sztem a jatek jo csak kár ho laggsosk vannak na meg persze lámák-.-
Figyelj, szerintem ezen már kár háborogni. (olit sem értem) Bőven le lett már csökkentve a lagg olyan szintre, hogy tényleg csak néha-néha lehessen kirívó esetekkel találkozni. Persze tény, hogy ha ilyen van, akkor az tényleg nagyon durván akadozik, de engem még sosem lőtt le úgy senki, hogy közben 2-3 métereket teleportál
A lámák...a lámákat sem kell igazából szidni. Persze a játékban már megszokott a 'hátbaláma', 'f...láma', 'láma m2-s' kifejezéseket, de ettől még senkinek sem esett baja.
****Vigyázat, beszélni fogok az M2-2-ről****Kétféle 'láma' van:
1.) Egész régóta játszik, de nem képes leszokni az M2-ről, és ezért szegénykét bántjuk. Szerintem nem kell emiatt sokat írni, mindenkinek megvan a véleménye az ilyenekről, de mivel Admin mindenkit megkért, hogy ne szidjuk az M2-t, nem folytatom most a gondolatmenetemet.
2.) Most kezdett játszani. Láma. Ez nem kérdés, de kinek nem kellett játszania egy jó adagot, mire kiismerte a pályát, a fegyvereket, stratégiákat? Szerintem mindenkinek kellett. (szvsz onnantól lehet haladónak tartani valakit, ha nagyon jól észreveszi a pixelnyi stick-eket a távolban. Az ilyet nem szabad szidni, mivel kellenek az új játékosok, mivel annál jobban lehet darálni, minél többen vannak a szerveren. Ne ijesszük már el a kezdőket!
tetra
ui.: persze vannak, akiknek csak úgy maguktól nagy a képük, azokkal is jobb nem törődni. Például nemrég megtudtam danimantól, hogy én egy kezdő noob vagyok, és azért ismerek itt pár embert, akik ezen annyira kiakadtak volna, hogy a szerver behalt volna a különböző virágnevektől.
ui.2: Ez azoknak szól, akik igen sűrűn lehülyéznek engem a játékban: ha azt írom, hogy Kevés a gun, akkor nem kérek különböző minőségjelzőket magamnak, azért írom, mert kevés a gun/tech. Ez nem azt jelenti, hogy "Te barom! Ugyanannyi van!". Hiszen mindenki tudhatja, hogy ha a másik csapatból 1,5-2 szer többen vannak, akkor a killszámláló kicsit jobban pörög. :p