[TIM] cakko
|
|
« Válasz #1080 Dátum: 2011.01.15 23:14 » |
|
Tudsz angolul, látom egymás mellé tudsz rakni pár szót Legalább ha Kill Collectors lenne, talán, de így... ugyanaztjelenti De nem mindegy hogy írod le .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 2011.01.15 23:20 » |
|
Tudsz angolul, látom egymás mellé tudsz rakni pár szót Legalább ha Kill Collectors lenne, talán, de így... ugyanaztjelenti Nem... A collectors of kill azt jelenti, hogy a kill gyűjtői. A Kill collectors pedig killgyűjtőket. (Egyébként, maga ez a killgyűjtő fogalom is hülyeség)
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #1082 Dátum: 2011.01.16 01:05 » |
|
Mi a véleményetek erről a klánról? http://stickman.hu/page/?o=clan&f=2&l=hunUgye milyen béna? (tudom hogy mindenkinek a saját klánját hozza be de pont ez a lényeg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ambi king
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Népszerűség:10000 WTF=Welcome to Facebook!!!...xD
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 2011.01.16 08:43 » |
|
Tudsz angolul, látom egymás mellé tudsz rakni pár szót Legalább ha Kill Collectors lenne, talán, de így... ugyanaztjelenti Nem... A collectors of kill s azt jelenti, hogy a kill ek gyűjtői. A Kill collectors pedig killgyűjtőket. (Egyébként, maga ez a killgyűjtő fogalom is hülyeség) Angolban nem szószerint kell fordítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 2011.01.16 09:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
.:LeGeNdArYs:.
1337 tag
Nem elérhető
Ha ma 0° van s hnap 2xer ennyi, hnap mennyi° lesz?
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 2011.01.16 10:05 » |
|
Ambi king, nem tetszik a klánod, nekem se , nekem is a névvel kezdődik. Amúgy -ELIT--ből kilépett tiger, miért, (nem tudja valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ambi king
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1086 Dátum: 2011.01.16 10:09 » |
|
Ambi king, nem tetszik a klánod, nekem se , nekem is a névvel kezdődik. Amúgy -ELIT--ből kilépett tiger, miért, (nem tudja valaki?
Lehet, hogy feltörték...Am nincs klánom és remélem, hogy nem is lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-TDT- MassaSami
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Tankcsapda 'n' Linkin Park forever.
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 2011.01.16 10:53 » |
|
En aszt hiszem(sajat gondolkodas) azert mert abbahagyta ajatekot.
|
|
|
Naplózva
|
Nem erdekel senki,semmi hagyjatok beken enni......
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 2011.01.16 12:58 » |
|
Angolban nem szószerint kell fordítani. Ezt meg hol szedted össze? Markban az igazság, Markban a vigasz, ugyanis neki van igaza. A Collectors of Kill/Kills -teljesen mindegy- annyit tesz, hogy A Kill/Killek -szintén egyre megy- Gyűjtői. Az az "A" pedig nyelvhelyességi szarvashiba, szvsz a helyedben nem kardoskodnék mellette, hanem gyorsan leszoknék róla. Kill Collectors, vagy akár simán Killers/Collectors formában helyesebb és szebb is lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Dawer
1337 tag
Nem elérhető
Mindíg minden körülmények között?
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 2011.01.16 13:21 » |
|
-ELIT- általános...
|
|
|
Naplózva
|
Az életben lesznek olyan idők amikor nehéz lesz mosolyognod,de annak ellenére amit látsz,az összes fájdalom ellenére,meg kell őrizned a humorérzékedet.Tudnod kell mosolyogni azon a sok baromságon!
|
|
|
ambi king
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 2011.01.16 13:24 » |
|
Angolban nem szószerint kell fordítani. Ezt meg hol szedted össze? az angoltanár, Némethné Kabai Ágnes-tôl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Inad
Veterán tag
Nem elérhető
Olvasás kocka
|
|
« Válasz #1091 Dátum: 2011.01.16 13:30 » |
|
Többet ne hallgass rá ilyen esetekben, ha jót akarsz. Az iskolai helyzetben egyszerűen lehetetlen mást megtanítani, mint az alapokat. Ő is csak egy általános dolgot mondott, ami itt épp nem alkalmazható. Egy nyelvet nem lehet könyvekből megtanulni. Ha rám hallgatsz, ilyen apróságok megtanulására a legjobbak az idegen nyelvű könyvek (Shakespeare néhány műve például... természetesen nem óangolul.) és filmek (DzsáTube a barátod).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #1092 Dátum: 2011.01.16 14:18 » |
|
A "blablabla of blablabla" kifejezést amúgy élettelen tárgyaknál kell használni, de azt is tudomásom szerint csak akkor, ha egy dologról van szó (pl. ha már így Fallout koczka vagyok, itt van példának a "Temple of the Unio", avagy "Az Unió temploma".) Az élő dolgoknál meg "blablabla's blablabla", de ez most nem fontos. De mondom, a "killek gyűjtői" fogalom is baromság volt, legalább is szerintem nem nyerő klánnévnek.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
I KILL YOU
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1093 Dátum: 2011.01.16 15:18 » |
|
Mit gondoltok az [EXIT] klánról?
Aki nem ismeri annak : -a teljes neve The Dark Exit -nem sokára két hónapos lesz -legjobb össz. helyezés : 14
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #1094 Dátum: 2011.01.16 15:24 » |
|
Mit gondoltok az [EXIT] klánról?
Aki nem ismeri annak : -a teljes neve The Dark Exit -nem sokára két hónapos lesz -legjobb össz. helyezés : 14
Szépen megfogalmazva, az a klán/hely, ahol nincs normális tag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|