|
Tomi
Gőzmozdony
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Lieutenant of 13th Legion
|
|
« Válasz #931 Dátum: 2010.12.08 00:44 » |
|
Csicsának csicsa. Akkor már legyen duda is, lehessne mivel idegesíteni a másikat..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #932 Dátum: 2010.12.08 10:03 » |
|
Nos lenne egy ötletem ! Ha regisztrálsz fórumon azért kaphatnál egy medált és ez mehetne ez így tovább,tehát akárcsak a Killer medáloknál. Ha eléred a Pl: a 100 hsz.-t akkor kphatsz ezért egy medál és ez így tovább. Nos mit szóltok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabi
Teljesértékű Tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #933 Dátum: 2010.12.08 13:00 » |
|
Igazából azt kéne meg megcsinálni hogy amikor átlövök lawwal vagy noobal a sticken meghaljon mert igy mag avval szanvedsz 3 km-röl noobqal hogx nem hall meg ha átmegy rajta a lövedék és a ha bunkiba lössz akkor se hal meg engem ez idegesít lehet h titeket nem de sztem ezt meglehetne csinálni. Meg talán ezt szavazásra kéne rakni hogy ellehet ütni egymást ezt sztem nee de akkor jó mert lehet ütközni kocsival meg ha sticckel egymásnak mentek nem mentek át egymáson na komikat mert nem tom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #934 Dátum: 2010.12.08 14:12 » |
|
Először is, g.bedo, olvasd el az 5letek FAQ-t mielőtt ide postols valamit. Kami, a fórumnak sok köze nincs a játékhoz, ráadásul csak mocskos mennyiségű HSZ hunterkedés lenne az eredménye.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
kléni
|
|
« Válasz #935 Dátum: 2010.12.08 15:36 » |
|
Úgy értsem működjenek a lámpák? Annyira fölösleges, hogy az fáj Elvileg szereted a felesleges csicsákat
|
|
|
Naplózva
|
[13:49:28] Pisti: Térdre csirkék, itt az isten
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #936 Dátum: 2010.12.08 20:30 » |
|
Ja, de ezzel csak a szívás lenne, hogy jól is nézzen ki, ne is b*sszak ki a modderekkel, stb. Egyébként sem szívügyem az autó csicsázása, fél évig a kerekek sem forogtak.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #937 Dátum: 2010.12.08 20:56 » |
|
Ja, de ezzel csak a szívás lenne, hogy jól is nézzen ki, ne is b*sszak ki a modderekkel, stb. Egyébként sem szívügyem az autó csicsázása, fél évig a kerekek sem forogtak.
Mert most forog a kerék?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NaNi
Új
Nem elérhető
|
|
« Válasz #938 Dátum: 2010.12.09 15:20 » |
|
sztem az oldalon azt kéne h te választod ki h téli v narancs legyen(nem csak télen) meg ha már megcsináltátok az oldalt télire akk a fórumot is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SgtChris
Vendég
|
|
« Válasz #939 Dátum: 2010.12.09 20:01 » |
|
Olyan 5letem lenne, hogy például lehetne maximum 2 fejrevalót összerakni. (pl.: miku sapi + szivar)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
goofre
|
|
« Válasz #940 Dátum: 2010.12.12 09:27 » |
|
ezt össze modolhatod.Nekem az az ötletem lenne hogy 2 verziója lenne a játéknak.1 alap, kevésbé jó grafikával megáldott, és egy másik, ami már a modoloknak jobb grafikai motort biztosít.Mert nem szeretem hogy van egy új gépem, meg egy alap stickman, amitől könnyezek a grafikától, hogy élvezhetetlen az.
|
|
|
Naplózva
|
"Ne lopd el, mert nincs időm újat csinálni!" By:Nyolcvan
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #941 Dátum: 2010.12.12 10:07 » |
|
Akkor mennyél cod47.5-ezni... Egyébként nem lenne rossz ha nagyobb polimennyiséggel megáldott modellektől kevésbé akadna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oli
|
|
« Válasz #942 Dátum: 2010.12.12 10:09 » |
|
Alex, az új verzióban lesz --flag-es felbontás beállítás? Mert kellene majd pár ~1000px szélességű kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #944 Dátum: 2010.12.12 12:28 » |
|
http://stickman.hu/forum/index.php?topic=1344.0 Olvass! Napszakok meg egyéb időjárási marhaságok Egyrészt jobban szeretek szép nyári időben, délben játszani, ezt tükrözi a játék is. Másrészt a legalapvetőbb dolgokon kívül (kis köd, eső, felhők) az időjárás meg a nap mozgásának leprogramozása BAROMI NEHÉZ. Minenféle árnyékokat kell újraszámolni meg hasonlók.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
|