Horcza
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 2009.07.18 22:33 » |
|
Te low, nem bubizol? ><  Ehm, én úgy értettem, hogy sokat lehet vele keresni  Egyébként senki nem mondta, hogy a shadow kaka. A shadow dps, a holy disc healer. Am Drsajt nekem is első 70esem, csak lowpop highrate-en volt előtte, az meg igazán nem számít.
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész 
|
|
|
Pisti
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 2009.07.19 00:00 » |
|
És nekem is első 70-es... de ez már kit érdekel.. xD Csak sajnálom hogy az achievementek nagy része bugos..
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor

Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 2009.07.19 01:58 » |
|
Jenkins akarok lenni  Amúgy, melyik a bubi spellje? És igen, én anélkül tolom.. Így is over nem kell bubi XD ha bubi nélkül jó leszek, majd bubizok xĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 2009.07.19 02:03 » |
|
Power word: Shield vagy hogyhívják 
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 2009.07.19 03:36 » |
|
Palának.. -.-" Az papé.. Azt hogy ne használnám, te.. Alap felkészültség.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 2009.07.19 11:55 » |
|
Azért erről eszembe jutott amikor láttam életem legnagyobb noob papját. Amikor manaburnt spamolt a rugóra. Szép volt.
Én mondjuk mindig mage-dzsel voltam mert amig játszottam a mage odab@szott mindent a rugókon kívül. DKról most nem tudok nyilatkozni, én csak TBCvel toltam.
|
|
|
Naplózva
|
  "Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Horcza
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 2009.07.19 12:37 » |
|
Ki beszélt itt a pala bubijáról? Egyébként hand of protection és divine shield. Csak nem írtad bele, hogy bubizol, amikor betámad a rugó  Ha a papra mondtad, hogy op, szerintem nem az 
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész 
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 2009.07.19 14:21 » |
|
Nos, Alex.. Jelen pillanatba, ha lenne 80, az arcane mage lenne az, ami mindent öl.. BC szint-LK talent.. Így verhetőbb 1 picit  Amúgy.. Láttam WODon 1szer heal gearbe Warrit.. És sima cloth-leather gearbe DK-t Taurin XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 2009.07.19 15:09 » |
|
Ha a papra mondtad, hogy op, szerintem nem az  Tudjátok mi OP még? A Presence Of Mind+Conjure Water xD
|
|
|
Naplózva
|
  "Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Horcza
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 2009.07.19 15:51 » |
|
 Ahogy a gchaten írogatják, az arcane mage alaposan le lett nerfelve, kevesebbet sebeznek a spelljei (cirka fele annyit). Priestben egyébként azt szeretem, hogy azzal szinte nem lehet unatkozni  Ha esetleg unatkoznék, akkor elmegyek valami allis városba, és belemc-zek egy allist az őrökbe, akik aztán kinyírják őt 
|
|
|
Naplózva
|
\M/etál az ész 
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 2009.07.19 19:48 » |
|
OP? Dupla shámán.. Dupla mage, Dupla pala, arénába.. *áúcs*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pisti
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 2009.07.19 20:02 » |
|
A palákat most ígyis alig lehet kinyírni.. Ma is bgn beálltam hogy hagy tudjanak leölni. Egy hunter kb fél perc alatt tudott leölni, és lement az összes manája is szegénykének De én azt imádom amikor GM-el mennek bosskillezni  De bezzeg ezért nem mernek szólni...
|
|
|
Naplózva
|
"Alea iacta est."
|
|
|
EE.one
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 2009.07.19 21:37 » |
|
Majd aki ráér, az fordítsa le nekem ezt az egy oldalt 
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
|
Horcza
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 2009.07.19 23:11 » |
|
Akkor a barátod jól átbaszott.
|
|