Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #990 Dátum: 2010.12.16 17:45 » |
|
Nem lesz több szerver. Pont ez a lényege a játéknak, hogy több százan legyetek egy helyen.
Ennek mi értelme van, ha csak a legközelebbi 50-et látjuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nesh.
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #991 Dátum: 2010.12.16 17:50 » |
|
Lehetne valami laggszabályzó a játékban. Például, ha valaki nagyon laggol azt a szerver kidobná egy üzenettel, hogy nagy laggolsz, kapcsold ki, vagy valami hasonló.
|
|
|
Naplózva
|
sajtoskrumplit enni egy puncipöcögtető bizbasszal a kezedben és közben a tányér melett ami egy puncinvan nem akármiyen élvezhető érzést ad,egy uborka! (blush)
|
|
|
Adam15
Veterán tag
Nem elérhető
Elmélkedő vándor a nagyvilágban
|
|
« Válasz #992 Dátum: 2010.12.16 18:02 » |
|
Nem lesz több szerver. Pont ez a lényege a játéknak, hogy több százan legyetek egy helyen.
Ennek mi értelme van, ha csak a legközelebbi 50-et látjuk? Ráadásul ha több mint 60 ember van fent akkor elkezd az az 50 is láthatatlanná válni még bika nettel és bika gépel is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
[TIM] cakko
|
|
« Válasz #993 Dátum: 2010.12.16 18:51 » |
|
Lehetne valami laggszabályzó a játékban. Például, ha valaki nagyon laggol azt a szerver kidobná egy üzenettel, hogy nagy laggolsz, kapcsold ki, vagy valami hasonló.
= ping kick. Kéne már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Admin
|
|
« Válasz #994 Dátum: 2010.12.17 01:37 » |
|
Ennek mi értelme van, ha csak a legközelebbi 50-et látjuk?
Ráadásul ha több mint 60 ember van fent akkor elkezd az az 50 is láthatatlanná válni még bika nettel és bika gépel is. a) Az, hogy csak a közeli 50-et látod, olyan, mintha kicsi lenne a látótávolság, gondold végig. b) a 60 emberes eltűnős móka meg nyilván javítás tárgya. A ping kicket nem akarom elkapkodni, mert az komoly problémákat okozhat még. Respawn effekt: felírva. SP-ért barbibaba: NOT. Max acc oldalon.
|
|
|
Naplózva
|
"Admin olyan kemény, hogy még a 8ast is headshotolta a bannerében" (asszem Banán)
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #995 Dátum: 2010.12.17 07:18 » |
|
SP-ért barbibaba: NOT. Max acc oldalon.
Oda hát. Miért Te hova gondoltad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #996 Dátum: 2010.12.17 14:37 » |
|
Nos lenne 1 ötletem ! ha mondjuk valami sürgős dolgod (nem kell rosszra gondolni ) és közbe nyomod a sticket,akkor nem egyből a menübe ugrana ki hanem tudnál nyomni egy P betűt és ezzel neked megállna a játék ehhez mit szóltok ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fradi
|
|
« Válasz #997 Dátum: 2010.12.17 14:41 » |
|
Nos lenne 1 ötletem ! ha mondjuk valami sürgős dolgod (nem kell rosszra gondolni ) és közbe nyomod a sticket,akkor nem egyből a menübe ugrana ki hanem tudnál nyomni egy P betűt és ezzel neked megállna a játék ehhez mit szóltok ? Ez nem is rossz,mert ha ki kell lépned valami miatt pár percre ,akkor nem kell újra belépni csak elindítani.
|
|
|
Naplózva
|
Minek nekem ellenség,ha ilyen barátaim vannak mint Stofi??
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #998 Dátum: 2010.12.17 14:43 » |
|
Nos lenne 1 ötletem ! ha mondjuk valami sürgős dolgod (nem kell rosszra gondolni ) és közbe nyomod a sticket,akkor nem egyből a menübe ugrana ki hanem tudnál nyomni egy P betűt és ezzel neked megállna a játék ehhez mit szóltok ? Ez nem is rossz,mert ha ki kell lépned valami miatt pár percre ,akkor nem kell újra belépni csak elindítani. Jah meg ha kicsit lassú a szerver akkor nem kéne annyit várni rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
(-PRO-) GamehunteR
|
|
« Válasz #999 Dátum: 2010.12.17 14:43 » |
|
Van egy olyan érzésem, hogy ebből is csalás lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Womi
Báálna
Fórum Moderátor
Nem elérhető
Error 404 - Title not Found
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 2010.12.17 15:00 » |
|
-OMNOMNOM jön a noob lövedék! *Press P* -TROLOLO nem tudsz megölni! -Lag.ger! -Lager! -Kikerics!
Kb. ez lenne a "pause" gomb eredménye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-MH- Mark575
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 2010.12.17 15:14 » |
|
És arra gondoltatok, hogy ez egy multiplayeres játék? Hány multis játékban láttatok pause lehetőséget? Egyben sem, valószínűleg. Meg ott a kispiramis/pantheon, beálltok és kész. A menüs megoldást meg még mindig nem értem, mért probléma.
|
|
|
Naplózva
|
"...a jogot fenntartjuk a random törlésekre." (Admin) [15:19:34] Jani: Jonatán az apád f*sza
|
|
|
Dr.KamikazEE
Vendég
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 2010.12.17 15:17 » |
|
És arra gondoltatok, hogy ez egy multiplayeres játék? Hány multis játékban láttatok pause lehetőséget? Egyben sem, valószínűleg. Meg ott a kispiramis/pantheon, beálltok és kész. A menüs megoldást meg még mindig nem értem, mért probléma.
Mert ha lőnek téged akkor nyomsz egy P betűt és megáll a játék és így nem tudnak kilőni érted ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabesz-kun
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
2 óráig -MH-s voltam! (tigernek) xd
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 2010.12.17 15:18 » |
|
Adjatok egy pisztolyt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-D- Banán
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 2010.12.17 15:19 » |
|
Mert ha lőnek téged akkor nyomsz egy P betűt és megáll a játék és így nem tudnak kilőni érted ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|