(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #600 Dátum: 2011.03.03 19:37 » |
|
Énekeljük együtt.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
Villámot eszek, vihart szarok. Jancsikaa^^
|
|
« Válasz #602 Dátum: 2011.03.03 20:06 » |
|
Oké, megbeszélhetjük kockám<3.Kungi majd téged is beveszünk Beton szobába ami nem is annyira beton szoba.
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #603 Dátum: 2011.03.03 20:58 » |
|
Rudi, kérlek skypen igazolj vissza mert ez a szabeszka meg őrit engem h vegyelek be a szobába úgy h légy szíves >.<.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #604 Dátum: 2011.03.03 20:59 » |
|
Oké, megbeszélhetjük kockám<3.Kungi majd téged is beveszünk Beton szobába ami nem is annyira beton szoba. Pontosan kik vannak benne akik nem a klán tagjai?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonkezű Damisz
|
|
« Válasz #605 Dátum: 2011.03.03 21:43 » |
|
Oké, megbeszélhetjük kockám<3.Kungi majd téged is beveszünk Beton szobába ami nem is annyira beton szoba. Pontosan kik vannak benne akik nem a klán tagjai? Hát.. Benne van Zero, Pisti, a multkor Tiger és Benni is benne volt.
|
|
|
Naplózva
|
Damisz a komisz. By: Elég Sokan.
|
|
|
-MH- Bennnii
|
|
« Válasz #606 Dátum: 2011.03.03 22:06 » |
|
Oké, megbeszélhetjük kockám<3.Kungi majd téged is beveszünk Beton szobába ami nem is annyira beton szoba. Pontosan kik vannak benne akik nem a klán tagjai? Hát.. Benne van Zero, Pisti, a multkor Tiger és Benni is benne volt. Igen?:O Nem is emlékszem rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #607 Dátum: 2011.03.03 22:24 » |
|
Pedig voltál.Én is emlékszek!
|
|
|
Naplózva
|
Az első Mortals Kombat verseny nyertese^^. 2011.Január 15. 17:26 Újra Betonkezű.*-* jani=énekes damisz=kockaa én=low By:Marc Nyughass te sajtos bejgli. By:Damisz^^ <333 Amúgy is egy bazi nagy betonököl van a fejed helyén By:Huni Ez a fórum legyen csak a Betonkezűé és Jani kapjon teljes admin jogot.
|
|
|
Betonkezű MaRc600
|
|
« Válasz #608 Dátum: 2011.03.03 22:26 » |
|
Oké, megbeszélhetjük kockám<3.Kungi majd téged is beveszünk Beton szobába ami nem is annyira beton szoba. Pontosan kik vannak benne akik nem a klán tagjai? Hát.. Benne van Zero, Pisti, a multkor Tiger és Benni is benne volt. Pisti és zero örök tag a szobába ^^.Am csak én zero,pisti,szabesz, meg jani írunk naponta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #609 Dátum: 2011.03.03 22:32 » |
|
De hétvégén, azért nem csak 5en vagyunk aktívak.Mondjuk az érthető, hogy nincs mindenkinek ideje, a mi szerelmi kavalkádunkat olvasni, ugye Zero!? :$
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #610 Dátum: 2011.03.03 22:41 » |
|
De hétvégén, azért nem csak 5en vagyunk aktívak.Mondjuk az érthető, hogy nincs mindenkinek ideje, a mi szerelmi kavalkádunkat olvasni, ugye Zero!? :$
Jani, csak szépen:D Gyere Kung gyere:D
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #611 Dátum: 2011.03.03 22:43 » |
|
Ezt most visszautasitásnak vegyem?Visszamenjek Szabeszhoz, aki bántalmaz minden este?Ilyen szívtelen nem lehetsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zerocool.
|
|
« Válasz #613 Dátum: 2011.03.03 22:47 » |
|
Akkor Pista huánmigel, Jani meg máricsúúj. Én meg az operatőr, Jani meg egésznap énekli nekem a Mizut:D
|
|
|
Naplózva
|
Helló! Én szabó áron vagyok 13 éves és kistokajban lakom. A múltkor felborúltam 1 gokártal ezért most tiszta seb vagyok.
|
|
|
Betonos Jani ;>
1337 tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #614 Dátum: 2011.03.03 22:47 » |
|
De ez Latin.Én vagyok Dolcse Gusztó, Zero Megfingató Mendi, Szabesz meg a gonosz Szarcse Bunkó.Nah, ki lesz az operatőr?xĐ
EDIT:Legalább elvagyunk.Elvan a Beton szoba ha van fórum.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|