Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #795 Dátum: 2011.08.01 20:58 » |
|
Leléptem a 2. kör elején már nem volt értelme neki fel is húztam magam ha lesz visszavágó CSAK NÉZŐ LESZEK cw-zni nem fogok.. :/
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #796 Dátum: 2011.08.01 21:00 » |
|
Elegem van, elmegyek és akkor kezdtek vitázni?Miért hagytok ki minden jóból? Damiszka ne mártírkodj mert este nem lesz korbács, csak serpenyő de nem a popsidon csattan hanem a fejeden.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #797 Dátum: 2011.08.01 22:15 » |
|
Elegem van, elmegyek és akkor kezdtek vitázni?Miért hagytok ki minden jóból? Damiszka ne mártírkodj mert este nem lesz korbács, csak serpenyő de nem a popsidon csattan hanem a fejeden. Király örömmel várom de akkor se fogok killelni a következőn.
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #798 Dátum: 2011.08.01 22:29 » |
|
Elnézést h nem mentem föl de akinek rossz a stick az nem tudod megjelenni cw-n
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The boy who tried to destroy the world
|
|
« Válasz #799 Dátum: 2011.08.01 22:52 » |
|
Érdekes, hogy a fórumon milyen igényesen meg tudjátok fogalmazni a mondanivalótokat, de mikor feljöttök a szerverre , olyanok vagytok mint egy csoport óvodás.
Igen! Mert játékba sietni kell! Meg mikor 50ezerszer elmondunk valamit, és ott vannak, akkor már egy kicsit fekapjuk a vizet..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Captain Jack Harkness
|
|
« Válasz #800 Dátum: 2011.08.02 01:39 » |
|
Én is benne vagyok a visszavágóban. Nekem egyelőre jó, utólag dől el úgyis, ha tudom az időpontot, h akk van-e vmim. Damisz, te meg jössz és kész, nincs vita. És oké, nem lesz Quad, csak a te kedvedért Blue! =) És köszönöm/köszönjük a beugróknak a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
,,Dzsidzsi, te elmebeteg quados" xD By: chester ,,Nem vagyok buzí, csak szimplán megdugok mindenkit " xDDD By: cakko
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #801 Dátum: 2011.08.02 11:37 » |
|
Amennyiben van még szükséges infó ezen a részen, vigyétek át a klán profiljára.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #802 Dátum: 2011.08.02 15:08 » |
|
Uraim! Megtiszteltetés és öröm volt Önökkel balhézni. Kléni! Törölheted a falrahányt borsót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #804 Dátum: 2011.08.06 15:06 » |
|
Érkezett hozzám egy kérés, hogy csináljak magamnak skype-ot. Ha összedobjátok a buksijaitokat, és meggyőztök, hogy a postagalambról és füstjelzésekről miért térjek át ilyen 21. századi csodákra, legyen. Az emailre viszont ragasszatok bélyeget, nehogy kléni rányomjon nekem portót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #805 Dátum: 2011.08.06 15:18 » |
|
A galambot lelőtték, a tüzet eloltották, a csatornánk meg titkosított.Várunk szeretettel. ;>
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #806 Dátum: 2011.08.06 16:02 » |
|
Lehet röhögni... ehhez az akármihez kell-e mikrofon, mert szombat délután nem fogok 10 percet sétálni, hogy vegyek egyet. Sőt, az árából vehetek 10 Budweisert (kung kedvéért 20 liter kannás bort)*.
*Múltkor vettem 5 kozelt egy ezresért. Mögöttem megszólalt egy hajléktalan: hülye vagy!? Ezért 4 liter bort vehetnél. Nem kung volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #807 Dátum: 2011.08.06 16:06 » |
|
Honnan tudod? XD
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #808 Dátum: 2011.08.06 16:11 » |
|
Nem muszáj mikrofon.Most nekem is rossz, csak csinálj. aztán vegyél fel:racz.janos1207
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|