EE.one
|
|
« Válasz #630 Dátum: 2010.06.25 20:24 » |
|
Annyira sok féleképpen meg lehet kérdezni ezt, hogy szerintem nehezen lenne kivitelezhető. (pl.: Hogy kapok kocsit?; Hogy szerzek autót?; Honnan van a kocsi? stb.)
Végül is elég lenne, ha a chat csak 1-2 kulcsszót ismerne fel (így meg lenne oldva a többféleképpen megfogalmazott kérdés), aztán kidobhatna egy hosszabb, részletes választ. Bár annyira nem bonyolult ez a játék, hogy erre is szükségünk legyen,
|
|
|
Naplózva
|
http://www.facebook.com/pages/Tastes-and-Harmonies/141590712593258a cucc, amellyel meg akarok döbbenteni mindenkit. na jó, nem, csak végre kitaláltam, hogy egy ilyen solo-projektet kellene készíteni. már van FB-profil, bandpage, soundcloud, és még egy nóta is Love Trip címmel. nagyon sokat segítenétek nekem, ha ezt terjesztenétek, nem az éccet.
|
|
|
POD
|
|
« Válasz #631 Dátum: 2010.06.26 10:17 » |
|
Vagy a képernyő jobbfelső sarkába kirakni egy listát, ami a játékba való belépéskor autómatikusan megjelenik, aztán 1 percnél folyamatosan elhalványul. De újra be kapcsolható, és kikapcsolható lenne egy gombal. A listán a játékhoz használatos gombok, és a chat parancsok mellet ott lenne hogy mivel jeleníthető meg újra a lista, továbbá oda lenne írva belépésnél hogy: "Ez a lista 1 perc után autómatikusan eltűnik, de ha most ki akarod kapcsolni, nyomd meg az x gombot! Ki-be kapcsoláshoz szintén nyomd az x gombot!" Azért kellene ez hogy ne kérdezgessék: "Hogy kapcsolhatom ki??"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.06.26 10:22 írta POD »
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #632 Dátum: 2010.06.26 12:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #633 Dátum: 2010.06.26 13:02 » |
|
Ne fokozzátok. Ötlet elfogadva, majd Alex a tőle telhető tehetséggel és megvalósítással csinálja meg. Nektek az ötletadás a feladatotok, nem a kidolgozás.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #634 Dátum: 2010.06.28 12:03 » |
|
5let: Egy külső offtopik az újaknak. Oda írnak egy bemutatkozást, aztán a moderátor engedélyt adhat nekik az összes fórum eléréséhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #635 Dátum: 2010.06.28 14:33 » |
|
Az az ötletem, hogy legyen egységes fórum szabályzat ami sokkal áttekinthetőbb lenne. Az SP-k nagyon jól végzik a dolgukat de jó lenne, ha a nagyon offolós embereket 1-2 két hétre le bannolnák fórumról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[M] Kecsappp
|
|
« Válasz #636 Dátum: 2010.06.28 14:36 » |
|
/facepalm. Olvassátok el még 50x a topik nevét és rájöttök, hogy mekkora FAIL.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet szar játék és a grafikája is szar. "Te még egy lyukban is meglátod a spartát" by Firzen Cappy- by kolta "homokvér"- by Dark General Kázmér- by Nesh Kecsappp Michael Jacksonnal a McDonald's-ben már nem tudom mikor békésen fosott.
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #637 Dátum: 2010.06.28 14:41 » |
|
Ötletek a játékkal kapcsolatban, tehát a FÓRUM is idetartozik. Szerintem amúgy neked kuss van. :]
Amúgy akinek a szabályzat nem elég egységes, az nem olvasta el, plusz vicces ilyet látni az aktuális offlámától.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #638 Dátum: 2010.06.28 14:52 » |
|
/facepalm. Olvassátok el még 50x a topik nevét és rájöttök, hogy mekkora FAIL.
Ugye nem kell emlékeztetnem téged a "KilliAng Spray"-re? Nem akarok paraszt lenni (nem is ez a célom), de nem kéne ilyeneket írni egy nálad nagyobb ranggal rendelkező embernek (Womi), legalább is nem ilyen formában. Egyébként az észrevétel jogos, de mivel már így is volt ebben a topicban honlappal/fórummal kapcsolatos ötlet, ezért végülis már mindegy hogy mihez írnak ötletet. Szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #639 Dátum: 2010.06.28 15:57 » |
|
Végül is elég lenne, ha a chat csak 1-2 kulcsszót ismerne fel (így meg lenne oldva a többféleképpen megfogalmazott kérdés), aztán kidobhatna egy hosszabb, részletes választ.
Teljesen jó ötlet, felírom magamnak. Meg a szerver majd random írogatja ezeket a dolgokat, hogy "Tiszteld játékostáraid" meg "Hátbalőttek? Legközelebb nézz hátra gyakrabban", stb. Ha eleget látják, egy idő után megjegyzik.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
-|H.S.P.C.|- Dani
|
|
« Válasz #640 Dátum: 2010.06.28 16:00 » |
|
"A szerver P2P (peer-to-peer) alapon működik, nem a szerver laggol, hanem a játékosok." Mert már unom a hatéves magyar gémer community-t.
|
|
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #641 Dátum: 2010.06.28 18:08 » |
|
Lehetne az irányítás változtatni. Mármint a beállításokhoz leírni az irányítást hogy mivel mit csinálsz és azokat lehetne változtatni. (Nem kötelező :])
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jonel
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
|
« Válasz #642 Dátum: 2010.06.29 12:15 » |
|
Na mivel a késest eléggé lehurrogtátok, itt egy másik ötlet, hogy én is aktívan részt vergyek a játék innovációjában( ): kézifék a kocsiban SPACE-szel. Na ezt szarozzátok le! Jonel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #643 Dátum: 2010.06.29 12:26 » |
|
Szar.
Ha jól tudom már van, ha meg nincs akkor használj hátramenetet...
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #644 Dátum: 2010.06.29 17:15 » |
|
már van
Negatííííííííííííííííív.
|
|