balaskas
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1155 Dátum: 2009.08.13 22:43 » |
|
Hát ha valaki segít megvalósítani a képemet akkor ez a hála.De sajnos még így se tudtam mindenki nevét szerepeltetni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gunner
Vendég
|
|
« Válasz #1156 Dátum: 2009.08.14 07:40 » |
|
Már bocsi, de ezen jót nevettem. A nagyi vistán stickmanezik. Milyen néven? Nem te hülye -.- Vistája van, ott is szoktam stickezni és ott ilyen.érted? Am mamám 64 éves de van MSN-je,Iwiw-e,Freemail-ja.Jah és MSN-ezni is szokott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #1157 Dátum: 2009.08.14 09:47 » |
|
Nem úg értem, csak hogy jófej a nagyid Az enyéimnek még gépük sincs Nem úgy értettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #1160 Dátum: 2009.08.14 22:00 » |
|
A keresztes kép az jó ötlet tetszenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gunner
Vendég
|
|
« Válasz #1161 Dátum: 2009.08.15 07:29 » |
|
Nem úg értem, csak hogy jófej a nagyid Az enyéimnek még gépük sincs Nem úgy értettem Jah köszi.Akk sry a kioktatásért. Ezek nagyon állatok.Grat Balas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #1162 Dátum: 2009.08.15 11:12 » |
|
Nekem pl.:egyik se tetszik,ez undorító painttel ilyet mindenki tud akkor legalább fotosoppal csinálnád hogy valahogy kinézzen -.-"
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
balaskas
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1163 Dátum: 2009.08.15 11:43 » |
|
Hát igen erre én is gondoltam de elég volt annyi is hogy:Először lefotózzak vmi jót,aztán kitaláljak vmi szöveget hozzá,odaírjam mindegyikre:By:Balaskas,áttegyem mindegyiket bmp-ről jpg-re és néhányat painttal megszerkeztsem.Amúgy gondoltam arra,hogy modellezek és azt rakom be a képbe de sajnos újra kellet telepíteni a Windowst és még nem tettem fel a 3ds max 9-et.De amúgy igazad van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #1165 Dátum: 2009.08.15 13:26 » |
|
Balas, most nem szedem ki, szedd ki te a " A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu" szöveget, ha megkérhetlek. Szarul néz ki.. A képek jók, kivéve az eventeset
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #1166 Dátum: 2009.08.15 21:18 » |
|
Szerintem nem kellenek rá a kommentek ... Alapvetően semmi értelmük, és még el is rondítják az egészet. Ettől már csak a paintes firkakereszt volt nagyobb gáz ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
|
Leo
|
|
« Válasz #1168 Dátum: 2009.08.16 00:52 » |
|
Balaskas ezt nem leszólásként mondom (veheted annak) ezeket még mindig nem értem hogy kerülnek ezek ide ez hol baki parádé? Ráadásul a szöveg amit aláírsz az szánalmas,szerintem innen senkit sem érdekelne tovább a galériád.
|
|
|
Naplózva
|
Látom, hogy az emberek céltalan bolyongnak mindegyik része akar lenni csak a bolygónak Az idő kapujánál egyre többen tolongnak az órát nem állítják meg,hiába kopognak. /Tibbah/
|
|
|
Bőrmajom
|
|
« Válasz #1169 Dátum: 2009.08.16 09:39 » |
|
Nekem az utolsó kettő az X72-ös kép tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|