Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #765 Dátum: 2011.07.27 16:18 » |
|
Marcipán, te még éjfél után fenntvagy?Fogadjunk kilógtál a pólyából.Srácok, akkor holnap lesz a cw?Csakmerttudniakarom.
Fél 2-ig szoktam vagy 1-ig elbasztam a napirendem most mindig délbe vagy 1-kor kelek >> Amúgy meg nem lógtam ki csak faterék alusznak engem meg észre se vesznek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Frici báá :$™
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #766 Dátum: 2011.07.27 16:22 » |
|
Most már rájöttem,hogy orbitálisan nagy hiba lett volna,ha nem ide jelentkezek.
|
|
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
Az igazság a felszínre tör.
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #767 Dátum: 2011.07.27 16:27 » |
|
Akkor a csillagészünk (Dzsi) nem tudna kit a szökési sebességgel pályára állítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #768 Dátum: 2011.07.27 16:38 » |
|
:DDD Amúgy a CW ügyében nekem megfelel a hétfő. Többiek?
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #769 Dátum: 2011.07.27 17:31 » |
|
Nekem is megfelel a hétfő
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011.07.28 00:33 írta Captain Jack Harkness »
|
Naplózva
|
Bocsánatot kérek, fiúk! Azt tudtam, hogy Szabesz egy f@sz, de hogy szószerint az, feje van de esze nincs, ráadásul korai agyömlésben is szenved... Ez a kölyök egy tragédia hiába pofázik neki az ember a fórumon, pm-ben...
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #771 Dátum: 2011.07.27 23:31 » |
|
Jövőhét hétfő az jó de még nem biztos az se de 70% van rá hogy igen jó, és már nem laptopról lennék! http://www.youtube.com/watch?v=L03JVPaZpyc Damisz. <33 Andris,blue nektek megfelel a hétfűűűű?
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Betonkezű BlueBoy1995
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #772 Dátum: 2011.07.28 07:21 » |
|
Nekem megfelel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Problem ?!
|
|
« Válasz #773 Dátum: 2011.07.28 09:09 » |
|
Dzsi,nem szabad módosítgatni mások szövegét,ráadásúl igazam is volt,ez etikátlan. Lejárt a próbaidő,és még ott van a nevem előtt hogy Betonkezű.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #774 Dátum: 2011.07.28 09:44 » |
|
Dzsi,nem szabad módosítgatni mások szövegét,ráadásúl igazam is volt,ez etikátlan. Lejárt a próbaidő,és még ott van a nevem előtt hogy Betonkezű.^^ Csak a felesleges szószátyárságot törölte. Tudod, mi szeretjük a kritikát, ha az pozitív és konstruktív, és beépítjük a fejlett klánközösség kiépítésére tett intézkedéseinkbe. "Aki nincs ellenünk, az velünk van." (Kádár János MSzMP főtitkár) Nem azért járt le a próbaidő, hogy itt lázadozz! Egyébként engem is töröltek már itt a betonkezűn, tehát nyugodj meg! (Ha majd azt írják a nevedben, hogy ******, akkor van gáz. A ****** neked nem tetsző módon behelyettesíthető.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #775 Dátum: 2011.07.28 15:03 » |
|
Akkor hétfő hány óra?
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Betonkezű BlueBoy1995
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #776 Dátum: 2011.07.28 15:48 » |
|
Akkor hétfő hány óra?
Nekem reggel 10-től, este 10-ig akármikor jó. Délután 4-5 felé megfelel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű 55andris
1337 tag
Nem elérhető
A Sajt Hörcsög gazdija *.*.
|
|
« Válasz #777 Dátum: 2011.08.01 19:06 » |
|
Én még csütörtökig vidéken leszek szal sry (szóltam skypen) most is keresztanyám gépáröl írok. Szóval még 1szer bocs amiért nem tudtam/tudok harcolni a klánért.
|
|
|
Naplózva
|
,,Bekenem magam 5 karátos naptejjel˝ by:Bálint a sticktalin
HK & Kalashnikov & FN & Colt fan.
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #778 Dátum: 2011.08.01 19:37 » |
|
Jó lenne tudni, hogy tudta meg pár értetlen láma a realm nevét...
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Zsolt998
|
|
« Válasz #779 Dátum: 2011.08.01 19:39 » |
|
Gratulálok a betonnak, jól játszottatok .Mivel "valaki" miatt a 2ik félidőben tele lett lámával a szerver,és pár betonos nem is jelent meg, ezért mit szólnátok egy visszavágóra?.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|