Admin
|
|
« Válasz #150 Dátum: 2009.04.15 20:54 » |
|
Beküldtem egy pályázatra, ahová középiskolások küldhetik be az otthon csinált játékaikat és messze ez volt a legjobb. (talán mert ebben két és fél év munka van nem két és fél perc mint azokban... így utólag.) Ott látta egy egész suli az E3-szintű előadásomat róla
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Calmarius
|
|
« Válasz #151 Dátum: 2009.04.15 22:49 » |
|
Hogy robbannál fel, hogy ennyi energiád van ilyenekre...
(pfff... Ez a különbség a pozitív és a negatív motivációs nevelés között... Amit eddig tudok rólad abból az jött le, hogy tégedet szinte mindenben támogatnak, ezért szenvedsz istenkomplexusban... Nálam meg épp az ellenkezője van, akármit is csinálok azt árral szemben kell, mert a szüleim mindent megtesznek, hogy az általuk kikövezett úton tartsanak...)
Fenébe is, holnap nyelvvizsga...
|
|
|
Naplózva
|
foo.cpp(5) : warning C4996: 'Calmarius' was declared deprecated calmarius.h(666) : see declaration of 'Calmarius' Message: 'This function or variable may be unsafe. Consider using fradi instead. To disable deprecation, use _CRT_SECURE_NO_DEPRECATE. See online help for details.'
|
|
|
BenceXD
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 2009.07.26 21:41 » |
|
Én úgy találtam rá h fóti barátom jött le hozzánk és kérdezte h szeretem-e a stickman-es játékokat. Mondtam neki h persze. aztán azt kérdezte h ismerem-e a stickman warfare-t.mondtam nem:P aztán ráment a honlapra regisztráltunk engem és letöltötük...azóta játszom rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
0kimet0
Új
Nem elérhető
netpatkány
|
|
« Válasz #153 Dátum: 2009.07.27 16:42 » |
|
SZERINTEM COOL JÁTÉK Akor találtam rá mikor stickman-es játékokat kerestem a google-be és kiírja azt hogy:stickman warfare:a játék Gondoltam van valami történet és hát úgyis magyar ezért rákattintottam és aztán 1.re és így találtam meg 4 órát játszottam(ha tudtam volna hogy 5 óránként láttam volna az űrhajót ) De 1 kérdés.admin te csináltad a játékot?Ha igen te csináltad az angol oldalt? HUH EZT NEHEZEN ÍRTAM
|
|
|
Naplózva
|
Nem vagyok PROFI de elvagyok...
"kiment" by Átok "kimet" by szinte mindenki:D "kim" by már nem emlékszem
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #154 Dátum: 2009.07.27 17:30 » |
|
Neked is csak azt a medált tudom ajánlani ugyanazzal a feltétellel mint Icefoxnak.. Igen Alex csinálta, és a honlap 2. és 3. (mostani) verzióját nem ő, az aktuálisat bolint99 (de amúgy csak bolint...)
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Archy
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 2009.07.27 19:48 » |
|
De jó mindenkit a haverja avatott be? Én sadypisten modellezős oldalán találtam rá mikor a tutorialokat nézegettem aztán rátaláltam a blogjára aztán ott a linkgyűjteménybe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #156 Dátum: 2009.07.28 17:18 » |
|
Hááát én a suliban amikor 1 osztálytársam mmutatta a többieknek.. nekm meg nem akarta megmutatni kis ****** Azóta CSAK én játsszom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanyi Jóska
Új
Nem elérhető
Mörder Soldat klánvezér :)
|
|
« Válasz #157 Dátum: 2009.07.29 09:58 » |
|
Én a Youtube-on találtam meg nagyon király videók vannak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sajtosmakaroni
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 2009.08.02 16:33 » |
|
én az ucán 2 embertöl halotam hogy stickman .hu
|
|
|
Naplózva
|
Szajkó lajos
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #159 Dátum: 2009.08.05 10:38 » |
|
kerestem már egy jó lövöldözős játékot, a googlebe beírtam hogy online fps és ezt adta ki:p
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #161 Dátum: 2009.08.13 14:28 » |
|
Hál istenek mostmár nagyon népszerű ez a játék,sokan regisztrálnak nap mint nap én speciel már ennek is őrülök.Én haveromtól halottam a játékról,de természetesen a you tube n is láttam pár videót,és igyekszem is terjeszteni,hogy minnél többen legyünk.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
DarkRopEE
Új
Nem elérhető
Master of csipa!
|
|
« Válasz #162 Dátum: 2009.08.18 12:45 » |
|
a haverom mondta, hogy talált valami fejlesztős játékot(nem a stickman) és mondta, hogy próbáljam ki, de nem emlékeztem az oldal címére hát elkezdtem keresgélni a google-ban, aztán valahol láttam egy leírást a stickman-ről és gondoltam letöltöm! hát nem bántam meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatake kakashi
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 2009.08.18 15:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #164 Dátum: 2009.08.18 18:39 » |
|
a haverom mondta, hogy talált valami fejlesztős játékot(nem a stickman) és mondta, hogy próbáljam ki, de nem emlékeztem az oldal címére hát elkezdtem keresgélni a google-ban, aztán valahol láttam egy leírást a stickman-ről és gondoltam letöltöm! hát nem bántam meg!
Elég másolós a neved, ha megbocsájtasz, van már egy EE-nk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|