Hali! Pontosan nem tudom miért írok ide , de lehet hogy majd fogok jelentkezni , mert elég régi játékos vagyok VISZONT mostanába sosem láthattatok mert többször is elhagytam a sticket.
Stick pályafutásom: még amikor a lightsabert kivették kb azután kezdtem 1 héttel majd játszottam jó sokat szal nem 1 hetet , de elkezdtem MMO-zni utána egy 2 hónappal megint stickeztem majd átszoktam egy másik FPS-re majd 5 hónap múlva csak tippelgetek de sok idő eltelte után újra stickeztem egy új néven és senkinek nem mondtam meg hogy kivagyok (nem tudom miért) majd megint elhagytam és most vok itt de még nem stickezek a sok fps játék után furi a stick mozgás de ha újra elkezdem már sok tapasztalatom van mert sok időt töltöttem el a stickel szal csak elkelljönnöm ha majd legközelebb visszajövök sticmanezni akkor jelentkezek a klánba és perzse senkisem ismer meg aki ismert is pl gaara ő sem ismer meg se banán de mind1 sok 1v1-ben vettem részt és szntem a legtöbben elégjó kimagasló eredményt értem el mentem már nem is tudom kivel és legyőztem elishireszteltem mert úgy tettem mintha kezdő lennék mivel új néven jelentkeztem be xD és szinte minden fegyvert jól tudok kezelni , ha majd viszajövök akk kiállok több pros ellen is ha jönnek velem 1v1be csak hogy megmutassam nem vok kezdő
![](http://old.stickman.hu/forum/Smileys/default/cool.gif)