The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #1200 Dátum: 2011.02.21 18:16 » |
|
Hát sajnos..:/ Nem baj majd valamikor akkor majd felmegyünk.. És te amúgy mit is tanulsz? Amúgy mi is tanulunk gazdasági jogismeret. (Közép suli vagy egyetem?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #1201 Dátum: 2011.02.21 18:22 » |
|
Középsuli. Gazdasági informatikus. Azaz diplomás mekiseladó XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #1202 Dátum: 2011.02.22 21:32 » |
|
Kérném az olyan embereket, akik nem fagynak be, ha telefont kell venniük, hogy írjanak nekem valami indokot h melyiket vegyem, mert bevallom a telefonok nem tartoztak sohasem a hatásköreim alá . Halvány lila segédfogalmam sincs, melyiket válasszam. Egyiknek szebb a képe (8 mp), másik könnyen kezelhető... Tehát, ha azt mondanám, hoyg nekem zene hallgatásra, film nézésre, ill fényképek és videűk rögzítésére kell egy telefon, nem elhanyagolható az a tulajdonsága sem a részemről, hogy képes legyek hívni vele embereket... Tehát a Miss Universe-k: SE X8 SE X10 mini /pro is akár/ SE Vivaz /pro is akár/ Más? XD
|
|
|
Naplózva
|
->by Zak, KÖSSZ NEKI! „A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali "A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #1203 Dátum: 2011.02.22 21:34 » |
|
Látod Zyzu, ha nem szólok hogy húzd ide a beled... Ezt a hozzászólást most nem írtad volna ><
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #1204 Dátum: 2011.02.22 21:35 » |
|
Tényleg van benne valami, mert akkor a CoD6os -nemtom hány ezer klánból vannak, meg vagyok- ismerőseimet uszítottam volna rá a dolgokra. Egyébként tudok feketén szerezni videókártyát, ha kéne valakinek xD. Gari nincs de ocsó.
|
|
|
Naplózva
|
->by Zak, KÖSSZ NEKI! „A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali "A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
|
|
|
Royal
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1205 Dátum: 2011.02.22 21:37 » |
|
X10 minit és pro egyáltalán nem ajánlok. Vivaz-ról sok fogalmam nincs, de az x8 olcsó, jó és kompakt kis készülék. Tervezem én is egy darab beszerzését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #1206 Dátum: 2011.02.22 21:40 » |
|
Az nem különösebb tényező, h olcsó, tehát úgy 70 körüli árat én belepazarlok, csak akk legyen vmi referenciája xD...
[EDIT]: De azért kössz, srác!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Royal
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1207 Dátum: 2011.02.22 21:43 » |
|
Ha az ár nem lényeg, akkor javaslom az X10-et is. Jó kis kommunikálóeszköz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #1208 Dátum: 2011.02.22 21:45 » |
|
Zyzu,én most veszek Nokia N8-at.Nagyon pro készülék,bár az ára még kicsit borsos.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #1209 Dátum: 2011.02.22 21:48 » |
|
Én a Mini pro-t ajánlom A SE-ok köztudottan jók zenehallgatás szempontjából, azt viszont tapasztalatból mondom, hogy a mini pro-t könnyű kezelni, és hangos, van basszusa a fülhallgatónak, nem csinál ratyi képet, és szerintem a wifi miatt is megéri.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #1210 Dátum: 2011.02.22 21:49 » |
|
Fradi nem tervezem h koplalok 2 hónapig, meg eladom a vidikarim-amennyit az tud, kávét is főz, meg maszturbáltat- :D... X10el az a baj, h nem olyan jó mint hiszitek, nincs annyi szín, nem olyan élethű... Tehát multimédiás alkalmazásra kéne nekem . Ötleteket várom továbbra is :P! EDIT: Fluor, Vivaz vs mini pro? Filozofálok ezen két napja .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #1211 Dátum: 2011.02.22 21:53 » |
|
Ja, és van még 1 telefon. LG Optimus GT540. Osztálytársamnak ilyen van, érintő képernyős, nem lassú,hangos. Szerintem valami ilyesmire gondoltál te is.Asszem lehet vele letölteni is dolgokat, de azt már nem tudom hogy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zyzu
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
CoD4 maister
|
|
« Válasz #1212 Dátum: 2011.02.22 21:57 » |
|
Az sem rossz, tényleg... De Vivaz nekem a pálmát eddig viszi, mert nagy az érintőképernyője, 360*640 pixeles, és 16M színt tud megkülönböztetni, és megjeleníteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #1213 Dátum: 2011.02.22 22:00 » |
|
A döntés rajtad áll.Mellesleg a Sony-ban az a jó, hogy alapból adnak hozzá memória kártyát, és nem kell vegyél külön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Sensui
|
|
« Válasz #1214 Dátum: 2011.02.22 22:00 » |
|
Vegyél olcsó kínait. Am ha jó telefont akarsz iPhone 4G (van ilyen xD)?
|
|
|
Naplózva
|
ööö ez egy aláírás akar lenni?
|
|
|
|