Hector
|
|
« Válasz #15 Dátum: 2010.01.16 09:57 » |
|
Ja igen rátettem az indákat. Lehet több kéne? Elég babrás így is
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
ricsi12alma
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 2010.01.16 21:38 » |
|
Kis barna szín az indákra és máris jó gyökereknek ha egy fát dobnál rá máris olyan lenne mint az Oklahomai szakarékokon lelógó növényzet
|
|
|
Naplózva
|
Imperare sibi maximum imperium est. /Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás./
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #17 Dátum: 2010.01.17 16:10 » |
|
Igen elérkezett a fák és páfrányok ideje! ( lesz még több is). Ezen kívül meg van a végső terv is, az egyik szigeten lesz egy tó is!
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #18 Dátum: 2010.01.17 16:40 » |
|
Csinálhatnál rá pl ilyeneket: Görög házParthenonMert ezek ilyen olajfa jellegű fák, és gyönyörűen mutatnának így, 1-1 ilyen ház mellett Természetesen nem csak a parthenont lehet, van jobb is, egyszerűbb is, kisebb is: Niké templom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #19 Dátum: 2010.01.17 19:58 » |
|
hát épületeket csak a vége felé képzeltem el rá, de hasonlóan művészi stílusra gondoltam
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
|
Rudi
|
|
« Válasz #21 Dátum: 2010.01.17 20:48 » |
|
A hagyományos görögök túl kockásak és zsúfoltak, ezek a kék tetős házak. Szebbek. Amúgy is szeretem az ilyen görög dolgokat Ja, és a romokra oszlopfóknek: Ez, kicsit kevésbé kidolgozva, az nem olyan fontos, inkább a két csiga a szélén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ricsi12alma
Veterán tag
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 2010.01.17 20:57 » |
|
Függő hidakkal össze s lehetne kötni ezeket a kis lebegő szigeteket és akkor ez lehetne a highland amire egy lyukon át lehetne kijutni. Leugrassz a lyukba és mint a mesékben kikötsz a világ túloldalán (kicsit hülyén hangzik így bár nehéz is lenne megcsinálni :S)
|
|
|
Naplózva
|
Imperare sibi maximum imperium est. /Önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás./
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #23 Dátum: 2010.01.19 20:56 » |
|
És igen remélem tetszenek a fák! Meg a többi növény. Legalább ilyen kidolgozottságú lesz a többi sziget is. És terveim szerint ez a legkisebb (amin van is valami) Tehát képek:
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
|
sadypisten
|
|
« Válasz #25 Dátum: 2010.01.19 21:06 » |
|
A fák ágait magad festetted, vagy letöltötted valahonnan? Mert ha előbbi, akkor grat hozzá, ha utóbbi, akkor kérek linket (bár eredetileg nem akartam más forrást használni ...)
|
|
|
Naplózva
|
'Ha a világ hátat fordít neked, fordíts te is hátat a világnak!' /Oroszlánkirály - Timon/ http://sadypisten.blog.hu/ <Olvasgasson, akit érdekel.
|
|
|
bence113
|
|
« Válasz #26 Dátum: 2010.01.19 22:40 » |
|
grat, nekem még nem sikerült rendes lombot készíteni, csak tömöttet, annyira meg nem akarom leegyszerűsíteni én is igényt tartanék valami segítségre hozzá (link vagy magyarázat)
|
|
|
Naplózva
|
ATI Radeon HD 4870 512MB Intel Core2 Duo CPU E7400 2.80 GHz 2.00GB RAM Le:14Mbit/s Fel:1Mbit/s ne kattints ide!
|
|
|
Hector
|
|
« Válasz #27 Dátum: 2010.01.19 22:43 » |
|
100% gimp amúgy először azt hittem, hogy alpha csatornával is számol a gém, de úgy tűnik csak átlátszó-nem átlűtszó, és ilyen lett a növény amúgy ilyen páfrány kezdemény. csak valóban nem ennyire kék ez a sziget így magában 3500 poly
|
|
|
Naplózva
|
Adam Hector
|
|
|
-ELIT- Sheffield
Megszállott fórumozó
Nem elérhető
Népszerűség: {[(ctg³β)*(sin²α+cos²α)²]*∞}²
|
|
« Válasz #28 Dátum: 2010.01.20 14:10 » |
|
Hát ez nagyon király! Alig várom, hogy kipróbálhassam. Grat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Radva
|
|
« Válasz #29 Dátum: 2010.01.20 17:12 » |
|
Nagyon jó gratulálok, de nekem kicsit fura, hogy a szigetnek a szélei magasabbak mint a közepe. De, a fák meg a növények nagyon szépek.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha feldobva tanulsz, feldobva vizsgázol, és feldobva vesznek fel!"
|
|
|
|