(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #570 Dátum: 2011.03.01 14:52 » |
|
Üdvözlünk Rudolf!Remélem azért sokkal visszafogottabb vagy, mint voltál.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #571 Dátum: 2011.03.01 15:04 » |
|
Hát igen. De ki is vagy?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #572 Dátum: 2011.03.01 15:05 » |
|
(-PRO-) Kungfus mond valamit?
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #573 Dátum: 2011.03.01 15:39 » |
|
Jah hát persze, panda Csak hát nem voltam itt így a nevek elmaradtak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #574 Dátum: 2011.03.01 16:13 » |
|
Rudi egy örökre BANNolt troll üzeni h csinálj skypet vagy van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #575 Dátum: 2011.03.01 16:44 » |
|
Van, Szabesz üzeni? Ha igen akkor majd írj PM-et és elküldöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #576 Dátum: 2011.03.01 17:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JELackland
|
|
« Válasz #577 Dátum: 2011.03.01 18:44 » |
|
e mit szervezkedsz itt? Már nem is vagy klántag. (Jó, ha lesz megint acc-rendszer, nem leszel.) Ez a japcsi ellenállás, mi akar lenni az avatarodban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #578 Dátum: 2011.03.01 19:18 » |
|
e mit szervezkedsz itt? Már nem is vagy klántag. (Jó, ha lesz megint acc-rendszer, nem leszel.) Ez a japcsi ellenállás, mi akar lenni az avatarodban? Jel szntem R mint Rudi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #579 Dátum: 2011.03.01 19:31 » |
|
szóval nem maradtam le semmiről se (Remélem.). Leht, hogy a végén -MH-Mark575--Betonkezű Damisz párharc fog dönteni a 2010-2011-es klánbajnokságban (vagy én állok ki EE-one ellen /egy sör-virsli meccsre <annyi előnyt kapnak, hogy sörönként még egy unicumot is lenyomok, hadd nyerjenek>/ ). Remélem mind a 2 esetben mi nyerünk. . Üdv. újra itt Rudi. . És jó a Beton oldal.
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #580 Dátum: 2011.03.01 20:17 » |
|
JEL: panem et circenses, ilyen is kellett Nem szervezkedek, egyenlőre csak agyalok azon, hogyan dobathatnálak ki a klánból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
aron65
|
|
« Válasz #581 Dátum: 2011.03.02 14:35 » |
|
Csak én érzem úgy, hogy semmi szükség klánhonlapra? Be van rá linkelve a stickman fórum, közleményeket meg úgyis ide rakjuk mivel ez az amit néznek is az emberek, fórumozni is úgyis itt fogunk, ha nem a stickközösség előtt akarunk gyönyörűen megfogalmazott szövegeket írni, akkor skype-on, tehát akkor mire kell a honlap?
|
|
|
Naplózva
|
Tanuld meg a szakkifejezéseket:1. Cheaterek és hackerek nincsenek, csak laggerek. 2. Akit lelősz, az noob. 3. Aki téged lelő, az láma. 4. Aki beszól, az low. "aron nem pro, hanem aron" /by Tiger "aron nem jófej, hanem aron" /by Zyzu
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #582 Dátum: 2011.03.02 16:15 » |
|
Csak rajság de semmi értelme XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SnowFlake
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
[FC] Már 1 Éves!
|
|
« Válasz #583 Dátum: 2011.03.02 17:28 » |
|
Tisztelt klántagok! Már egy ideje, legalábbis a klánunk első születésnapja körül érlelődik bennem a gondolat hogy a Fight Clubnak is szeretném ha indulhatna egy saját klánfórum. Néhány levélváltást, és fórumbeli nyilatkozást is tettem ez ügyben, ahol e kezdeményezéshez támogatást, ill. ennek ellenzését is kaptam. Viszont kaptam egy javaslatot is, hogy a fórummal rendelkező klánokat, illetve azok vezetőit keressem meg ez ügyben, és a válaszuk függvényében vihetnénk tovább a dolgot a döntéshozókig. Erre a legjobb mód, ha itt a fórumon kereslek meg titeket, és remélem nem zavar hogy erre használom a fórumotok. Tudom hogy egy jó ideje le lett állítva az új fórumok nyitásának lehetősége, de talán éppen ezért lehetne újra felhozni ezt a témát. Én sem szeretném hogy minden sebtében összehozott klánnak fórumot lehessen létrehozni, de talán [FC] a maga 14 hónapos létével már kinőtte ezt. A klán sok személyi változáson ment keresztül régebben, próbáltam aktív harcosokat, új reménységeket, és régebbi barátokat csábítani hozzánk, hogy a top listán is céljaink teljesüljenek. ( TOP 10 ) Ami azért azzal is járt hogy cserélődtek a stickek lehet sűrűbben mint ahogy elvárható, de ez a folyamat már megnyugodni látszik. A klán helyzete stabil, és most már jobban meg lehet szűrni hogy kit vegyünk fel, nincs olyan nyomás a klánon hogy fel kell verekedni magát minden áron, és csak a kp számítson. Szeretném a támogatásotok kérni hogy korrekt feltételekhez kötve, vagy akár csak próbaidőre, klánom a Fight Club fórumhoz jusson. üdv: SnowFlake
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #584 Dátum: 2011.03.02 18:19 » |
|
Mondj olyanokat akik itt vannak a fórumon, van minimum 30hsz-ük és régebben regisztráltak tegnapnál...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|