-|H.S.P.C.|- Dani
|
 |
« Válasz #750 Dátum: 2010.08.20 00:12 » |
|
Vagy UT-s holy shit...  Valamelyik sarokban lehetne egy mutató ami mutatja az össz killedet, helyedzéseidet (alltime, heti). Jelenlegi killedet amit azóta csináltál mióta nem léptél ki. Fegyvered, a fejed, sapkával.
Ha nem noccá szo haccá lenne a felbontás szép igényes UI-t is csináltam volna már...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.08.20 09:19 írta -|H.S.P.C.|- Dani »
|
Naplózva
|
"Minek nektek Űrhajó Event? Itt a Dani event!Nyolcszázszor ritkább hogy online vagyok..."
|
|
|
Fanta
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #751 Dátum: 2010.08.20 07:31 » |
|
Lehetne hummer stunt 5,6,7, medál is az 5 extreme flip 6 heros flip 7 long flip
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
goofre
|
 |
« Válasz #752 Dátum: 2010.08.20 09:45 » |
|
Fölösleges.Abból van elég.De olyat lehetne, hogy a játékban töltött időhöz kapcsolódóan medál.PL. már 24 órát játszott a stickmannal, meg hogy 48... stb.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ne lopd el, mert nincs időm újat csinálni!" By:Nyolcvan
|
|
|
Betonkezű 55andris
1337 tag

Nem elérhető
A Sajt Hörcsög gazdija *.*.
|
 |
« Válasz #753 Dátum: 2010.08.20 10:26 » |
|
értelmetlen...(szerintem)
|
|
|
Naplózva
|
,,Bekenem magam 5 karátos naptejjel˝ by:Bálint a sticktalin
HK & Kalashnikov & FN & Colt fan.
|
|
|
goofre
|
 |
« Válasz #754 Dátum: 2010.08.20 10:28 » |
|
van értelme, de kevés.Neked van valami ötleted?
|
|
|
Naplózva
|
 "Ne lopd el, mert nincs időm újat csinálni!" By:Nyolcvan
|
|
|
|
Reboяn
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
MadaéstársaNyóctéhánégy ropigyártó KFT NagyKövet
|
 |
« Válasz #756 Dátum: 2010.08.20 14:42 » |
|
Lenne egy ötletem az oldalhoz, nem nagy cucc, csak annyi, hogy ha rákattolok valakinek a profiljára akkor a neve mellett legyen egy kis kocka, ami azt mutatná, hogy fenn van -e, vagy nincsen, mint fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
 Lebron /Zyzu/ Re(born) /Kolta/
|
|
|
Fanta
Rendszeres látogató
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #757 Dátum: 2010.08.20 15:21 » |
|
Reborn szerintem jó ötlet de amúgy a stick plusznál az oline (remélm jól írom) felhasználóknál meg tudod nézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
 |
« Válasz #758 Dátum: 2010.08.20 15:42 » |
|
Ömm.. Klán medálok? Heti alltime toplistáért. Killekért. Hasonlókért. Cw..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hph01
Teljesértékű Tag

Nem elérhető
SW Bajnokság 61.-ik
|
 |
« Válasz #759 Dátum: 2010.08.20 17:21 » |
|
Azon gondolkoztam hogy a sticman-t nem-e lehetne megcsinálni telóra. Na nem olyan fps formában mint amiben most van, hanem mondjuk hummerverseny a stick szigeten, vagy oldalnézetes Adventure a Stick szigeten. Nem tudom hogy .jar-t hogy lehet csinálni de az okos elmék biztos tudják és akkor már félig kész is a dolog:D
Itt egy játék, melynek alapján lehetne egy mobil stickmant készíteni: Star Wars: Republic Commando: (és még jó is) http://mazecyber.com/mgames.htm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elitkatona
Vendég
|
 |
« Válasz #760 Dátum: 2010.08.21 12:41 » |
|
Nekem olyan 5 letem lenne, hogy: Belépsz a menübe és rámész a connectre. Ott aztán kivlasztod hogy TECH vagy GUN leszel e. MÁST NEM! Aztán katt a "Next" re és berak egy szobába. Gun nak és Technek külön lehetne stílusa a szobával kapcsolatban. Guné az olyan lenne mint egy átlag ember szobája, a teché meg ilyen nagyon modern szoba. És akkor váltod a fejfedőket a sticken. Aztán next és egy szekrényből (gun) vagy egy modern szekrény (tech) ből kiválasztasz egy megfelelő fegyót. (Pl a fegyók le lehetnének állítva a szekrénybe.) Csicsa meg hosszab a belépés is. De hát egy 5let volt. Köszönöm a figyelmet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
 |
« Válasz #761 Dátum: 2010.08.21 13:12 » |
|
Admin még régebben írta, hogy a belépést nem akarja bonyolítani. Épp elég a két enter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Elitkatona
Vendég
|
 |
« Válasz #762 Dátum: 2010.08.21 13:36 » |
|
Ja értem. Akkor én még biztos nem stickeztem. Ok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IMortal
1337 tag

Nem elérhető
Fuck and you
|
 |
« Válasz #763 Dátum: 2010.08.21 15:49 » |
|
1.Szerintem következő verzióba lehetne olyan, hogy adhatunk szilárdságot hummernek(persze ez is modolásnak számítana, és alapból nem lenne szilárdsága). 2.Teleportoknál is belehetne állítani, hogy csak gunok,techek, vagy mindenki használhassa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
 |
« Válasz #764 Dátum: 2010.08.21 15:53 » |
|
2.Teleportoknál is belehetne állítani, hogy csak gunok,techek, vagy mindenki használhassa.
Ennek nem látom értelmét. Miért lenne ez jó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|