(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #510 Dátum: 2010.04.08 21:15 » |
|
Ha valaki megnézi a weboldalt, megtalálja a letöltést is. És tudod ki fogja megjegyezni a klánbázis címét?! Senki, inkább képet rakj kedvcsinálónak. Ya és nem kell oda írni hogy by kisrévay amm jó elgondolás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KisRévay
Vendég
|
|
« Válasz #511 Dátum: 2010.04.08 21:17 » |
|
Le lehet szedni... Akkor majd holnap még finomítok rajta. EDIT: Arra gondoltam, hogy első hsz.-nek azt fogom kapni a "Milyen?"-re, hogy NAGY!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #512 Dátum: 2010.04.08 21:20 » |
|
Én ezt úgy képzeltem el, h narancssárga háttérrel, a játék logója ami a főoldalon van, és alatta meg több kép, mint pl. a stickmagazin borítóján szokott lenni, esetleg 1-2 épületről, a főmenüről és alatta a weboldalcím meg a weboldalról egy kép mondjuk ez, ami a főoldalon van: http://stickman.hu/page/?o=index&l=hun
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #513 Dátum: 2010.04.08 21:23 » |
|
Le lehet szedni... Akkor majd holnap még finomítok rajta. EDIT: Arra gondoltam, hogy első hsz.-nek azt fogom kapni a "Milyen?"-re, hogy NAGY! Mint szórólap nem nagy, pont jó. Még plakátnak is talán elmegy. A sarkaiban mik azok a fehérek? Inkább legyen láthatatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HomeGnome
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #514 Dátum: 2010.04.09 05:49 » |
|
Sziasztok! A honlapunkon olvashattok egy interjút ( http://yscik.com/jf/page.php?id=312), szerintem ez is egyfajta reklám. Meg ezt a "rajongói logót" rajzoltam hozzá: Üdv, HG
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Zaknod
1337 tag
Nem elérhető
Szájkaratetanonc
|
|
« Válasz #515 Dátum: 2010.04.09 07:13 » |
|
Királyul néz ki! Esetleg el kéne készíteni a teches változatát!De mi az a kezében? Távcsöves MP4O?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HomeGnome
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #516 Dátum: 2010.04.09 11:24 » |
|
Hát igen, a fegyver az nem sikerült valami jól, meg hirtelen nem találtam referencia képet a fegyverekről, azért lett ilyen keverék..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #517 Dátum: 2010.04.09 11:36 » |
|
Szerintem maradéktalanul megfelel a célnak, promóciós plakátokon amúgy is mindig mást mutatnak, mint amit kap az ember
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
ricsi12alma
Vendég
|
|
« Válasz #518 Dátum: 2010.04.09 13:58 » |
|
Szerintem jó lett. Amúgy photoshoppal vagy GIMP-el csináltad? Vagy mivel? Paint? XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
nagyfiuu. ;||
|
|
« Válasz #520 Dátum: 2010.04.09 15:00 » |
|
Én ott reklámozom a játékot ahol csak bírom mindenfelé Már rengeteg mindenkinek mutattam meg remélem segíthettem Alex Üdv kolta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Torchwood Team Member
|
|
« Válasz #521 Dátum: 2010.04.09 15:17 » |
|
Gh, szerintem nagyon jó lett Grat hozzá, pont ilyesmire gondoltam, csak még a szöveg háttere a fehér helyett lehetne narancs, meg a főlogó a tetején is csak félig narancs hátterű, de amúgy jó! Meg ha az alsó logót balrább teszed, jobboldalra még mehetnének képek mondjuk épületekről, stb., legalulra meg odaírhatnád h www.stickman.hu
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Szabesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #522 Dátum: 2010.04.09 17:19 » |
|
Látom van Stickman klub MyVipen. De még nem aktív nagyon csak egy tag van. Gunner a beceneve a tulajnak szal asszem tom ki csinálja:D Kéne vidiket és képeket csinálni rá közösen és akkor majd mutogatjuk mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bolint99
|
|
« Válasz #523 Dátum: 2010.04.09 20:39 » |