Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #825 Dátum: 2010.09.26 22:19 » |
|
Azt tudom de ha az autók modelljéhez egy másik textúra név lenne beállítva akkor modolni is lehetne. Itt jön nekem a galiba: textúra neve: antigrav2.jpg és jármű neve: antigrav.x ilyenkor az antigrav.jpg-t játssza be a játék. Vagy: textúra neve: antigrav2.jpg és jármű neve: antigrav2.x ilyenkor nem játssza be az antigravot és 80%-nál megáll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #826 Dátum: 2010.09.26 22:25 » |
|
Ez nem support topik, de azért válaszolok ...
A játékban a modellek nevei bele vannak programozva az engine-be, így ha te más nevet adsz a modellednek, mint ami a már játékban lévőnek a neve, ez lesz az eredményt. Textúrát adhatsz mást, de ilyenkor magát a modellt is módosítani kell (teszem azt, antigrav.x lesz a modell neve, a textúrájé pedig antigravitációsherkentyű.jpg), és akkor működni fog, de továbbra is modolásnak minősül és nem ölhetsz vele. Az egyedüli megoldás tényleg az lenne, hogy Alex átpötyög pár sort, és nem azt a textúrát fogja használni a hídon lévő járműmodell, mint amit vezetni is lehet. De erre várni kell.
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
IMortal
1337 tag
Nem elérhető
Fuck and you
|
|
« Válasz #827 Dátum: 2010.10.03 19:10 » |
|
Klánprofilba legyen egy olyan fül ahol látni lehet a klántagok legutóbbi cselekvéseit a klánnal kapcsolatosan pl.xy kirúgta ezt a tagot,yx felvette ezt a tagot,xz átírta a klánprofilt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #828 Dátum: 2010.10.04 18:35 » |
|
Gondolkoztam hogy hogyan lehetne az alagutat betenni a panti alá.: A panti modelljébe lenne beépítve az alagút és a dombot is kiépíteni rendesen köré. Aztán a panti effekt nem épülethez hanem koordinátához lenne kötve és meglehetne adni hogy mekkora legyen a hatóköre. Aztán a panti helyere kellene rakni. Ha jó ötlet akkor mondjátok nyugodtan ha meg béna akkor szavazzátok le nyugodtan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.10.04 18:43 írta Adam15 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaz
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
-FirePower- hűséges tagja!
|
|
« Válasz #829 Dátum: 2010.10.04 18:39 » |
|
"Föld alatti dolgok Technikailag nem megoldhatóak... nem részletezném. Igen, az alagutak is föld alatt vannak. A lövészárkok is."
Ezt még Alex írta "5letek FAQ" topicba....
|
|
|
Naplózva
|
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." Stephen Dolly
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #830 Dátum: 2010.10.04 18:42 » |
|
Tudom hogy írta de tömören hogy aki nem érti az is értse: A panti alatt lévő hegy egy része modell lenne nem pedig igazi hegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #831 Dátum: 2010.10.04 18:57 » |
|
a modell és hummer még mindig nem szeretik egymást = nem lehetne csak gyalog felmenni, és mindenkinek egyből meglenne a maximális stuntmedálja. Mellesleg nagyon polizabáló lenne. De nem is tom miért írom, hiszen már ki van találva, hogy lesz megoldva: teleport
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #832 Dátum: 2010.10.04 20:33 » |
|
Igen, konkrétan az a baj, hoyg távolról a terep részletességét másképp veszi le a játék, mint a modellekét. És ez messzről NAGYON látszik. És nem vagyok hajlandó kijavítani.
De a panthi laatt lesz barlang (már évek óta kézül, csak lassssssssan), és teleporttal lesz megcsinálva. Ismét hadd ne részletezzem.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #833 Dátum: 2010.10.07 16:54 » |
|
A hullák fokozatosan váljanak láthatatlanná. Ez így csúnyácska, hogy hirtelen eltűnnek. Ha neki mész a falnak ne menj tovább. Melyik hülye az aki miután a falnak neki ment még megy tovább. xD Így nem is remegne ha neki mész a falnak és talán nem is dobna el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #834 Dátum: 2010.10.07 17:14 » |
|
Írd át a fizikai enginet.. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #835 Dátum: 2010.10.07 17:25 » |
|
A hullák fokozatosan váljanak láthatatlanná. Ez így csúnyácska, hogy hirtelen eltűnnek. Szerintem meg az lenne a jobb, ha az a hulla tűnne el, amit nem látok. tehát x ideig ottmarad, majd ha elfordulok, és a látható képernyőben nincs benne, akkor eltűnik.
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #836 Dátum: 2010.10.07 17:33 » |
|
vagy szerintem egyszerűbb végtelenségig otthagyni, és beállítani egy hulla-küszöbszámot, mondjuk 25 és ha egy új keletkezik, a legrégebbi eltűnik (verem megoldás)
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #837 Dátum: 2010.10.07 22:41 » |
|
A hullák fokozatosan váljanak láthatatlanná. Ez így csúnyácska, hogy hirtelen eltűnnek. Szerintem meg az lenne a jobb, ha az a hulla tűnne el, amit nem látok. tehát x ideig ottmarad, majd ha elfordulok, és a látható képernyőben nincs benne, akkor eltűnik. Ez van legnagyobbrészt, azaz a legközelebbi, látható hullák tűnnek el legkésőbb, de egy idő után muszáj, mert túl sok lenne a pályán és szarrálassítanűák a játékot. (a verem az LIFO, azaz a legutóbb meghalt emberke tűnne el, nekünk FIFO kell )
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #838 Dátum: 2010.10.08 13:58 » |
|
Esetleg a hullák valami csicsa villanással is eltűnhetnének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #839 Dátum: 2010.10.08 14:32 » |
|
Minimális szintkülönbségeken esetleg felpattanhatna a stick(te is fellépsz a járdára, nem ugrassz). = Lehetne lépcsőt csinálni. Ha az egyik csapatban többen vannak (túlerő, itt nem 1-2 emberre gondolok, 5:7 arány kb) akkor nem lehetne ahhoz a csapathoz csatlakozni. Vagy valahogy meg kellene ezt oldani. De ez nem túl fontos. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|