiatakarékosságra hívja fel a figyelmet az előző két csoport beindítja a politizálók reflexeit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|