kléni
|
|
« Dátum: 2011.05.15 21:32 » |
|
Nos igen, eljött ez az idő, néhányan már olvashattatok róla. Összeállt annyira az oldal, hogy egy zárt bétát el tudjunk indítani, nemsokára már nem csak zárt lesz. Egyelőre a fórum, klánfórum, és mod rész nem üzemel, de ezekre alkalmas még a mostani fórum, mire lemegy a béta már lehet kész lesz az is. Tehát pár tesztelő kéne nekem. Olyanok, akikben megbízok, nem lámák, lehet velük dolgozni. Aki magára ismert jelentkezzen skype-n. A többiek pedig kívülről gyönyörködhetnek az oldalban: http://beta.stickman.hu/ Jobb mint a semmi ;]
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
[E] OutLaw* // Uns
Új
Nem elérhető
Szabályok nélkűl... Rap nélkűl nincs élet.
|
|
« Válasz #1 Dátum: 2011.05.15 23:01 » |
|
Szia. No hát , azt vettem észre, hogy nem enged be az Accountba. Ezt még javítani fogjátok, a béta verzióban is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #2 Dátum: 2011.05.15 23:55 » |
|
Mostan próáltam bejelizni, sikertelenül. Nincs ékezet sehol, az átregisztrálást már elvileg megcsináltam, de most megint elővettem, de most az 1. lépésnél nem megy tovább..
Szia. No hát , azt vettem észre, hogy nem enged be az Accountba. Ezt még javítani fogjátok, a béta verzióban is?
Másképp fogalmazok, mint Kléni: Csak azok tudják most használni, akik teszterek. Ők se az átregisztrált accot használják, hanem újra regisztrálnak, egy bétakóddal a tudatukban.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #3 Dátum: 2011.05.16 10:27 » |
|
Na, épp ezért akartam teljesen zárt betat, hogy ne kelljen elmagyarázni a népnek, hogy: 1) Most egy hetes zárt beta van, elszigetelt adatbázissal, most újra kell regisztrálni 2) Egy hét után nyilvános beta lesz, akkor már mindenki használhatja, és a tesztaccok törölve lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[E] OutLaw* // Uns
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 2011.05.16 14:15 » |
|
Rendben, már értem, köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) JoeBlack
|
|
« Válasz #5 Dátum: 2011.05.16 19:37 » |
|
A "Miért regisztráljak?" című rovat alatt kétszer van a Medálok felírat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RamMmatE
Új
Nem elérhető
TaNk-RuSh!
|
|
« Válasz #6 Dátum: 2011.05.16 22:31 » |
|
Egy kérdés!? Nem tudom, most akkor a játékba se az oldalra nem lehet bejelentkezni a régi jelszóval?! Mert én átregeltem az új rendszerbe és még a saját accountomba sem enged be! Mi az oka?
|
|
|
Naplózva
|
Aɴiмє 4 єvєя !!! ɴσ мυsιc, ɴσ ʟιғє ♫
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #7 Dátum: 2011.05.16 23:05 » |
|
Egy kérdés?! Hogy merészeled?!! játékba jelszó nélkül lehet belépni a régi, még az átregelés előtti neveddel. az átregelésnek van külön téma, azzal a stickman.hu oldalon lévő ideiglenes oldalra lehet belépni. márha sikerül átregelni a zárt bétára te nem tudsz belépni, ne is próbálkozz.
Azt hiszem nem hagytam ki semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tektonik_Killer
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 2011.05.21 08:33 » |
|
én is lehetek teszter és kaphatok bétatesztkódot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #9 Dátum: 2011.05.21 10:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heroakos
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 2011.05.21 17:39 » |
|
Légyszi küldjetek nekem béta kódot mert én teszteltem a battlefield heroes-t a battlefield play 4 free-t meg még egy csomó játékot!
Kössz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #11 Dátum: 2011.05.21 17:46 » |
|
A kódot a linkre kattintva találod meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[E] OutLaw* // Uns
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 2011.05.22 09:51 » |
|
Sziasztok. Legyetek olyan kedvesek, hogy olvassatok a témákban. Olyan butaságokat kértek, hogy az már nevetséges. Nem szeretnék "hangulat rontó" lenni, de ez már szánalmas néha amit ti csináltok. kléni szólni fog, ha kész az oldal teljes verziója. Meg azt is le írta, hogy csak ISMERT felhasználók kaphatnak tesztkódot, és az értelmi szint sem elhanyagolható. Remélem érthető voltam. Üdv.: Out
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #13 Dátum: 2011.05.22 10:14 » |
|
SENKI NEM KAP BÉTA-KÓDOT. Gtfo.
Persze ha Skype-on megkéritek Klénit, tehetünk engedményeket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WasdMan
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 2011.05.28 10:05 » |
|
Mikortól lehet megint játszani? Vagy még nem telt le az 1 hét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|