Sziasztok!
Eljött az idő, hogy bemutassam a StickKB 1.0-t...
Ez egy nagy-nagy újítás lesz, főleg a játékélmény és a játéktér helyén!
3 kép már kint van a
http://bazis.stickman.hu oldalon alul.
Nem fogok sok-sok újítást most leírni, inkább csak tesztelői véleményeket kedvcsinálónak!
Womi: Szerintem jó volt a KB bétája. Bálint jól válogatta össze a tesztelőket, így nem mentünk neki egymásnak. Jól fel van építve a játék, Kreg is jó tanító. Végre lett log, ami azért jó, mert így lehet látni, ki, mikor, mennyit adott be/vett ki
Sok szerencsét a játékhoz, remélem nektek is tetszeni fog!
Oli: Az új KlánBázisban sokkal nagyobb figyelmet fordítottunk a klánon belüli, és kívüli kommunikációnak. Minden klánnak lesz egy fóruma, és a topicoknál beállíthatják, hogy ki lássa azt: Mindenki, a szövetségesek, vagy csak a klántagok. Ja igen, szövetségesek. Lesz egy szövetségi rendszer is, a klánok küldhetnek majd egymásnak egységeket, KP-t, és a már említett fórumon tarthatják a kapcsolatot. Tehát az új KlánBázisban sokkal nagyobb szerepet kap a kommunikáció, és én úgy gondolom, hogy így sokkal izgalmasabb dolgok fognak történni.
kléni: Utolsó (0.1) próbám után eléggé sokat fejlődött ez a játék, gratulálok hozzá. Az új épületek, funkciók, elrendezés, szövetség, és midnen más újjítás tetszik. Ezek több kihívást jelentenek, nameg több kp-t is igényelnek, így ugye többen fognak lőni a játékban is, ami megint csak előnyös lesz. Remélem ez így is lesz, és jól fog sikerülni a jövője. Ami még lehetne benne, az a térkép, ha az lesz, akkor egy új épület is lehetne, ahol autókat lehet fejleszteni (:
Tomi: Az új klánbázis? Szerintem sokkal jobb, mint a régi volt, persze ennek is kell még fejlődnie, semmi sem tökéletes! Sokkal jobb mint volt. Ezzel a KBvel igazán élveztem a tesztelést! A régi egyhangúbb volt, ez színesebb, több lehetőséget látok benne és jobban kidolgozott csatarendszert. Minden összevetve, nagyon jó lett az újítás és Kreg is tetszett
Még annyi, hogy az új KB 1 hét múlva szombaton indul, erre van kint a visszaszámláló.A fő újdonságokat pénteken fogom leírni!
A v0.3-as szeró nem fog végig menni! Csütörtökön be lesz zárva!