Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #75 Dátum: 2010.03.20 22:15 » |
|
Trópusi Vihar. A legjobb. Még mindig Aki nem látta, az "lássa"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #76 Dátum: 2010.03.21 11:17 » |
|
Trópusi Vihar. A legjobb. Még mindig Aki nem látta, az "lássa" Never go full retard.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Geri12
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Moamer Al Kadhafi
|
|
« Válasz #77 Dátum: 2010.03.24 19:46 » |
|
Nekem az Avatar a top, de ajánlom figyelmetekbe a 70-es 80-as 90-es években készült Thrillereket és akciókrimiket. Például nem rég ment a TV-ben a Maraton életre halálra vagy volt a Filmúzeumon(ne röhögjetek nem én kezdtem el nézni hanem anyum, de engem is lekötött a film) is egy nagyon jó film bár mondjuk "kemény" volt. 4 gyerekről szól akik egy nevetséges dolog miatt Javító-Intézetbe kerülnek és ott az őrök mind fizikailag,lelkileg és sexuálisan is bántalmazzák őket. Miután felnőttek a 4-ből kettő bűnöző lett 2 ügyvéd,ilyesmi. Az a kettő gengszter gyerek meg felismeri azt az őrt aki bántotta őket(minden téren) annak idején és lassan(kezdve a tökön lövéssel) hat golyóval kinyírják. Majd az a 2 ügyvéd gyerek meg megpróbálja megvédeni őket és bemutatni a bíróságnak, hogy mi történt az intézményben ahol voltak gyerekként. Végül egy pap segítségével(ki gyerek korukban jó barátjuk és segítőjük volt) kihozza őket a bajból. Az egészet nem mondom el, inkább nézzétek meg.
|
|
|
Naplózva
|
,Harcos voltam, aki békéről álmodott, de előbb vagy utóbb, mindig fel kell ébredni..."
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #78 Dátum: 2010.03.24 20:36 » |
|
Mondjatok az Avatar-ból EGY olyan dolgot, ami azért jó, mert nem a vizuális látványhoz kapcsolódik, és ha ezt elfogadom, akkor nem is szóltam.
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
Geri12
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Moamer Al Kadhafi
|
|
« Válasz #79 Dátum: 2010.03.24 20:45 » |
|
Mondjatok az Avatar-ból EGY olyan dolgot, ami azért jó, mert nem a vizuális látványhoz kapcsolódik, és ha ezt elfogadom, akkor nem is szóltam.
Komolyabb erkölcsi kérdéseket feszeget. Az emberi természet jellemét. És a természet védelem fontosságát is bemutatja. Valamint arra próbálna(szerintem) ösztökélni minket, hogy jobban együtt is élhetnénk a természettel. Valamint a csi-fi-nek ez az új megoldása(nem hibernáció stb) nagyon tetszetős számomra. Egy-nek megfelel?
|
|
|
Naplózva
|
,Harcos voltam, aki békéről álmodott, de előbb vagy utóbb, mindig fel kell ébredni..."
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #80 Dátum: 2010.03.24 20:56 » |
|
1.) Hat évig fagyóban utaztak. És még millió másik sci-fi klisét lehetne sorolni. 2.) A Star Trek 30 éve feszegette már ezeket a kérdéseket. 3.) A természetvédelemnek elég kevés köze van az egészhez, az egész inkább a természeti népek (lásd észak és középamerikai indánok a középkor végén, újkor elején) kizsákmányolásáról szól.
Valahol a neten kering egy Pocahontas leírás, ahol le vannak húzgálva a szereplők és helyszínek, majd felé írva az Avatarosak. Hidd el, valóban nem sok különbség van. Ezen kívül láttunk már máshol is hasonló megoldásokat (Matrix mech-jei, amivel írtották a támadó gépeket), és már nem egyszer elsütötték a különböző fejlettségű kultúrák összecsapását is. Félreértés ne essék. Nekem nagyon tetszett az Avatar, 3D-ben néztem meg, és tényleg imádtam a filmet, de azért isteníteni nem fogom, mindösszesen a látvány, ami elviszi a hátán az amúgy gagyi sztorit.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
EE.one
|
|
« Válasz #81 Dátum: 2010.03.24 20:57 » |
|
Komolyabb erkölcsi kérdéseket feszeget. Az emberi természet jellemét. És a természet védelem fontosságát is bemutatja. Valamint arra próbálna(szerintem) ösztökélni minket, hogy jobban együtt is élhetnénk a természettel. Valamint a csi-fi-nek ez az új megoldása(nem hibernáció stb) nagyon tetszetős számomra. Egy-nek megfelel? XD Amúgy pont írni akartam, hogy egy olcsó Pochahontas-koppincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #82 Dátum: 2010.03.24 21:04 » |
|
Olcsónak semmiképp nem olcsó, de az biztos, hogy jól is hoz a konyhára ... De azért Pocahontas koppintásnak sem nevezném, mivel száz más helyről is összelopta a dolgokat, csak épp nagyon jól csinálta, nem rontotta el, mint sokan mások. Ettől tudott jó film lenni, mivel minden ami benne van, az jó. Csak épp nem először látjuk ...
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #83 Dátum: 2010.03.24 21:06 » |
|
Komolyabb erkölcsi kérdéseket feszeget. Az emberi természet jellemét. És a természet védelem fontosságát is bemutatja. Valamint arra próbálna(szerintem) ösztökélni minket, hogy jobban együtt is élhetnénk a természettel. Valamint a csi-fi-nek ez az új megoldása(nem hibernáció stb) nagyon tetszetős számomra. Egy-nek megfelel? Ez nem természetvédelem, inkább az, amit sapi elmondott, de én még hozzátenném a bolygók kizsákmányolását is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #84 Dátum: 2010.03.24 21:10 » |
|
Bocs a szőrszálhasogatást, de teljesen mindegy, lokális, planetáris, avagy galaktikus mértékben megy a kizsákmányolás, a lényeg teljesen ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #85 Dátum: 2010.03.24 21:11 » |
|
Tény, hogy van egy hangulata a filmnek, de csak a látvány miatt. A történet nekem egy eléggé furcsa, főleg a végén. Kicsit olyan, mintha már kifutottak volna az időből, meg a kedvből, és gyorsan le akarták zárni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shnitzeel
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #86 Dátum: 2010.03.24 21:19 » |
|
Legenda vagyok, Hancock, és még sok Will Smithes film. De másféléket is szeretek. Az összes Jim Kerry-st főleg az Igenembert. Family Guy bár az mese sorozat, South Park. Ennyi jutott eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamikus
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 2010.03.24 21:24 » |
|
Nem tudom ,h ki látta az Életfogytig c. filmet, de nekem nagyon tetszik. Eddie Murhpy és Martin Lawrence játszik benne. A film arról szól, hogy régebben milyen sorsuk volt a feketéknek. Egyrészről egy nagyon jó történelmi, és a főszereplők miatt vígjáték is.
/OFF
Valaki egy letöltési linket vagy torrentet esetleg tud hozzá szerezni ?
|
|
|
Naplózva
|
+------------------------------+ | Ha kivágod ezt a kupont, | | vehetsz egy új monitort ! | +-------------------------------+
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #88 Dátum: 2010.03.24 21:42 » |
|
Nem warezfórum!
Viszont. A napokban láttam a Vanília égbolt című filmet. Sokáig idegenkedtem tőle, már a címe is elriasztott, de ajánlom mindenkinek, egy érdekes és csavaros, a végén hatalmas meglepetést tartogató történet. Aki teheti, vessen rá egy (kb két órás) pillantást!
A másik film, amire már régen készülök, szintén leginkább a történetével hódít, néhány éves a film, Beavatás címen futott, én magam moziban láttam pár éve. Szintén mindenkinek szívből ajánlom, itt ha lehet, még csavarosabb a sztori, csak tudni kell odafigyelni rá, és kivárni a végét, különben az ember csak pislog, hogy mi történt vajon. Egyébként is pislog, de olyankor inkább tátott szájjal, lévén büntet a történet, és a vége különösen erősre sikerült.
Kicsit kevésbé mély történettel rendelkezik, de a Sziget című film is érdemes megtekintésre, látványban nagyon a toppon van, viszont sikerült bele egy kevés mélyebb értelmet is vinni.
Az elmúlt hetekben néztem meg (ismét) az Aviator című életrajzi műremeket. Leonardo di Caprio-tól már a hideg is kiver normális esetben, a Titanic-ot egyszer sem sikerült még egyhuzamban végigülnöm, de ezt a drámáját mindenkinek ajánlom, nagyot alakít benne, bár kevesebb cselekmény és látvány van ebben a filmben, mint azt az előző felhozatal után várhatjuk, mégis én azt mondom, érdemes végigülni, határozottan kellemes (és jó hosszú!) élményben lesz része a nézőnek.
Hirtelen ennyi az elmúlt hetek felhozatala. Néztem még pár filmet, de a Star Trek összest mégsem merem ajánlani az itteni kollektívának, és talán az Őfelsége Kapitánya se nyerné el mindenki tetszését. Szóval ez volt a heti filmajánló, tessék szemezgetni :]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Geri12
Rendszeres látogató
Nem elérhető
Moamer Al Kadhafi
|
|
« Válasz #89 Dátum: 2010.03.25 16:43 » |
|
1.) Hat évig fagyóban utaztak. És még millió másik sci-fi klisét lehetne sorolni. 2.) A Star Trek 30 éve feszegette már ezeket a kérdéseket. 3.) A természetvédelemnek elég kevés köze van az egészhez, az egész inkább a természeti népek (lásd észak és középamerikai indánok a középkor végén, újkor elején) kizsákmányolásáról szól.
Valahol a neten kering egy Pocahontas leírás, ahol le vannak húzgálva a szereplők és helyszínek, majd felé írva az Avatarosak. Hidd el, valóban nem sok különbség van. Ezen kívül láttunk már máshol is hasonló megoldásokat (Matrix mech-jei, amivel írtották a támadó gépeket), és már nem egyszer elsütötték a különböző fejlettségű kultúrák összecsapását is. Félreértés ne essék. Nekem nagyon tetszett az Avatar, 3D-ben néztem meg, és tényleg imádtam a filmet, de azért isteníteni nem fogom, mindösszesen a látvány, ami elviszi a hátán az amúgy gagyi sztorit.
Szia! Végre valaki kultúráltan is hozzá tud szólni a témához. 1.Én a sci-fi elemben legfőképp erre az "Avataros dologra" gondoltam. Lélek átutaztatás. 2.Attól még ugyanúgy feszegetheti és jól is csinálja... 3.Pedig a természet védelemnek is komoly köze van ehez. Persze tényleg olyan kicsit mintha a Spanyol konkvisztádorok leigázzák mondjuk a Inkákat, de kiemeli a természet védelmet is. Az ember annyira nem vigyázott a természetre és annyira felélte a földet, hogy tulajdonképp új után néz. És ezt tenné a Pandorán is. (mondjuk azt megjegyezném, hogy az Észak-Amerikai indiánokat inkább az Angolok és Franciák csesztették az 1500-as évek vége felé kezdődően, de igazán a 18. századra vált valóban veszélyesé az ottani Indiánok helyzete)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|