-MH- Mark575
|
|
« Válasz #735 Dátum: 2009.12.16 09:07 » |
|
én tegnap ott voltam a nagy bumon de nem kaptam meg a medált miért?
Mert tegnap kivégeztük a tárhelyszolgáltató szerverét.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #736 Dátum: 2009.12.16 20:02 » |
|
2.0ába először szereztem meg a wicked sicked-t és nem rakta föl a weboldalra pedig pirossal írta és 32-ig el is vittem!!! gyalázat amit ez a weboldal művel a medálokkal
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #737 Dátum: 2009.12.16 20:17 » |
|
2.0ába először szereztem meg a wicked sicked-t és nem rakta föl a weboldalra pedig pirossal írta és 32-ig el is vittem!!! gyalázat amit ez a weboldal művel a medálokkal
Rossz a medálrendszer, de meglesz oldva, úgyhogy ne félj, ez a *gyalázatos weboldal megadja a medálocskádat... (*: Ha ennyire gyalázatos, akkor minek rontod itt a levegőt? Remélem hamar elhúzod a csíkot...)
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Medi
Vendég
|
|
« Válasz #738 Dátum: 2009.12.18 18:50 » |
|
Az miért van hogy belelépek a játékba és amikor lövök valakire észre se vesz? Mintha valami kósza lélek lennék.Persze vannak olyanok is akiket le tudok lőni és ők is engem.De van olyan akit látok lövök és mint a terminátor átmegyrajta a lövedék.Ja és ők se vesznek észre.Volt már olyan hogy beleálltam az egyik gunba már azt is láttam merre céloz de SEMMI.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #739 Dátum: 2009.12.18 21:07 » |
|
Valami tűzfal vagy ilyesmi akadályozza kettőtök között a kommunikációt, így csak a tőle küldött adatok jutnak el hozzád (ezért látod), a tőled küldöttek nem jutnak el hozzá, ezért nem lát se téged, se a lövéseid.
Ezen ÉN nemigen tudok segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Why.So.Sure
Új
Nem elérhető
Master of kamikaze tactics
|
|
« Válasz #740 Dátum: 2009.12.18 21:09 » |
|
Miért dobál ki- be a szeró? Mindig Calmarius és Pityuli szeró között váltogat
nekem is ugyan ez lenne a probléma + bepötyögöm szépen a jelszót, minden betölt, okés, 10 percig hentelek, aztán meg kidob a főmenűbe azzal hogy ez a nicknév nincs regisztrálva, regisztráljon a www.stick....hu-n vagy törölje ki a kódot, mindig ez van, pedig helyes a kód, vagy titokban bannoltak
|
|
|
Naplózva
|
Bannert köszönöm kris11-nek.
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #741 Dátum: 2009.12.18 21:12 » |
|
Ez mind azért van, mert kinyomtam a BME szervert, mert azt mondtátok szar. (tényleg az, de itt a koleszban van valami elbaszarintva, több szerver is haldoklik az alatt az alnet alatt ,valószínüleg rosszul felkonfigurált tűzfal van valahol "eldugva" ). Akkor kapcsoljam vissza?
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Gunner
|
|
« Válasz #742 Dátum: 2009.12.19 08:24 » |
|
IGEN
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zero07
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #743 Dátum: 2009.12.20 13:25 » |
|
mi ez?máma egy killt se kaptam meg :S és játékközbe azt írja ki hogy van egy üzenetem de megse tudom nézni a weboldalon mert ott nincs is fönt
|
|
|
Naplózva
|
xD!Ez marha jó videó!xDHe is the leader...of the NAT... he killed the king so the war is ended...HE IS unstoppable. OFFTOPIK BETYÁR muhahaha
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #744 Dátum: 2009.12.20 13:29 » |
|
Nekem még szervert sem ír ki.. Vagy nincs is szerver? szeetnék kockulni..
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Márk
1337 tag
Nem elérhető
I am God
|
|
« Válasz #745 Dátum: 2009.12.20 13:36 » |
|
máma..xd. Esetleg ma
|
|
|
Naplózva
|
A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
|
|
|
Fencer
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #746 Dátum: 2009.12.20 14:14 » |
|
ja, énis tegnap óta 90killt gyűjtöttem, de nem kaptam meg.
|
|
|
Naplózva
|
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett." /Karl Kraus/
|
|
|
Zsolt998
|
|
« Válasz #747 Dátum: 2009.12.20 14:32 » |
|
énse
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #748 Dátum: 2009.12.20 16:04 » |
|
Most ti azt hiszitek hogy ennyi "nem kaptam meg" hsz-től jobb lessz? Bolint vagy Admin 1 hsz-ttől (najó esetleg 2) látja hogy gubanc van.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Fencer
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #749 Dátum: 2009.12.20 16:39 » |
|
De azért megkapjuk majd a killjeink? Mert pont most lett meg az első WICKED- em... EDIT: Jó, most nem a killek a bajom, hanem azért kár a Camper 4 és a Wicked medálért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009.12.20 17:09 írta Fencer »
|
Naplózva
|
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett." /Karl Kraus/
|
|
|
|