Ja eső nem sokszor van de nem is hiányzik,én sticken is kiveszem,de a gta 4-en minden élethű már/robbanások,űtközésnél kirepülsz a kocsiból meg ilyenek./
Én nem szeretem az élethűséget.
Gondolj bele, GTA IV-ben szinte semmi sem élethű. Ok, ok nagyon jó grafika, de pl: kiesel a kocsiból, de míért? A valóságban választhatsz h bekötöd magad / nem. Ha nem esel ki a kocsiból, miért nem fogy az életed, az is komoly sérülés lehet. A rendőrök sem hagyják abba a keresésedet, ha 3 utcával arrébb mész, de nem is állnak neki m4-el aprítani, ha megütsz vkit az utcán. Ha meg valakit lelősz shotgunnal és elsétálsz, senkit nem érdekel (és a rendőrautó pont fordul be a sarkon). (jah, és nincs olyan, hogy leugrasz 50 emelet magasból, bevisznek a kórházba és holnap hazamehetsz). Lehetne sorolni, de nem kell.
Ha egy játék élethű lenne, miért játszanál vele?
Am ha már GTA IV, nekem is tetszik
. Az egyetlen amit sajnálok, hogy a történet rövid, és semmitmondó (ez eddíg nem érdekelt, de azért ebben a játékban elvártam volna valami ütőset).
Amelyik játék nekem nagyon tetszett, az a Fallout. A történet megállja a helyét, nem is a tiszta víz készítő erőmű, hanem az atomháború, az óvóhelyek... Ami viszont a legjobban tetszett benne az a stílusa (épületek, formatervek stb...). Sajnos az utolsó questet csak csalással tudtam megcsinálni. Akinek tetszett az Oblivion, és kedveli a jövőbéli környezetet, annak megér egy próbát.
Ha már így leírom, hogy mivel játszok, akkor aki szeretni az űrbéli stratégiai játékokat, annak ajánlom a Sins of a Solar Empire-t. A felfedezhető terület nagyon nagy benne (egy naprendszer), viszont rá kell érezni a lényegére. Könnyű játékmódban is elég nehéz volt nekem, talán mert nem toltam végig a tutorialokat. Hátránya talán, hogy nincs története, viszont hosszan, lehet vele játszani, és eközben van néhány rizikós helyzet is.
Am tud vki egy jó kis fps-t? Nem tudom h mivel játsszak. Nem a grafika, inkább a játékélmény lenne a szempont (és nem CS)