Tisztelt -MH-!
Szeretnék jelentkezni a klánotokba, sokan gondolkoztam azon, hogy ide vagy [E]-be jelentkezzek. Igazából olyan 53% volt -MH- úgy hogy tudom nincs sok esélyem. Nekem igazából, hát nem tök mind1 de nem olyan fontos bármelyik klánba felvennének ott maradnék most már.
Jelentkezésem oka, hogy egy jó és összetartó klánban tudjam magam. Néhány embert megkérdeztem tgf-em-ről valaki jót mondott valaki nem.
Magamról: Polócz Zsolt vagyok, 14 éves, Győrből. Szabadidőmben focizok, deszkázok, biciklizek, kosarazok vagy gépezek. A tanulmányi átlagom sajnos 4,4
nincs meg a 4,5. Igen nem én vagyok a legjobb jelentkező ezzel tisztában vagyok, de már megváltoztam. Régen sokat veszekedtem sok emberrel. De mióta visszajöttem 1,5 hónapja senkivel nem veszekedtem, és mindenkivel egész jól kijövök. Nem tudom mit írhatnék magamról, alacsony vagyok, van egy kutyám, most megyek 8.-ba szeptemberben.
Stickem: A játékot 2008 elején kezdtem, még az iskolámban találtam rá és nagyon megtetszett. Régen ZsoltiBM volt a nevem de most már megmaradt a LeGeNdArYs. Régebben csak a kill érdekelt, de most már inkább fórumon töltöm az időm nagy részét. Igen sok klánom volt, de már nincs már 3/4 éve 1 klánba jelentkeztem, ahonnan elutasítottak, azóta sincs klánom, vagyis van de ezt azért alapítottam, hogy ne hívjanak meg más klánba. Mint montam -MH- és [E] között gondolkoztam, először megpróbálom -MH--t de azt megígérem akármelyikbe felvesznek én ott maradok!
Stickem2:Nevem LeGeNdArYs 47900+ killem van, régen nagyon sokat voltam fent sokat kockultam, de mostmár nem annyira 50 ezerig megyek még fel vagy tovább.
Heti killjeim mostanság max 200-300 régen általában 1500-2500 volt. Legtöbb Heti killem 5000 volt amivel első lettem és megvan mindegyik heti medál. Jelenleg 37 medálom van amivel nekem van a legtöbb, tigerrel holtversenyben, amig volt medáltoplista első voltam.
Összesített legjobb helyezésem 15. most már csak 24. vagyok. Fegyverek Tech: Régen Quaddal voltam legtöbbet de most már MPG és X72.
GUN: nem nagyon szeretem őket de ha felmegyek akkor M4 vagy LAW. Legtöbb killem halál nélkül 65 kill. (Wicked sick) Van 1 dani event medálom 2. helyezet lettem.
Elérhetőségeim: Skype:legendarys17
MSN:juventuszsolti@hotmail.com (nem nagyon használom)
E-mail:polocz97@freeamil.hu
Mindig fentvagyok skypen bármikor elérhettek ha valami kérdésetek van.
Remélem nem azt nézitek milyen voltam, hanem, hogy milyen lettem/vagyok.
Üdv LeGeNdArYs!