kléni
|
|
« Válasz #720 Dátum: 2009.11.23 22:52 » |
|
Tényleg??
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #721 Dátum: 2009.11.29 21:06 » |
|
Ötletek Fákkjú kék rész: pl két kétben két UZI,
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
torrent
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #722 Dátum: 2009.12.02 20:29 » |
|
milyen faszság ez a barát üzenőfal!!!! Mi értele volt??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #723 Dátum: 2009.12.02 20:31 » |
|
Az, hogy egypár ***** nem tudta rendesen használni. Ha nem tetszik, ez is meg fog szűnni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stickli
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #724 Dátum: 2009.12.02 21:01 » |
|
Szerintem is hülyeség volt törölni 2 ember miatt, mert csak az a linoage vagy, hogy hívták, meg az a tegnapi gyerek amelyik pattogott, azok nem tudták rendesen használni. De azért vannak a moderátorok, hogy töröljék a nem kívánatos üzeneteket... Meg biztos meglehetett volna úgy is csinálni, hogy ha valaki nem rendeltetés szerűen használta az üzenőfalat, annak elvették volna a jogát, hogy ne tudjon írni. De ti tudjátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Taki
|
|
« Válasz #725 Dátum: 2009.12.03 18:41 » |
|
Szerintem is hülyeség volt törölni 2 ember miatt, mert csak az a linoage vagy, hogy hívták, meg az a tegnapi gyerek amelyik pattogott, azok nem tudták rendesen használni. De azért vannak a moderátorok, hogy töröljék a nem kívánatos üzeneteket... Meg biztos meglehetett volna úgy is csinálni, hogy ha valaki nem rendeltetés szerűen használta az üzenőfalat, annak elvették volna a jogát, hogy ne tudjon írni. De ti tudjátok. Na az volt hülyeség amit most leírtál! Te nem unnád meg azt, hogy percenként törölgetnek kéne a sok hülye gyerek üzenetét, ami tele van "szmájlival". Képzeld ők is emberek és néha ők is elfáradnak. Így nekik nem kell a sok üzenetet törölgetniük mert nem tudják, hogy azok a hülyék az a Linoge vagy ki milyen hülyeségeket ír.
|
|
|
Naplózva
|
A hozzászólás olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra.
|
|
|
hill
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #726 Dátum: 2009.12.03 19:26 » |
|
-Csináljátok vissza a régi üzenőfalat!!!!!!!.. -A régi sokkal jobb volt!,egyébként is nem kell kattintani azokra a hüjeségekre és meg van oldva! -Így meg jelöljek be mindenkit barátnak,aztán várjak,hogy visszajelölnek vagy elutasítanak... -Mivel jobb ez mint a régi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aNdRiS^^
|
|
« Válasz #727 Dátum: 2009.12.03 19:30 » |
|
-Csináljátok vissza a régi üzenőfalat!!!!!!!.. -A régi sokkal jobb volt!,egyébként is nem kell kattintani azokra a hüjeségekre és meg van oldva! -Így meg jelöljek be mindenkit barátnak,aztán várjak,hogy visszajelölnek vagy elutasítanak... -Mivel jobb ez mint a régi! Pontosan az ilyen stílusú emberek miatt mint te csinálták szerintem.Pl elnézve a hszed nemhiszem h sok kedvem lenne olvasgatni téged az üzifalon.Szerintem jobb így amúgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #728 Dátum: 2009.12.03 19:33 » |
|
-Csináljátok vissza a régi üzenőfalat!!!!!!!.. -A régi sokkal jobb volt!,egyébként is nem kell kattintani azokra a hüjeségekre és meg van oldva! -Így meg jelöljek be mindenkit barátnak,aztán várjak,hogy visszajelölnek vagy elutasítanak... -Mivel jobb ez mint a régi! Nem lesz, ha ti nem voltatok képesek egy KEMÉNY 5 SOROS szabályzatot betartani (1. Ne káromkodj, ne szidd a másikat., 2. Ne írj 20k smileyt., 3. Ne rinyálj szerverért., stb.), akkor mi (illetve Bolint) mért adnánk vissza? "Szenvedjetek" csak a mostanival... Én próbáltam valami új "rendszert" ötletként felvenni, de nem lett elfogadva, mert az összes moderátornak (beleértve engem is egy kicsit) tele volt a töke az ilyen emberekkel...
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #729 Dátum: 2009.12.03 21:55 » |
|
Úgy látom, hogy kezditek elfeledni, hogy ez Stickman Warfare és nem Stickman Üzenőcsík Homokozó!!! Amúgy inkább örüljetek a közelgő 2.0-nak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #730 Dátum: 2009.12.05 16:51 » |
|
Most nagyon együttérzek bolinttal és szerintem végre ő is látja mit élek át Javítok valamit, (pl. LAW), és a sok kis noob szid érte. Ráadásul ők vannak többen. Ezért nincs itt demokrácia.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #731 Dátum: 2009.12.07 17:51 » |
|
Követelek egy időjárás nélküli verziót! Egyszerűen már hihetetlen mennyire idegesítő, hogy állandóan beakad. A grafika is minimumon van, még az esőt is kinyomtam, és akkor is. Ha nem is lesz kiszedve, akkor legalább lehessen egy olyan beállítás, hogy mindig süssön a nap, vagy mit tudom én, de egyszerűen így nem lehet játszani . Harc közben a legirritálóbb... Ui.: Rendes Main szervereken szokott ilyen lenni, realmokon nem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.12.08 00:58 írta -MH- Mark575 »
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #732 Dátum: 2009.12.08 18:53 » |
|
Sokakl egyszerűbb lesz ha megtalálom a hibát ami a leakadást okozza és kijavítom. Remélem.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #733 Dátum: 2009.12.13 23:56 » |
|
Az nagyon jó kérdés.
Viszont az tény, hogy a játék úgy veszi le a hangerőt, hogy konkrétan a hangerőszabályzóban veszi le. Sajnosezen már késő javítani. (nem fogom minden lejátszódó hang hangerejét egyesével állítgatni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
55andris
|
|
« Válasz #734 Dátum: 2009.12.16 07:21 » |
|
én tegnap ott voltam a nagy bumon de nem kaptam meg a medált miért?
|
|
|
Naplózva
|
mi az ott? egy madár! nem egy repülő! mégse ez csak rőzika lagja (by andris0131) nem a killszámod számít hanem a pontszámod (valami kezdő Patkány nevű gyerek)
|
|
|
|