Stickman Warfare: A játék

2024.04.29 12:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
 
 
Oldalak: 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90 ... 96   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: -MH- általános téma  (Megtekintve 1766881 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
-MH- Inad
Veterán tag
**
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 123


Olvasás kocka


WWW
« Válasz #1230 Dátum: 2011.02.24 17:57 »

Android tudomásom szerint a gyártók egyéni technológiájinak ötvözete, amit a Google gyártó továbbfejlesztett.

Igazából egy nyílt forráskódú független oprendszer, amit a Google egy az egyben felvásárolt és a saját képére formálta. A gyártós-egyénis dolog, amire te gondolsz, az a nyíltságból ered, hisz így a gyártók alakítgathatják, ld. HTC telefonokon a Sense felület.
Naplózva
Zyzu
Megszállott fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 441

CoD4 maister


« Válasz #1231 Dátum: 2011.02.24 21:42 »

Én arra gondoltam, h a Google lenyúlta a HTC, a.. mittomén... Nokia meg mittomén minek a vívmányait, és továbbfejlesztve ötvözte azokat. Am Iphone 4-ért 200ft-t nem biztos hogy kiadnék, tekintve azt h nekem nem apuci meg anyuci rakja már alám a dolgokat jó ideje Vigyorog...

Edit:
Kössz am mindenkinek!

A fiatalság korhadása ellenében megemlíteném h a MUSZÁJ mint szó pontosjével (j) írandó, NEM LY!!!!!!!!!
« Utoljára szerkesztve: 2011.02.24 21:54 írta Zyzu » Naplózva

->by Zak, KÖSSZ NEKI!
„A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali
"A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
-|H.S.P.C.|- Sensui
Örökös online
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 623


iLameZz /Level41-Archer/


WWW
« Válasz #1232 Dátum: 2011.02.24 21:55 »

Idézet
|404|Sensui | Pluton!um: Muszály lesz..
|404|Z¥zµ/ U$her ®: muszáJ
|404|Z¥zµ/ U$her ®: xD

Erre gondol Zyzuka. Az én gyalázatos helyesírásomra.  Mosolyog
Naplózva

ööö ez egy aláírás akar lenni? Vigyorog
JELackland
Örökös online
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 855


великая отечественная война


« Válasz #1233 Dátum: 2011.02.25 11:58 »

Zyzu! Kedves Barátom!  Kezdesz leépülni, vagy (an)droid jelleget ölteni helyettesítvén Szabeszt.
HTC anniyra nem győzött meg, mondom, nekem a fentebb említett dolgok a lényegesek, nem az h kávét főzzön meg kitörölje a popsim, ha összepiszkítom.
Akkor térj vissza a postagalambhoz! Kitételed volt, hogy a mobiltelefont az elsőleges funkcióját tekintve is használni lehessen. Ebben az esetben pedig az általad szalonképesen lefikázott két cég termékei jöhetnek szóba (Nokia, HTC). A Nokia lehet, hogy elmaradt az "okostelefonok" (ez egyébként miaf...om?) fejlesztésében, és a Cimbi nem kezeli normálisan a led, amoled, megat....mtudja milyen kijelzőket, azonban a telefonjai működnek, mindamellett a Communicatort sem valamelyik feltörekvő távol-keleti dzsunkacég alkotta meg még anno a "nagy féltéglás korszak" idején.
HTC, mint minden más cégnek vannak belépőszintű szar készülékei, neki is. Azonban az "okostelefonok" gyártásában szintén nem ma kezdték az ipart, meglovagolva a konzumidióták és vallási fanatikusok (android) pénzszórási-fogyasztási zombilelkületét. (Az android imádók idiótizmusa egyébként abban mutatkozik meg a legjobban, hogy az android nem más, mint linux. Nos, ez az androidfetisiszta banda olyan hülye, hogy ezzel sincs tisztában, továbbá ha a személyiszámítógépére bármilyen linuxot telepítenél ott helyben t...n szúrná magát, mert a pc-n a ms windows az isten.
Komolytalanságod netovábbja, hogy ezt a mindenrevaló, de alapjában semmire sem jó kütyüt fotózásra és videózásra is szeretnéd használni. Mit akarsz egy hangyafasznyi érzékelőtől, és egy szar lencsétől? Egy normális érzékelő DX méretű legalább, továbbá egy objektív nem egyetlen lencséből (hanem 9-15) áll. Baßod! Ha nagyon akarsz fényképezni, akkor adok neked egy Minolta XD-S-t, belefűzöl Kodak, Agfa diafilmet, és azonnal 60-80 Mpixeles fényképezőgéped van.
Szerintem Te már eldöntötted, hogy egy szart akarsz venni, és a jónéptől csak megerősítést vársz, hogy a rossz döntésedben támogassanak. Én, mint mindig most is szexuális-váladék leszek: azt csinálsz, amit akarsz, de utána jó vinnyogást a rossz döntésed után; és miközben erőltetett mosollyal dicséred a szart, legyen rossz a lelkiismereted a választásod miatt.
Konstruktívan: naponta frissül a piac. Alaposan nézd át a kínálatot, és olvass tesztoldalakat! Légy türelemmel és várj! A HTC most dobott ki egy-két új telefont, tehát a régieknél várható áresés, és a Nokia WP7 is tartogathat meglepit.
(Nehezen esik bevallani, de Tominak és Fradinak /pukkadj meg az N8-cal! / van igaza. Még esetleg nézd meg még az Asus, és a Gigabyte kínálatát, ha már kolbászból van a kerítés!)
Naplózva

Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3411

Lieutenant of 13th Legion


« Válasz #1234 Dátum: 2011.02.25 12:54 »

De főleg azt nehéz, hogy nekem van igazam, mi?  Vigyorog Kacsint
Naplózva

FÓRUM SZABÁLYZAT! OLVASD EL! Nem ismerete nem mentesít by tetra


A szó elszáll, az írást meg törli a moderátor
Nesquick - Törölj még egyet és fogd rá a Tomira! Kacsint
Zyzu
Megszállott fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 441

CoD4 maister


« Válasz #1235 Dátum: 2011.02.25 17:54 »

JEL, értem én h rám hatással vannak a körülöttem lévő dolgok változása, de ha egyszer egy telefont, és nem egy öklömnyi nagy böhöm gépet akarok magamnál tartani, meg kell hogy értsd, hogy ezeket a funkciókat is be kell töltenie valamilyen szinten. A pályákra amúgy sem szívesen vinnék fényképezőt, mert annál tán nagyobb a csábítás a rablók számára, (teszem azt a telefont el tudom rakni a táskába, de egy fényképgépet nem feltétlen tudok beletuszkolni a táskámba) így erre gondoltam. A Nokia mint olyan jó ideje nem gyárt olyan készüléket ami tetszene, 5800 Xpress music (azt hiszem, így írták annó) még elég jó, viszont korszerűbb masinát szeretnék pórázon tartani, mert 3.2 mp nem feltétlen arra jó, h hetente fényképezzek vele egyet.
HTCt átgondolom, tény hogy név a szakmában, és van is mire alapozniuk...
Androidról pedig direkt ebből a célból -hogy megtudjam, miért is hívei olya sokan ennek a marhaságnak- kérdeztem meg. Nem tudom, mivel jobb, azt értem hogy nyílt meg ilyesmik, de ez nem ad okot arra, hogy mindenki ilyenekre élvezzen el.
Mint mondtam, valamelyest kamera,videó és különféle hangfájlok lejátszása számomra az, amit biztosítania kéne egy ilyen készüléknek. Az, hogy nem a legfejlettebb, nem téma, mert nem vagyok márka**zi, azt veszek és olyat, ahol akarok, nem keresem a legjobban felkapott ereklyéket, egyszerűen kiöregedett a régi, és kiabál egy leváltásért. Amit lehet használok sokáig, amit nem, azt pedig vagy használhatóvá teszem, vagy egy viszonylag jó tárggyal lecserélem.
Naplózva

->by Zak, KÖSSZ NEKI!
„A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali
"A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
POD
Örökös online
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 672


United Hardcore Against Racism and Fascism


WWW
« Válasz #1236 Dátum: 2011.02.25 19:35 »

Mint mondtam, valamelyest kamera,videó és különféle hangfájlok lejátszása számomra az, amit biztosítania kéne egy ilyen készüléknek. Az, hogy nem a legfejlettebb, nem téma, mert nem vagyok márka**zi, azt veszek és olyat, ahol akarok, nem keresem a legjobban felkapott ereklyéket

Sony Ericcson Aino
(nem vagyok jártas nagyon nagyon a mobilok világában, de nekem, mint laikus, nagyon bevált, bár van néhány apró hülyesége, de ennek ellenére szerethető. 8.1 megapixel, gyári 8GB-os memóriakártya, zenelejátszó)
Naplózva

http://www.paintmaster.extra.hu - Megnézed!!!! x)

DJ + Bassdrum + Madness + MC = Gabber



Fórum szabályzat: Kötelező olvasmány gyerekeknek.
5letek FAQ
IMortal
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 265


Fuck and you


« Válasz #1237 Dátum: 2011.02.26 01:22 »

X10 minit és pro egyáltalán nem ajánlok. Vivaz-ról sok fogalmam nincs, de az x8 olcsó, jó és kompakt kis készülék. Tervezem én is egy darab beszerzését.
X8 elég gyenge telefon szerintem a maga 256 mega ramjával 320xx480 felbontásával és 600mhz-s procijával(sajnos én telómban is ien gagyi proci van >.>) Tehát ha már androidos teló akkor szerintem mindenkép kell 512 mega ROM (bár ez is kevésnek mondható) és 512 mega Ram is, már ha egyszerre több alkalmazást is használunk(pl.Lockbotpro ami lock screent változtatja meg stb.)+1 gigás proci se árt ha convertálás nélkül akarsz normálisan nézni videót/filmet mert biza nekem rock player Zte Blade 600 Mhz-s procján szaggatott mint állat, bár végülis ha leconvertálod nem szaggat 480x800-as felbontásba se (de van ellenpélda is mikor egy mp4-es fájlformátumú videó olyan jó minőségbe volt hogy befagyott a vidi pár mp után...)
Egyébként meg (Androidos) Nfs shiftben valaki elvitte már level 20-ig?:p Én nekem már vagy 2 hete 15-ön áll mióta unlockoltam összes pályát és legtöbb "rakétaautó" is meg van azóta mondjuk nem is játszottam vele...Vigyorog
Naplózva

"Korrektnek lenni rég nem divat..." Deniz - Divat nem divat
aNdRiS^^
1337 tag
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 216


« Válasz #1238 Dátum: 2011.02.26 21:48 »

Elbaszódott a gépem, nem leszek egy darabig.
Naplózva

JELackland
Örökös online
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 855


великая отечественная война


« Válasz #1239 Dátum: 2011.02.28 19:19 »

Megkésve...
Látom, itt az -MH-ban nem szarral gurigáztok. Vegyetek már fel legalább tiszteletbeli tagnak (úgyis elkenjük a szátokat a döntőn), talán prosperáló irányba vált az anyagi helyzetem. Szerinted a mai technokrata ifjúság mit fog előbb lenyúlni, a csúcsmobilt vagy a 30 éves matuzsálemet? (Az utóbbihoz meg kellene tanulni az alapvető fotós ismereteket, nem csak nyomogatni, mint... )
Naplózva

Zyzu
Megszállott fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 441

CoD4 maister


« Válasz #1240 Dátum: 2011.02.28 20:21 »

Én nem lennék az ellen, hogy csatlakozz hozzánk, de nem csak rajtam múlik Vigyorog.

Sőt, jobban mondva támogatom a törekvést  Vigyorog.
« Utoljára szerkesztve: 2011.02.28 20:27 írta Zyzu » Naplózva

->by Zak, KÖSSZ NEKI!
„A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali
"A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
JELackland
Örökös online
****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 855


великая отечественная война


« Válasz #1241 Dátum: 2011.02.28 20:33 »

Ezt csak úgy kell érteni, hogy virtuálisan átmennék ország-házi-patkányba (megélhetési politikusba /van másmilyen?/). Beton 4ever!
Nem csapathoz, klánhoz tartozáson múlnak barátságok. Inkább egy igaz ellenség ellenfél, mint hamis barát. Kacsint
Naplózva

Zyzu
Megszállott fórumozó
***
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 441

CoD4 maister


« Válasz #1242 Dátum: 2011.02.28 20:45 »

De én szívesen látnálak itt, most hogy felmerült a téma. Én úgy értem hogy akaratodtól függetlenül most h szóba jött, még ha más átvitt értelemben is, akkor is, lenne közöttünk hely neked. Értettem.
Ez egy olyan harc amiből csak tanulni lehet x).
Naplózva

->by Zak, KÖSSZ NEKI!
„A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!”-Mohamed Ali
"A parizerlábú szandálzokni kombós Tomi" - Tigerdash, 2011
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 3411

Lieutenant of 13th Legion


« Válasz #1243 Dátum: 2011.03.01 00:40 »

Kémek a sasfészekben?  Kacsint Támadás ellenem?
Tisztelet beli tag? Szerintem eddig is az voltál, nem úgy gondolod? Vigyorog


Edit: EE?!!! TOGEPI?! Hol van a kedves charmander? Át ne alakulj f..pó charmaleonná Vigyorog
Naplózva

FÓRUM SZABÁLYZAT! OLVASD EL! Nem ismerete nem mentesít by tetra


A szó elszáll, az írást meg törli a moderátor
Nesquick - Törölj még egyet és fogd rá a Tomira! Kacsint
EE.one
Elit
*****
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 931



« Válasz #1244 Dátum: 2011.03.01 11:13 »

Amúgy ezt is elb.asztam, először kellett volna a tojás, aztán hetente változtattam volna a nevet és a képet >.<
Bár mindegy, akkor újrakezdem.
Naplózva

http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258
a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel.
nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
Oldalak: 1 ... 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90 ... 96   Fel
Nyomtatás
Ugrás:  


Az oldal 0.044 másodperc alatt készült el 20 lekéréssel.