Valamint nemtudom hogy ki látta már, de dec 31.-én a TV6 on fogják adni 0:00 kor a Fűrész VI-ot.
A fűrész 6 már régi.Most ment a mozikban a 7,na az nagyon odavág,és
több része nem is lesz ennek a sorozatnak.Hálistennek. Az első két rész erőssége a történet volt. Egymás után megnézve rettenetesen ütős is volt. Sajnos a többi rész már elcsépelt (igaz csak 4-ig láttam), a történet felől elmentek a vérengzés felé, ami sajnos óriási hiba.
Igazából én egy filmet várnék, bár csak a csicsa miatt, mert annyiról szól az egész, de az első rész jó volt. A GI Joe 2 jöhetne már. Félbehagyott történet, rengeteg csavarlehetőséggel. Hülye dolog, de régvolt ifjonc koromra emlékeztet, mikor fél hatkor keltem, hogy megnézzem suli előtt a GI Joe rajzfilmsorozatot. Vicces dolog így újragondolva látni a történetet, pláne hogy az első rész igazából a rajzfilmek elé helyezte a történetet, megtudhatjuk például hogy lesz valakiből kobra parancsnok. Kihagyhatatlan azok számára, akik nézték annó a rajzfilmeket, a fiatalabb korosztálynak pedig light-os szórakozás, olyan Transformers féle (mert hát történetben az sem túl erős, és főleg azokat hatotta meg igazán, akik még Optimus Prime-al játszottak óvodában).