|
Destory
Veterán tag
Nem elérhető
Pontossan! igen :D
|
|
« Válasz #211 Dátum: 2010.01.21 18:11 » |
|
Hát ja kungfus de akkor is Remélem jöwö héten osszák ki XD mert szombaton megyek moziba am Lala mikor lessz már TGF?
|
|
|
Naplózva
|
/"Ha a cápa a kezdből eszik a lábadból is fog "/
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #212 Dátum: 2010.01.21 18:17 » |
|
Beszélek Hades-al és ha megengedi, próbaidőre felveszlek.. Ha nem akkor sajnos várnod kell.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #213 Dátum: 2010.01.21 18:20 » |
|
Destroy, lehet hogy újvagy túlbuzgó, de nyugi kérlek és tanulj meg írni. Ez egy nyelvtanóra vidámabb kiadásban Edit: Játszuk azt, hogy amíg nem vagytok képesek HELYESEN leírni mondatokat pontokkal addig nem írtok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) Kungfus.
|
|
« Válasz #214 Dátum: 2010.01.21 18:39 » |
|
Ne játszuk,mert akkor kihal a topic.
|
|
|
Naplózva
|
Aki sokat izzad edzésen, az kevesebbet vérzik a harcban!
|
|
|
Taki
|
|
« Válasz #215 Dátum: 2010.01.21 18:52 » |
|
Játszhatunk, de ne itt:D Én majd holnap kapom meg a félévit, de már félek tőle, lett 2 db 2-esem :S Egyik történelem másik fizika... De viszont jó is meg rossz is, mert szakács leszek és ahhoz nem kell a fizika,de a töri az kell :S
|
|
|
Naplózva
|
A hozzászólás olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra.
|
|
|
Márk
1337 tag
Nem elérhető
I am God
|
|
« Válasz #216 Dátum: 2010.01.21 19:02 » |
|
Nem nagyon értem a szakácshoz mért kell a töri. És egyátalán minek tanulunk európa történelmén kívül mást. Amerika történelme? Kit érdekel.. ők azt sem tudják hol van Magyarország.
|
|
|
Naplózva
|
A család szétmegy, a nők felednek, nem baj! Mondj áment minden tesóért, mert ők temetnek el majd!
|
|
|
|
Taki
|
|
« Válasz #218 Dátum: 2010.01.21 19:13 » |
|
Hát épp ez az... Én sem értem. Most áttérek egy kicsit földrajzra. Most csak egy példát mondok. Nekünk tudnunk kell, hogy Amerika részeit meg most nem részletezem, hogy mit, de ahogy te mondod rengeteg ember nem tudja, hogy hol van Magyarország. Na, de most vissza történelemre. Ahelyett, hogy mi megtanuljuk, hogy Kolumbusz mikor fedezte fel Amerikát, ahelyett tanulhat hatnánk többet a tatárjárásról még többet de még számos dologról... Na, de mind egy kell a töri valamiért szakácsnak is.
|
|
|
Naplózva
|
A hozzászólás olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki se kíváncsi a másikéra.
|
|
|
Destory
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 2010.01.21 19:16 » |
|
Nah ja . Matek kell hozzá ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Taki
|
|
« Válasz #220 Dátum: 2010.01.21 19:39 » |
|
Az is kell. Ezeket számolják bele: Matek, Magyar nyelvtan, Magyar irodalom, Angol, Történelem, Kémia
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #221 Dátum: 2010.01.21 20:19 » |
|
Szerinted nem kell tudnia egy szakácsnak az alapműveltséget? Nem kell tudnia számolni, hogy hány kiló húst is vegyen és mihez mennyit adjon? Nem kell ismernie az időt? Azt tudni, hogy hol milyen konyha van? ÍZRE megmondani a konyhát, melyik tájhoz tartozik? De igen, és a levezetés: Ha jó vagy biológiából és földrajzból tudod, mi, honnan származik, tudod milyen is az az "olasz étel" és tudod milyen a görög. Tudod miben különbözik, mert ismered az országot, azt hogy hol van és MI van ott. Ez nem fontos? Ez csak egy szakma, de mindenből ki lehet hozni. Fizika? Alap törvényeket tanítanak középiskoláig.. Azokat meg KELL tudni, nem hiába vannak több ezer éve ugyan úgy. De jobban fog-e tetszeni, hogy kiröhög majd a gyereketek, mert nem tudjátok honnan van a mágneses mező és elektromosság a földön - dinamó elv? Bocs, ha sok volt Kungfus, TAKARÍTSD ki az aláírásod, ne Bolintnak kelljen..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Taki
|
|
« Válasz #222 Dátum: 2010.01.21 20:35 » |
|
Szerinted nem kell tudnia egy szakácsnak az alapműveltséget? Nem kell tudnia számolni, hogy hány kiló húst is vegyen és mihez mennyit adjon? Nem kell ismernie az időt? Azt tudni, hogy hol milyen konyha van? ÍZRE megmondani a konyhát, melyik tájhoz tartozik? De igen, és a levezetés: Ha jó vagy biológiából és földrajzból tudod, mi, honnan származik, tudod milyen is az az "olasz étel" és tudod milyen a görög. Tudod miben különbözik, mert ismered az országot, azt hogy hol van és MI van ott. Ez nem fontos? Ez csak egy szakma, de mindenből ki lehet hozni. Fizika? Alap törvényeket tanítanak középiskoláig.. Azokat meg KELL tudni, nem hiába vannak több ezer éve ugyan úgy. De jobban fog-e tetszeni, hogy kiröhög majd a gyereketek, mert nem tudjátok honnan van a mágneses mező és elektromosság a földön - dinamó elv? Bocs, ha sok volt
Nekem semmi gondom a matekkal, tudom, hogy kell a szakács szakmához, mert, ott tényleg kell egy kicsit, de leírtad miért. Földrajz, persze, hogy kell nagyon sokkal különbözik az olasz konyha a görög konyhától... Biológiából 4-es vagyok kémiából 3-as. Fizika. Alapvető törvényeket tudom nagyjából. ( ha Newton törvényeire gondolsz, de azon kívül tudom mást is nem csak Newton törvényeit.) Amennyire most kell, annyira tudom, hogy mi honnan származik. Nem volt sok és megértelek, gondolom csak fel akartad hívni egyrészt a figyelmemet, más részt meg tökéletesen leírtál mindent mit kell tudnia egy szakácsnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destory
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 2010.01.21 21:00 » |
|
Kungfus tudtál beszélni hadessal? Am valami baj van accommal mert nem enged klánokba jelizni meg megvan a wicked medál de a godlike nincsen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Taki
|
|
« Válasz #224 Dátum: 2010.01.21 21:07 » |
|
Olyan velem is volt, hogy a wicked megvolt, de a godlike nem. Ez azért van mert a medál rendszer nem megfelelően működik, de ha még 1-szer eléred a godlike-ot, akkor megadja... Legalábbis nekem megadta másodjára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|