Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #300 Dátum: 2008.09.17 22:10 » |
|
jajj leo és erre perzse a kilépés a megoldás.. sebaj "emberek mennek, emberek jönnek"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #301 Dátum: 2008.09.17 22:11 » |
|
remélem majd te is jutsz ilyen helyzetbe de én fogok röhögni rajtad a legjobban...
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #302 Dátum: 2008.09.17 22:11 » |
|
mert csak egy csökött agyú vádlódzó hülye vagy....
Akkor pls sorold fel a jelentős múltbáli hibáimat (z ilyen szövegeket hogy gyors voltál, meg megszülettél kérlek hagyjuk le ÉRTELMESEN mint az urak fehér azstalnál beszéljük meg a dolgot oké??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #303 Dátum: 2008.09.17 22:19 » |
|
nah figy tomi nem tok senkit se fel venni nem tom eldönteni h ki láma vagy ki nem sajna ilyen vok nem tehtek rola jah és GO HSPC GO!!!!!!!!!!!!!!!! remélem igy jobbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #304 Dátum: 2008.09.17 22:19 » |
|
PL? kiléptél mer lepofoztalak és még mindig lenne hírneve a háespécének, és nekem is voltak a multbéli hibáim az hogy kiléptem és te is szoval egyenlőek vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #305 Dátum: 2008.09.17 22:25 » |
|
Nem mert te most is kiéptél.. És nem volt teljes hatalmam.. Monarchiát akartál amikor lehetett volan alkotmányos az a monarchia is.. Én hozom a törvényt te meg bólintazs vagy legyintesz...
De ez a múlt...
És nem is érdekel annyira.. Ha meg jól érezted magad ott minek jöttél ide?? :S no mind1...
Ide azt akartma írni, hogy tőlem ezt NEM látjátok majd K-I-L-É-P-E-K
Persze egybe...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #306 Dátum: 2008.09.17 22:27 » |
|
nincs se erőm se elég türelmem most vitázni veled csak ennyit kérek tőled hogy csönd és béke lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
|
|
« Válasz #307 Dátum: 2008.09.17 22:30 » |
|
tegnap is ezt mondtad.... Holnap mi les jujj fel se jövök XD
De ha tudod tartani OK
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #308 Dátum: 2008.09.18 10:18 » |
|
Jó, Tomi, nyugi, állj már le... na, ez pl. egy nagy hibád, hogy kötekszel mindenkivel.. na de mind1, légyszi haggyad Leot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #309 Dátum: 2008.09.18 10:52 » |
|
lala ha nem vagy képes eldönteni,hogy ki noob,vagy nem,akkor mért te vagy a vezér?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
goulash
|
|
« Válasz #310 Dátum: 2008.09.18 13:10 » |
|
Jó, Tomi, nyugi, állj már le... na, ez pl. egy nagy hibád, hogy kötekszel mindenkivel.. na de mind1, légyszi haggyad Leot Most veled fog Amugy nem tudom, hogy értetted, hogy "Segítsünk a Hspc-nek", szívesen segítek, de miben, és hogy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
G.J. Foxy | Foxx | Glam Jam
|
|
« Válasz #311 Dátum: 2008.09.18 13:17 » |
|
Jó, Tomi, nyugi, állj már le... na, ez pl. egy nagy hibád, hogy kötekszel mindenkivel.. na de mind1, légyszi haggyad Leot Most veled fog Amugy nem tudom, hogy értetted, hogy "Segítsünk a Hspc-nek", szívesen segítek, de miben, és hogy? Hát, én sem igazán tudom... egyenlőre talán elég egy kis lelki támogatás/együttérzés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Zolee
Veterán tag
Nem elérhető
A (-PRO-) büszke tagja
|
|
« Válasz #312 Dátum: 2008.09.19 16:19 » |
|
most h elvileg mh-s vagyok megkérdezném az mh-s tagokat h ki ellenzi hogy mh-s vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Zolee
Veterán tag
Nem elérhető
A (-PRO-) büszke tagja
|
|
« Válasz #313 Dátum: 2008.09.19 16:27 » |
|
foxy akár most levehetsz a taglistáról nekem ez nem jó látom a hspc-t szenvedni én kilépek az mh-ból!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Horcza
|
|
« Válasz #314 Dátum: 2008.09.19 16:51 » |