Na, akkor elmondom, miért nem szeretjük a 11-12 éves korosztályt:
1."Nagymenőségérzet": Némelyik azt hiszi, hogy ő szarta a spanyolviaszt, ezért királynak érzi magát, és olyan dolgokat csinál(beszólogatás, stb. részletesen lejjebb), ami szerinte nagyon "menő"(csakhát nem a MI körünkben).
2. Nagyszáj: Beszólogatnak mindenkinek, ezt akár órákig csinálják.
3. Szabályszegés: Offolás, hszhunterkedés(halkan megjegyezve, volt már olyan nem egyszer, hogy azt igérte, nem hszhunterkedik, mégis megtette [nemrég Rudi volt]), és stb. TÖBBSZÖRI figyelmeztetés után is.
4. IQ alatti szint, idegesítés: pl. itt a fórum törtélnelmében nem egyszer fordult elő, hogy egy gyerek elkezdett pl. egy klánt szidni ezerrel(anno pl. a PSS fórumrészében egy kb. 10-11 éves gyerek elkezdett 20'000 topicot megnyitni(azzal a névvel, hogy megszűnt, "JEee", stb.), teljesen szétbaszva a fórumot...Nálam spec. k**valassú lett minden...)
És ez csak pár pont...Akkor pár dologra válaszolnék:
"nem kell baszogatni a kisebbeket"
Figy, aki olyan dolgot csinált, ami nagyon durva volt, és még bocsánatot is baszott kérni utána, az ne várjon semmit se tőlünk.
"miből áll a community? akik a többieket b@szogatják és szívják a vérüket a kisebbeknek"
Másképp fogalmaznék: A kisebbek IS szívják a vérünket az állandó idegesítő dolgaik miatt.
Most kb. enniyre válaszolok, a többit megteszik a többiek, ha akarják, persze a megfelelő topicban, ugye?^^(tudom, énis ide írtam, bocs)
DE! Még nincs vége. Archynak ezért a mondatrészért egy karma jár(
![Kacsint](http://old.stickman.hu/forum/Smileys/default/wink.gif)
):
"nem kéne előítéletesnek lenni a kisebbekkel mert van köztük normális is..."
Ebben teljes mértékben egyetértek. Gyerekek, nem a kor számít, hanem az értelem.
Ugyanúgy lehet egy 12 éves okos, értelmes ember, és ugyanúgy lehet egy 16-18 éves egy idióta, szarházi patkány. Csak sajnos a mondat utolsó 3 szava inkább a 11-12 éves korosztálynál érvényesül.
Na, ennyi voltam. Ha valami hülyeséget írtam, ez van, rohadtul fáradt vagyok.
![Vigyorog](http://old.stickman.hu/forum/Smileys/default/cheesy.gif)